חברים אני מתלבט!

אני דווקא מעדיף ההיפך

כל מי שאינו מתכוון להצביע לעמיר פרץ ולעבודה, עדיף בעיני שיישאר בשינוי.

אשרת

New member
וזה למה בדיוק?

מה- הם העבדים השחורים שלך, שישאירו לך אופציות פתוחות להרכבת קואוליציה?

אף אחד לא עבד שלי אשרת

אך אחד לא מכריח אף אחד להצביע עבור מפלגה זו או אחרת. אני רק מביע את דעתי, וההיגיון אומר שעדיף מבחינתי שמי שלא מתכוון להצביע לעמיר פרץ ולעבודה, יישאר בשינוי, גם עם זה אומר ששינוי לא תתרסק.

subotaj

New member
רק עצם המחשבה שפרץ יהיה ראש...

ממשלה עושה לי בחילה. לא מספיק שהוא קומוניסט ומנהיג של הפעולים אז עכשיו הוא התחיל ללמוד רוסית... מזכיר מישהו לא? אולי הוא שחור מבחוץ אבל בפנים הוא סוביטי.

FuxPavel

New member
../images/Emo31.gif

עד כמה שאני לא אוהב את האיש, בין זה לבין רצח אופי יש הבדל גדול.

ריאליסט

New member
תתבייש!

אתה משווה בין עמיר פרץ-אדם שנאמן למדינת ישראל בדרכו,ושנפצע קשה במלחמת יום הכיפורים,ושכב שנתיים מרותק למיטתו-לגדול הרוצחים במאה ה-20? זה כמו להגיד ששינוי היא מפלגה נאצית. חמור מאד שבכלל מנהלי הפורום נותנים להשוואות שלך בימה. תתווכח לעניין עם דרכו של פרץ,ואם אתה לא יכול-אז רצוי שלא תסית כאן,ותראה את שנאת ישראל האדירה שבך.

subotaj

New member
תגובה...

א. גם סטאלין היה נאמן לדרכו ועם כל זה שהו היה דיקטטור ורוצח קר הוא אחת מהדמויות הכי בולטות והכי משפעיות במאה ה-20 ברוסיה. לדבר הזה קוראים סאטירה קצת הומור לא הרג אף אחד. עמיר פרץ צריך לעבוד מאוד מאוד מאוד קשה כדי להגיע לקרסול של סטאלין.

ריאליסט

New member
חבל שאתה יורד כ"כ נמוך...

אתה לא תורם במאום לויכוח בין ההשקפות השונות. אני מצידי מקווה שעמיר פרץ לא רק מדבר,אלא גם יעשה-בניגוד לזקני העבודה...

subotaj

New member
וזה פשוט בזיון שסותמים פה פיות

ומוחקים סאטירה משובחת. כנראה שהיתי צריל לצייר את פורום מפלגת שינוי יושבת עם לנין ולא עמיר פרץ. לאור סתימת הפיות.

אשרת

New member
שום סתימת פיות ושום בטיח.

מה שאתה הבאת גובל בטעם רע, רע מאוד של סטריה וזה בלשון המעטה. עם כל סלדתי מפרץ אין מקום להשוות בינו לבין היטלר, או סטלין או כל מנהיג אשר רצח מליוני אנשים.

לזה אתה קורא סאטירה?

אולי תגדיר סאטירה גם למה שעושים לו בפורום הליכוד? שמלבישים אותו כבר מעכשיו במדי אס אס ובמדי הצבא האדום? ומה אמור להביע "אולי הוא שחור מבחוץ"?

למעלה