חברים!הודעה משמחת:

stivenz

New member
ראית פה עוד מומו??

בחברות אחי..

stivenz

New member
הסטיב מחכה לתשובה של מועצת

גדולי יער שרווד לדורותיהם.. לא נותר לנו אלא לחכות... :-|
סטיב

עדיין לא ענית לשאלה עם הגוי

ןלשאלות החרגול חוץ מזה מה חשבת שזה קל ? עדיין יש את שאלות היועצת וחליל ... סבלנות סטיבנס היא תכונתו של האציל החרגול קולרגול

stivenz

New member
קלורגול- סבלנות יש בשפע

ואם סבלנות היא מעלתו של כל אציל- חכה נא אתה לתשובות המיוחלות.. על שאלותך עניתי נכונה? (חוץ מהשאלה עם הגוי..) סבלנות קולרגול היא תכונתו של האציל החרגול.. סטיב שנוסע לחברה עכשיו ותשובות יספק מחר כי דניאל "הבריז " לו...

מלמד

New member
יש כמה סוגים של מגינים

ישנם מגיני ידיים מחוזקים באמצעות פס אלומיניום, שמקנה למגן יכולת ספיגה גבוהה, מונע גם בריחה של המגן הצידה ועקב כך שבירת ידיות לא רצוייה. ישנם כמה חברות הטובה ביותר זו אצרביס והיא כמובן הכי יקרה, אני לאחרונה בעקבות מחסור בצבע כחול קניתי של יו אף או, אני חייב לציין שהתפעלתי מהאיכות שלהם, אגב יש עוד כמה חברות עלומות שלא הייתי קונה מהם, המחיר נע בין 450-350 שקלים, אגב תברר אם צריכים ברגי תיאום לכידון אני נפלתי בתחום הזה ותקפיד על התקנה טובה, אני אישית התקנתי אצל המוסכניק שלי עניין של 50 שקל שווה את הווגע ראס.

מלמד

New member
תלויי מה אתה מעדיף

היה לי את הt63 ולא אהבתי אותו בכלל בשטח הוא גרם לי להרבהאיבודי אחיזה. הייתי הולך על השני משום שהוא משלב את שני היכולות בצורה הכי טובה וייצא לי לרכב עם אנשים שהיו מרוצים ממנו.

pugy

New member
פתרון לשבירת ידיות

תשחרר קצת את הברגים של הידיות ובכלל של כל הדברים שנימצאים על הכידון,המהדרין שמים טפלון מתחת לידיות.... ובמקרה של נפילה הידית רק תסתובב ולא תשבר

stivenz

New member
אתה מוכן להיות יותר מפורט?

איזה ברגים בדיוק? אלה שתופסים את כל העסק שלא יסתובב? אם אני אשחרר אותם כל החלק של ה"גז" יסתובב לא? הפתרון נראה הגיוני... מחר אני אנסה אותו.. אגב- הטפלון- זה אותו הטפלון ששמים בחיבורים של צינורות השקיה? לבן ודקדק בגליל כמו סלוטייפ כחול? סטיב מתרגש מקבלת ההחלטה ולכן לא מבין הסברים בסיסיים..

pugy

New member
תשובה

כן זה הטפלון הרגיל שאתה מכיר וכמובן שאת ידית הגז אל תשחרר....

big_foot

New member
אפשר גם לעשות חריץ קטן בידית

כמעט בסוף - ואם האופנוע יפול על הידית החריץ יגרום לשבירה במקום שלו ולא כל הידית תשבר אבל אני משתמש בעיקר במגיני ידים סגורים - גם לי נשברו 2 ידיות קלצ´

stivenz

New member
ומגיני ידיים סגורים

זה עוזר? איך? האם זה שווה את ההשקעה? כמה זה עולה? יש בעיה עם להתקין את זה? סטיב שרואה אור בקצה האגזוז..

תגיד מאיפה באת עם זה ?

תשחרר את הברגים????? חלילה אל תעיז ...פתרון שכזה לא ינמע את שבירת הידית אלא רק יגרום להחלקת המנופים על הכידון ..מגיני ידיים סגורים ונסגר הסיפור קולרגול

MexMex

New member
כן, כן ידידי הדובון, שחרור ברגים...

כוונת המשורר היתה לא לתת לידיות שיסתובבו חופשי על הכידון... שחרר את הברגים מעט , כך שבתי הידיות יוכלו להסתובב עם הפעלת כוח (חזק יחסית) של ידך. הפתרון של הטפלון מקובל גם הוא, בתי ידיות (יקרות) מסוימות נמכרות עם סליב טפלון בנוי בתוכן. חוצמזה, התקן מגיני ידיים סגורים! הרווחת ידיות, הגנה על הידיים וגם פוזה... MexMex

מקס מקס תגיד ממתי ראית מישהו משחרר

ברגים ? אה אני רק מחזק אותם כל נסיעה מגיני ידיים סגורים עד שילמד לא ליפול
קולרגול ( הועד למען הבורג הארץישראלי )

למעלה