חברים!הודעה משמחת:

MexMex

New member
אני ../images/Emo13.gif תמיד שיחררתי, אבל לא

לפני שחיזקתי....
הקיצר: אחרי כל נסיעה, הדק, ואז שחרר מעט, טיפטיפה של ממש... שאל את המרוקאי אם אתה לא מאמין... בוקר טוב ידידי הדובון...

stivenz

New member
אבי- אייך?? ככה נוטשים את הבן המאומ

ץ? כאשר הוא מועמד להכתרה כאצילון יער שרווד? מקסמקס יא באבא- אם ידועה לך תשובה לשאלותיהם של החרגול או הקולרגול אבקשך לספר לי על כך... קולרגול- אפשר לערב הורים מאמצים,?? סטיב שמחייך לו ככה סתם.

מרי-לו

New member
שכל אחד יעשה מה שנוח לו...

אבל שחרור ברגי המנופים (קלצ´,בלם, משחרר קומפרסיה) זה טריק ידוע ולפחות אצלי עובד טוב - ברכיבה רגילה אני משחרר מעט, וברכיבה במסלול מוטוקרוס ו\או ברכיבת סלעים אני משחרר קצת יותר. ברור שאת שאר ברגי האופנוע יש לחזק ...

stivenz

New member
בינתיים אני הולך על האופציה של

מגיני ידיים סגורים. השאלה היא אם הנ"ל בנפילה לא נשברים. וכמה עולים הנ"ל? והאם בכלל כדאי ועדיף לפתוח את הברגים של כל העסק.. ואם לפתוח אז עד כמה? עד שיש חופש לידית?(לא הגיוני בעליל), עד שהידית זזה בלחץ על הכידון? עד לאן? תודה מראש סטיב קולרגול- תשובות מפורטות עד צאת החג הבא עלינו לטובה בינתיים- בברכת חג פורים שמח וכשר עם הרבה הרבה ח-צ-ץ....(במבטא פרסי זה גם מצחיקץץ נסו ותהנו..)

כמובן מגיני יידים זה דבר מעולה!

לי אישית לא נשבר אף פעם ידיית רק בזכות מגיני יידים מגייני ידיים אצ´רבס לא ממש נישברות רק נשרטות פה ושם.

סטיבנס זה לא נוגד אחד את השני....

הרכב מגיני ידיים וחזק אותם במידת האפשר לכידון של החרגול. את הברגים של בסיס ידית הקלאץ´ והברקס משחררים מעט... כמה מעט ? ברמה כזו שהם לא יזוזו תחת לחיצה שלך אבל עדיין תוכל לסובב אותם סביב הכידון בהפעלת כוח, כמו בנפילה. בד"כ די קל להגיע לרמת חיזוק שכזו, אבל אם זה קשה והמעבר בין חלש מדי לחזק מדי הוא די אגרסיבי, השתמש באיזולירבנד או טפלון (עדיף). אם האופנוע שלך מתברך בויברציות ובעל נטיה לפתיחת ברגים באופן די חופשי, תוכל לאבטח את הברגים ברמת החיזוק הרצויה ע"י מספר שיטות שיחלו בשימוש ב"לוק-טייט" (ממש מעט בכדי לאפשר פתיחה בשטח בשעת הצורך) וכלה בשימוש בברגים עם ראשי אלן גבוהים שקודחים דרכם ומאבטחים אותם האחד לשני בעזרת חוט ברזל דקיק. בכל מקרה זהו ללא ספק השילוב המנצח לעניות דעתי. מגיני ידיים משולבי ברזל שמותקנים כהלכה, ושחרור ברגי בסיס הידיות למידה הנכונה. בהצלחה.
השדון .... ™TheNightDevil

MexMex

New member
הולה שדון....

Safety wires, אה? ב TS???? את זה עוד לא ראיתי..... אדיוס MexMex נוסע לצפות בתחרות אנדורו....קטגוריית "פרו" מזנקת עוד 40 דקות...

חלילה האציל הנו נצר למורשת האצילים

הגדולה אשר ביער הקודם והמקורי הלא הוא יער שוורד האציל הנו נכדו של הבבאסלע ונינו של הרב אבק שליט"א האציל המתצפת

במקום לזיין לכולם את המוח...

בדוק את המסר האישי שלך כבר, ותן את המייל שלך כפי שהוצע בעבר... אני מבין שאתה צריך כל פעם לעשות LogOn בשם אחר וזה מבלבל. אז הנה אני מכוון אותך לתיבת המסר האישי שלך. לא נמאס לכם ?
השדון .... ™TheNightDevil

stivenz

New member
דניאל פ. בדוק מסר אישי...מהר..

