חברים !!! לאן הגענו ???

מטרניך

New member
שינילה שלום.אתה מופתע ש'פעילי שלום'

יהודיים משמשים כיועצים לצד הפלסטיני איך להכות את הצד 'שלהם' במו"מ? היה פה פעם וויכוח עם 'שנאה עצמית יהודית'. השבוע ניתנה לכך דוגמא מצמררת. הינה יצאה משלחת ערבית-יהודית לאושוויץ. הערבים במשלחת היו די מאופקים והתנגדו לדבר באותה הנשימה על השואה היהודית וה'נכבה' הערבית. דווקא SO CALLED 'פעילי שלום' יהודים-ישראליים לא יכלו לבלום את הייצר הרע שלהם והתחילו לנהל וויכוחים על כך עם יהודים אחרים ממשתתפי המסע. גם כשאין אנטישמים גויים בסביבה הם מתנדבים למלא את החסר. כדאי לקרוא את הכתבה על כך במוסף 'הארץ'.

נסיגה לשטח A

+ פינוי כמה התנחלויות כמו נצרים, גנים, כדים והיישוב היהודי בחברון ו"מעבר בטוח" מהגדה לרצועה ייצור מדינה פלסטינית עם רצף טריטוריאלי ש95% מהפלסטינים תחת שלטונה. עם גדר הפרדה ביננו לבינם. מעתה ואילך, הויכוח יהיה רק על טריטוריה. כמה ק"מ כאן, כמה ק"מ שם. מי מבין את זה? החמאס, הג'יהאד וכל חזית הסרוב. מי עוד מבין את זה? אבו-מאזן. מי לא מבין את זה? ישגבול או! ומה יהיה עם 50 אלף פלסטינים שישארו מהצד שלנו של הגדר? יש לי הצעה! נעשה משאל ביניהם אם הם רוצים אזרחות ישראלית. מה נראה לכם? שהם ירצו אזרחות במדינת ישראל הפשיסטית והגזענית או שירצו להיות חלק מהדמוקרטיה הפלסטינית?

yeshgvul

New member
כבודו לא מכיר את המפה

לאור היומרה בטענתך, אנא פרט בדיוק כיצד תיראה המדינה הזו האם זה רק גנים וכדים ונצרים וחברון ? מצפה לתשובה מפורטת. אל תשכח להתיחס גם לכבישים ולשטחים האחרים שתוחמים את המובלעות הפלסטיניות: http://www.btselem.org/Hebrew/Publications/Summaries/Land_Grab_Map.asp חוץ מזה, מה שיישאר לא יהיה העניין הטריטוריאלי. יישאר הכיבוש. תישאר השליטה באדמות הטובות ביותר בשטחים, במערב השומרון ובמשאבי המים. תישאר ישות פלסטינית שאינה בת קיום, ובודאי אינה יכולה לפתור את בעית הפליטים.

מאדמאן

New member
כבשו לנו כל חלקה טובה..מביטוח לאומי

עד לאקדמיה - הכל עובר אליהם טיפין טיפין ואין בג"צ ואין בצלם... התקשורת הישראלית בידיים שלהם, קיצבאות בידיים שלהם החתונות הפסבדו לגליות בידיהם הכל עובר אליהם ובשטך הדם היזע והדמעות וכמובן העיוורון והשנאה העצמית אנחנו לא חשים בכלום.... אלוהים איזה כאב... מה עם המפה של הבניה הבלתי חוקית בכל מק'ום מדוע אין עיקרון של שיוויון במחאה על רמיסת החוק ועושק המיעוט... איך מבלי לשים לב אנחנו טוענים כנג דהרוב, הרי הם כולם כאיש אחד והם כמאה חמישים מיליון רק מסביבנו... מה עם זה שאנחנו קוברים מתים יןם יום ואצלם אף אחד לא זועק..

אני מודה בעובדות

אני באמת לא מכיר כל האחזות, התנחלות ומאחז. היישובים שנתתי הם דוגמאות לישובים מרוחקים וקיקיונים שאותם נצטרך להוריד. אין לי בעיה להוריד עוד כמה יישובים כאלה ולבנות כמה גשרים ומנהרות כדי שיהיה לפלסטינים רצף טריטוריאלי. מה שחשוב שיהיה בידינו נתח מספיק גדול כדי שיהיה על מה להתמקח בהסדר הקבע. אני לא בטוח שבידי ישראל תישאר השליטה באדמות הכי טובותצ בשטחים, אבל אני משוכנע שאחרי הקמת מדינה פלסטינית שתשלוט על מרבית הפלסטינים, ה case של הפלסטינים יהיה הרבה יותר חלש שכן העולם מתנגד מאד לכיבוש ולשלילת זכויות אזרח ואחרי שזה ייפתר, מחבלים מתאבדים בנתניה בגלל כמה קמ"ר לא יתקבל באהדה בעולם. אני חושב שחשוב שהמדינה הפלסטינית הזמנית תהיה בת-קיימא.

מאדמאן

New member
אתה תבנה אתה תקים אתה חולם....

השכנים שלנו לא מעונינים לא בתוכניות שלך ולא חולקים בחלומות שלך ... הרי זה כל העניין... אתה תבנה, אתה תקים אתה תתכנן ואתה גם תפגע... הכוונות שלנו שונות לחלוטין הם רוצים אותך מת או לא כאן ואתה לא תפרק שום התנחלות , אתה תבנה עוד אחת כי עד שתבין עם מי יש לך עסק אתה כבר תעבור לצד הפוליטי הנכון...

הצד הנכון?

אתה קצת מתפרץ פה... אני יודע בדיוק מה השכנים שלי רוצים. לכן נראה לי שכל התוכנית הזו לא תתממש כי הפלסטינים לא יפסיקו את הטרור ואבו-מאזן לא יוכל\לא ירצה ... אבל הויכוח פה היה על מפת הדרכים ש"נאנסה" כביכול על ישראל ואני טוען שהיא מצוינת לישראל. במחיר של הורדת כמה התנחלויות אתה מנער מעליך את 3.5 מליון הפלסטינים. לי זה נראה כדאי

yeshgvul

New member
במחיר כמה התנחלויות אתה חוזר לאוסלו

עם כל הבעיות שלא נפתרות

yeshgvul

New member
אין "בת קיימא" על שטחי A !

גם עם כמה גשרים. מספיק לקרוא את הכתבה על תואי החומה. אם אתה כבר מפנה התנחלויות, ואלה התנחלויות של קנאים , בלב השטח, ויהיו שם כנראה קרבות, למה לך להנציח את הבעיות כולל הכיבוש, כולל ישות פלסטינית זעירה , ענייה וחסרת יכולת קיום? כבר עדיף לגשת מייד להסדר הקבע.

למעלה