חברים!הודעה משמחת:

stivenz

New member
קטמ 426 ...

שוב- נכון??????????????????????? סטיב נושך את עצמו מהלחץ...:-|:-|

chargol_moshbat

New member
../images/Emo128.gif

סטיבוצ´יק מוכתר כ:"ממציאן K.T.M" חב´ K.T.M העולמית , בשיתוף היבואן המקומי - ד.ל.ב מוטו ספורט בע"מ , מכתירים את סטיבונציק בתואר הנ"ל , ומעניקים לו K.T.M 426 מתנה , רק שלא ינשך את עצמו קשה .

stivenz

New member
חרגול.. בוש ונכלם אנוכי..

חוץ מזה- כבר חודשים שאני לא אוכל, לא ישן, לא מתקשר עם הסביבה ולא נושם.. כבר נשך את עצמו קשה.. אכן, סטיב "חשף" כאן דגם חדש של קטמ שמבוסס (הפלא ופתע) על הWR 426 הכחלחל... אבל אל תגלו... סטיב כרגע עושה לעצמו בושות קצת.. ישמח הסטיב אם ההודעה שלעיל תמחק מהפרוטוקול.. תיקון אחרון ונכון הפעם מובטח בקרוב.. מה אומר החרגול? סטיב נ.ב- סטיב לא רגיל שהחרגול פונה אליו והלחץ עקב הפניה מגביל...

chargol_moshbat

New member
ממציאן נשוך קבל רמז

ואיזה אופנוע זה נראה לך? לא להמציא סטיבוצ´יק

stivenz

New member
אז ככה:

KTM בזה אני בטוח.. בקשר לשאר- אז ככה: זוכר אנוכי את קולו הרועם של האב חליל בשידור של מירוץ ירושלים שם דיבר האב על כך שדניאל קיבל קטמ דנדש מהוריו היקרים. סטיב כמעט בטוח ששמע קטמ 640 או 520 בדבריו של חליל. עם זאת בהתאם לרמזך סיבכתני קצת יא חרגול.. בתמונתך מופיע KTM 125 EXC . ואם לכך התכוונת מה טוב. סטיב שמשעה 11 הוא יושב על המחשב בניסיון להבין.. פשוט אף פעם לא הייתי קרוב לחגבים הכתומים...:-?

stivenz

New member
סופית--> דניאל משתעשע עם KTM125 EXC

ושמישהו ינסה לעצור אותו... סטיב

stivenz

New member
לא לא אחי היקר..

בכלל לא טעות.. העוזר הטלפוני שלי בכבודו ובעצמו (דניאל פ.) גילה לי... סטיב

stivenz

New member
לא נראה לי..

דניאל איש אמין וידוע בחברה.. אותי הוא עוד לא איכזב! סטיב

stivenz

New member
רגע רגע!!!!!!!!!1

כולה קפצתי לפורום השכן ל10 דקות...
אתם רוצים את כל התשובות בבת אחת או אפשר כל אחת לחוד?? סטיב בחיוך מוגבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

R-o-i

New member
יאללה יחצילון תן להם תשובות בראש

אולי תהיה סוף סוף מאסטר פשששש סיימת לבנות את הטיאסטיב? מברוק מקווה שיהיו לך עוד הרבה חיוכים כאלה אז אדוני האציל ח"י שקלים בדרך אלייך למטרת כתר או שאתה מעדיף חרב (???) יאללה שבור ידית רועי

stivenz

New member
אכן -אציל אמיתי

אבל הוא ממגרדי האספלט... זוהי אחוות לוחמים אמיתית.. רועי- הידית כבר שבורה יא אחי..
ח"י זה טוב תמיד.. סטיב

רגע רגע להיות אציל זה לא כל כך קל

יש הליך יש מדיוניות יש הצהרת כוונות ההליך לוקח פרק זמן
קולרגול עדיין יש לך לענות לשאלות של חרגול מושבת ועדיין לא הגיבו חליל ויועצת והנשיא תמתין קולרגול

ידיים../images/Emo57.gif

שמעתי היום שיש דבר כזה מגיני ידיים מחוזקים לאצ´רביס ולעוד חברה מישהו יודע מה ההבדל בין מחוזקים לרגילים?

stivenz

New member
מומו- בשרשור זה ניתן רק

לעזור לסטיב על תקן חברים טלפוניים.. בברכה סטיב העמותה לקידום הסטיב באל מידיה וביער שרווד..

למעלה