סטיבוצ´יק מוכתר כ:"ממציאן K.T.M" חב´ K.T.M העולמית , בשיתוף היבואן המקומי - ד.ל.ב מוטו ספורט בע"מ , מכתירים את סטיבונציק בתואר הנ"ל , ומעניקים לו K.T.M 426 מתנה , רק שלא ינשך את עצמו קשה .
חוץ מזה- כבר חודשים שאני לא אוכל, לא ישן, לא מתקשר עם הסביבה ולא נושם.. כבר נשך את עצמו קשה.. אכן, סטיב "חשף" כאן דגם חדש של קטמ שמבוסס (הפלא ופתע) על הWR 426 הכחלחל... אבל אל תגלו... סטיב כרגע עושה לעצמו בושות קצת.. ישמח הסטיב אם ההודעה שלעיל תמחק מהפרוטוקול.. תיקון אחרון ונכון הפעם מובטח בקרוב.. מה אומר החרגול? סטיב נ.ב- סטיב לא רגיל שהחרגול פונה אליו והלחץ עקב הפניה מגביל...
KTM בזה אני בטוח.. בקשר לשאר- אז ככה: זוכר אנוכי את קולו הרועם של האב חליל בשידור של מירוץ ירושלים שם דיבר האב על כך שדניאל קיבל קטמ דנדש מהוריו היקרים. סטיב כמעט בטוח ששמע קטמ 640 או 520 בדבריו של חליל. עם זאת בהתאם לרמזך סיבכתני קצת יא חרגול.. בתמונתך מופיע KTM 125 EXC . ואם לכך התכוונת מה טוב. סטיב שמשעה 11 הוא יושב על המחשב בניסיון להבין.. פשוט אף פעם לא הייתי קרוב לחגבים הכתומים...:-?
אולי תהיה סוף סוף מאסטר פשששש סיימת לבנות את הטיאסטיב? מברוק מקווה שיהיו לך עוד הרבה חיוכים כאלה אז אדוני האציל ח"י שקלים בדרך אלייך למטרת כתר או שאתה מעדיף חרב (???) יאללה שבור ידית רועי