סטיב הולך לנשום אבק..

stivenz

New member
ח´ברה- היום נתגלתה לי הסכנה האמיתית

: חול טובעני.. להלן הסיפור- אני נוסע לי היום לתומי... רואה תוואי נחל יבש.. מחליט לעבוד קצת על טכניקה של קירות וכו´... נכנס לאפיק.. עולה יורד מתחרע על גדותיו של האפיק.. מסיים- שמח וטוב לב מחליט סטיב לחזור הביתה בנסיעה בתוך האפיק.. סטיב נוסע 65 בערך, רגוע ומאושר, תוך כדי הבאת משקל אחורה(אדמת סחף חולית.. מין זיפזיפ שכזה...) הפלא ופתע- פתאום בחלק קצת בוצי לכאורה לאופנוע מתחיל להיות קשה.. סטיב מוריד הילוך.. גם בשלישי קשה לו.. מוריד לשני.. מוריד לראשון.. האופנוע עוצר. עסק ביש.. מה שנראה כבוץ תמים ולא מזיק מתגלה כ: "חול טובעני": רבע גלגל אחורי כבר בפנים- האופנוע בראשון- פול טורים- לא זז מטר..(קלאץ בהדרגה) מבט לכלכל הקדמי מגלה שכבר רבע ממנו בתוך הבוץ.. כיבוי של האופנוע- ירידה ממנו משאירה את סטיב עם נעל אחת- השניה בחול... ועם 2 רגליים שקועות עד הברכיים בחול.. מימין- מדרגת אדמה במרחק של חצי מטר ובגובה של חצי מטר מפני החול.. לא יודע איך, תוך כדי סיבוב שלו הוצאתי את הגלגל הקדמי מהחול הטובעני(כבר חצי ממנו היה בפנים) לא יודע איך- הרמתי אותו והנחתי אותו על המדרגת סלע שהיתה שם.. עכשיו אני שקוע עד המותניים בבוץ.. מחלץ עצמי... הכל מלא חול וזה מכביד מאד.. הגל גל האחורי כבר כמעט כולו שקוע בחול.. אני מוציא עצמי מהבוץ, והולך להוציא את האחורי.. תוך כדי כך שאני חופר ביד אחת ומרים ביד שניה הצלחתי איכשהו להוציא אותו... והנחתי אותו עלך המדרגה.. עכשיו המצב כזה-: האופנוע על המדרגה שוכב לו בבטחה וסטיב עבדכם הנאמן שקוע עד המותניים בבוץ הטובעני... באפיסת כוחות הוצאתי את עצמי, נשכבתי על המדרגה להסדר הנשימה..אחרי שהנ"ל הוסדרה עליתי על האופנוע, קיק אחד והנבלה הניעה.. סטיב כולו חיוך.. מנשק את האופנוע ומודה לו.. תו כדי שהוא מתחיל בנסיעה על המדרגה ולאט לאט עולה אל מחוץ לנחל... ב-3 מילים:- לא נעים בעליל.. ח´ברה- אל תסעו בתוואי נחלים אחרי הגשם- גם לא שבועיים אחריו... (פה בדרום היתה שמש נהדרת כל היום) חזרתי הביתה סחוט, נכנסתי להתקלח, האופנוע נישאר עומד לו בחניה מחכה שינקו אותו.. אחרי שניקיתי אותו נשפכתי טוטאלית על האספלט בחניה... בקיצור- לא עלינו ולא על חברינו.... סעו לשלום.. סטיב שמוסר חג שמח לכולם!

fazer_1000

New member
תחשוב שהכלי שלך שוקל בסביבות 70 קיל

וכמה זה היה קשה. תחשוב ששלי שוקל בסביבות 90 פלוס קילו ולא הרבה יותר כח משלך... ההפרש של ה20 קילו האלה כל כך משמעותי... תחשוב מזה עם אופנוע 4 פעימות ששוקל בסביבות ה115-120 קילו... למרות שיש להם יותר כח אבל עדיין קשה... אני לא רוצה אפילו לחשוב להתחיל להזכר בכל הפעמים שנתקעתי לבד בחולות, בוץ וכו´ ואיזה מלחיץ זה ואיזה קשה... כמו למשל שעתיים בחול ים בתוך תעלה, קירות בגובה כמעט שני מטר... אין יותר מים, אמצע אוגוסט, אין כבר אף אחד באזור אין אפשרות לרכב חילוץ... או שקיעה בבוץ ואחרי זה בוץ כל כך קשה בגלגל האחורי לבין המגן בוץ שהגלגל מסרב להסתובב, קור אימים, רטוב לגמרי, עם עוד חמישים סמק אחר, מרחק של 50 מטר שלקח בסביבות שעה וחצי ומאמצים קורעי ידיים ומתישים בטירוף. דרך אגב- החצי שעה האחרונה של החילוץ כבר הייתה בחושך, עם האור של הבטה השני, והמשך הנסיעה בשטח בדרך לכביש נעשתה בחושך מוחלט בעזרת האור של שני האופנועים-- אלק תאורה פנס כיס גם כן... בקיצור-- תמיד תסעו עם עוד מישהו כשיש סיכוי לכאלה דברים ותדעו מתי להמנע-- אני משתדל לוותר על בוץ וזה מפחיד אותי...

stivenz

New member
איזה "כלי" יש לכבודו??

אגב- הקטע עם הבוץ קרה לי גם... רק ממש אחרי הרצה- איך שמתחילים לסחוט את האופנוע לאט לאט.. והבוץ בטיאס נדחס לו טוב טוב במכסה המגנטו ואז.. מסרב הגלג"ש להסתובב..+בוץ על כל האופנוע.. מרחק של 20 מטר לקח לי חצי שעהץץ ועוד חצי שעה אחר כך לנקות את הבוץ מהגלגל לפני שמתחילים לנסוע... אבל חול טובעני זה אחד הדברים היותר מסוכנים.. אפילו יותר מטריפולטאית עצבנית...(היתה לי אחת כזאת- אני יודע...) סטיב

למעלה