חברי פורום יקרים:

rinani

New member
חברי פורום יקרים:

החלטתי אחרי הרבה מחשבה לפרוש... תקראו לזה בריחה מהבעיות (מי שקורא את זה בטח מבין למה אני מתכוונת ) תקראו לזה איך שאתם רוצים לי נמאס באתי לפורום בכייף ואני יוצאת ממנו בוכה... מי שירצה הסברים נוספים מוזמן לפנות אליי באי סי קיו 156645500 אם אני יצטרך עזרה בכל מה שקשור לתנועה אני יקפוץ לביקור לא יותר מזה להתראות שמרו על קשר רנה

WillbiTe

New member
את לא פורשתתתתת!!!!!!!

מה אני יעשה עכשיו שאני יכנס לפורום?!?!? מי יקדיש הודעה לכל אחד מהפורום אם לא את?!?!!?אל תעזבי כולם יתגעגעו אלייך את חלק גדול מאוד מהפורום הזה אני חושב........אל תעזבי את חשובה פה...:)

rinani

New member
תודה לך אבל זה סופי!

אני יכנס לפה רק לשם עזרה שקשורה לתנועה... אתב כבר יודע איפה להשיג אותי וגם כל השאר הפורום לא בשבילי

קשתונה

New member
לא...גברת...

נראה לי שטעית בכיוון... את הולכת לכיוון של החוץ והתכוונת לכיוון של הפנימה....את לא זזה מפה את שומעת??? אני אקשור אותך לכיסא של המחשב ואפתח מליוני חלונות של הפורום ולא תהיה לך ברירה אלא להיות פה כל היום... תזהרי:)

The Mo0o0o Girl

New member
רנה מותק....

אני חושבת שאת לא צריכה לפרוש! באמת צריך להיות לך רק כייף פה... אבל אם משהו קרה אז תסבירי את עצמך לפחות... ואל תשאירי דברים באוויר. אם יש בעיה, אפשר אולי לפתור אותה.... תחשבי על זה קצת... אני.

rinani

New member
אוקי אני יסביר את עצמי

פשוט לא רציתי לגרום לשירשור אין סופי ולכן אמרתי מי שרוצה מוזמן לפנות אליי באי סי קיו בנתיים עניתי לכולם ! אבל ככה... כבר ממזמן לא יודעת בדיוק מתי ולא יודעת ממי מרוב שזה התחיל כל כך ממזמן אני מרגשה שאני לא מצליחה להוציא את הטוב מהפורום הזה ומזאת אומרת שיש פשוט דברים שאני לא אומרת מחשש שאנשים יתנפלו אליי או לא רושמת כל כך הרבה הודעות לעזרה מה שאיתו התחלתי בתחילת כניסתי לפורום כי כבר לא עוזרים פה מי יודע מה. לא שאני צדיקה גדולה אולי אני פשוט לא מתאימה זה הכל. אבל הכי מפריע לי שבנוסף להכל באתי לפה למצוא חברים חדשים להכיר אנשים חדשים להתחבר יותר לתנועה ובכלל.. וכל דבר שאני משתפת אותכם טוב כמעט כל דבר יוצר וויכוח ענקי ומריבות וסיכסוכים ולא נעים לשתף אותכם יותר ואני חשבתי ותגידו לי אם אני טועה שאני יכולה לשתף אתכם אחרי שאני כמעט שנה פה כי כן אתם חברים שלי אלא אם כן אני חייה באשליה כבר שנה ומשהו ... ולא חשבתי שכל דבר שלא קשור בהרכח לתנועה לא יכול להירשם פה... וזה לא המקרה היחיד מה שקרה עם הוולנטיין לכן קשת זהר אלה וכו'... אל תקחו את זה אישית אלא הפורום כולו כוללל אני ! וזהו שאלות מענות פניות אתם מוזמנים תמיד!

rinani

New member
כן ניראה אותך!!!!

לא סתם... באמת שכבר החלטתי אני יכותב פה ושם הודעות ואני מבטיחה לקרוא אבל אני יגיב רק למה שבאת קשור לתנועה בשביל לחסוך אי נעימות

RMXXX

New member
ההודעה הזאת היא לא לרנה

היא לכל הפורום (כולל אותי) אני רק רוצה להזכיר שאני לא כותב את זה נגד מישהו, לא רוצה לפגוע במישהו, רק רוצה לתת ביקורת שהגיע הזמן שמישהו יתן אותה. תקראו את ההודעה של רנה, נראה לכם נורמלי ובסדר שמישהו צריך "לפרוש" מהפורום שלנו או מכל פורום אחר בגלל שהוא לא הרגיש נוח בפורום, ולא היה לא נעים לכתוב פה? זה בסדר? ומשיחות עם רנה וגם עם אנשים אחרים אני יכול להגיד לכם שכן, זה קורה! וזה לא צריך להיות ככה, מה זה אומר עלינו כקהילה כשמישהו פשוט עוזב אותנו בגלל שהוא לא מרגיש ביננו טוב? וזה לא שאנחנו חיים ביחד(תחשבו על זה הי'בניקים) אנחנו בסך הכל מדברים וירטואלית. אז בבקשה ממכם, תחשבו קצת לפני שאתם ממהרים להגיב, תחשבו אולי מה שאתם אומרים יכול לפגוע במישהו, ואני בכלל לא מדבר על שישור האהבה המטורף(שאני מתפלאה איך לא נמחק עדיין), תספרו עד 10 כמו שזהר אמרה, ואל תמהרו ללחוץ "שלח"... לכולנו פה יש מחנה משותף, וכמו שבתנועה אנחנו מסתדרים ביחד גם פה זה אפשרי... רק צריך להיות סובלניים קצת... הפורום הוא לא שדא קרב.

uuuuv

New member
רנה יקרה ושאר חברי הפורום

אני קורא בפורום כל יום ולפעמים גם מגיב. בזמן האחרון באמת לא כיף לקרוא בפורום במקום שניהיה כולנו בחבותא אנשים עוזבים אותנו אנשים טובים לפי מה שאני קורא ואוהבים אותם פה וחבל לאבד אנשים איכותיים על דברים כאלה לא ממעיט בערך הדברים פשוט לא צריך להגיע למצב כזה שעוזבים אותנו על דברים כאלה אני שואל את עצמי למה אנשים יוצאים מפה עצובים למה יגענו למצב כזה. תחשבו על זה .

uuuuv

New member
לא אני רוצה את זה מימך

ועם אתה רוצה לדבר בפרטי אז תן את האי סי קיו

למעלה