חברים אדומים...

ArNoLd LaYnE

New member
קונצנזוס פשוט זה!

זה מה שאני שונא ב*כבי זה פשוט קונצנזוס כל ילד במדינה נולד אוהד מכבי.. וזה פשוט מעצבן... ויש לי מה שהו להגיד למכבי... רוב אוהדי מכבי הם אוהדים של נצחנות! וצריך להעיף מהליגה את הקונצנזוס הזה... זה פשוט מגעיל זה מתבטא בימיוחד בכדורסל. מכסיקני חמוד.. הבנתי שאתה אוהד מכבי... שב עם עצמך תסתכל על עצמך ותבין שזה שטות... למה מכבי רק יודעים לתקוף ולתקוף ולקלל... לא פלא שמשתיקים אותכם עם... כפיים!

Gershenman

New member
איך הגעת למסקנה שדיברתי אליך?

התגובה בכלל לא היתה לך..... ודי לדבר ככה עלינו רק בגלל שאתם הצלחתם באירופה.אז הצלחתם,זה מכובד,אני הייתי בסן סירו כדי לעודד את מילאן(משתלם לפעמים להיות אוהד מכבי במשפחה של אוהדי הפועל), אבל פתאום שום דבר לא משתווה בעינכם לאופ"א שלכם לא ההישגים של חיפה שגם נראים לכם פחות טובים גועל נפש של אוהדים ואני לא מדבר על כל אוהדי הפועל, כי יצא לי להכיר כמה אוהדים מציאותיים,אבל מה שמיוצג פה בפורום שלכם..גועל נפש

רק צהובבבבבבבבבבבבב עולהההההה

תאכלו את הלב לוזריםםםםם שכמוכם... כולם יודעים שאירופה צהובה אירופה צהובה אירופה צהובה... איפה הייתם כל העונה הא?חחחחחחחחחחחחחחחח... האליפות חזרה להיות בצבע צהוב...וכך גם היא תמשיך להיות בעונה הבאה מבטיח לכם לוזרים... אחרייך אני הולך... מוכן למות למענך... חושב עלייך כל היום... ומי שלא קופץ אדום... מי שלא קופץ אדוםםםםםםםםם... מי שלא קופץ אדום... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...האליפות כל כך מתוקה... ולכם כמו שאמרתי הלכו כל התארים...ואתם חוזרים לימים האפורים של ההסתדרות שאפילו כסף לאוטובוס מאורגן לשחקנים לא היה לכם... רק צהוב עולההההההההההההההההההה... שימותו הקנאים...בעצם שיחיו ויסבלו... מכבי בזק תל-אביב אלופת המדינה לשנת 2002-2003... תכניסו את זה טוב טוב לראש האדום שלכם... שער 10 דורש... אדום עולה באש...

שלום לכם

צהוב עולה צהוב עולה עולה צהוב עולה צהוב עלה עולה תאכלו ת'לב יא אדומים מסריחים, הפועל עולה באש הפועל עולה באש, מכבי אלופה ואתם מסריחים מגעילים האוהדים הכי מגעילים בארץ צהוב עולה צהוב עולה צהוב עולה צהוב עולה

סנטה

עוד פעם עם הזיוני שכל שלך בקשר לתל אביב צהובה.. זה רק מראה כמה אני צודק... וגם בקשר לגזענות, יש לך בעיה עם קומוניסטים יא נאצי תמות אמן שתיפול עליך קטיושה שתקבל גידול שתתפגר שתישרף חי.. שוב פעם (כמה נדיר...) בא החלק המגעיל והמעצבן של אוהדי מכבי

גרשנמן

תאמין לי שההישג של חיפה משתווה לשלנו.. גם אני חושב ככה.. בחלק מהמשחקים שלהם.. איזמרגד וכל מי שכותב פה שירים של מכבי שימות

ArNoLd LaYnE

New member
משהו לאוהדי מכבי שמשאירים פה הודעות

כיאלו מה? מה? משאירים הודעות ומקללים... נו יופי... מה? מה יצא לכם מזה הא? יששש הרגשתם גברים עליתם לפורום וקיללתם... נו מה לעשות לבכות... לכו לפורום שלכם ולחפש קצת חיים...! ... גם כן צהובים.. כל מי שאוהד מכבי מפגר.. למה אם הם לא היו מפגרים הם לא היו אוהדי מכבי!

עדיף להיות אוהד של חיזבאלה ולא שלכם

הריי לא סובלים אותכם בארץ תאר לך אפילו שבית"ר ירושליים כמה שהם לא סובלים את מכבי ת"א היו מתים שנזכה באליפות רק לא אתם... וכמוהם עוד אלפים אחרים...אתם בדיוק כמו החיזבאלות אוהבים פיגועים ואוהבים לראות דם נשפך בגלל זה אתם אדומים...

מה איכפת לי שלא סובלים אותנו

בוא אני ישווה לך ככה.. אל תחשוב שזה כל כך נורא להגיד נאצים כי נאצי= מחבל.. ואתה קורא להפועל מחבלים לא? מחבלים עושים פיגועים, הורגים מאות אנשים וכ'ו... חיזבאללה זה ארגון שכבר הרג רבים מחיילנו ואזרחנו.. אז מה אתה משחק אותה תמים? אתה חושב שנאצי זה מילה גסה אבל לא למדת על פיגועים? ואני קורא למכבי נאצים רק בגלל הגזענות.. רק בגלל זה

עוד דבר

איך מרגישות המשפחות שנהרגו חבריהם,ילדיהם,הוריהם וקרוביהם ממחבל או מאירגון החיזבאללה וכ'ו?

מקסיקני

אתה משווה בכלל?! אליפות לעונה באירופה כמוש אנחנו עשינו?! הפועל פתח תיקוה=גזיאנטפספור!??! ביתר ירושלים=צ'לסי!?!?! הפועל באר 7=לוקומטיב מוסקה!? *כבי נתניה=פארמה!?!? *כבי חיפה ו*כבי ת"א=איי סיי מילאן!?!? תיראה את הקבוצות האלה את משווה בכלל אליפות בליגה לאומת הניצחונות שלנו !??!

Gershenman

New member
אהה היגיון פשוט

אומרים מחבלים אז אתם מתעלים על זה בנאצים?פששש... רק להבהיר, אני נמנע מלקרוא להפועל מחבלים וכאלה, וזאת למרות שאני מכיר כמה אוהדים באדום שהיו שמחים להיות שהידים...

הם מזיינים ת'שכל

גם ל אמרו כמה אוהדים שהם היו מוכנים לקחת חגורת נפץ ולהתפוצץ בספורטק.. זה בא מהשנאה אליכם והאכזבה שלקחתם אליפות.. אבל הם לא באמת יעשו את זה..

Negative one

New member
מקסיקני,אתה פשוט אידיוט

בתור אחד שכבר שנה שלמה בא לכאן ומטיף כמה אלימות מילולית מסוכנת, פתאום לקחתם אליפות אז אתה יוצא מהמסכה האידיוטית שלך וקורא לאוהדים שלא פגעו באף אחד יותר גרועים מחיזבאללה??? ודרך אגב,שמתי לב שאתה מנהל פורום נכי צה"ל,ועכשיו בכלל לא ברור לי איך בן אדם כמוך מדבר ככה אתה מעדיף שאירגנו שהרג,פגע והפך לנכים מאות ואולי אפילו אלפי חיילים,על פני אוהדים שכל מה שהם עשו זה שהם לא אוהדים את הקבוצה שלך ושיש בינהם קומץ מקללים? נראה לי שנדפק לך משהו בשכל,רציני... הייתי חושב על להגיש תלונה נגד זה בהנהלת הפורמים,אבל אין לי עניין להתחיל ולהסתבך עם זה (למרות שלא נראה לי שאני יפגע מזה אישית...)

בוא אני אומר לך משהו בחור...

אני לא בא לכאן במשך שנה הפורום הזה לא מעניין אותי בכלל... אבל מה לעשות למה שלא תפרגנו לנו?זכינו באליפות בזכות ולא בחסד... היינו יותר טובים העונה מכולם וגם ממכם... ולכם לא הגיע כלום...ועובדה שהצדר ניצח... אתם שרים לנו נאצים אתם בכלל יודעים מה זה נאצי? אין לי ספק שלמדתם זאת בבית-הספר...מה זה שואה? למה לבוא ולקרוא ככה ליהודים בדיוק כמוכם... לא נדפק לי שום דבר בשכל...וכן אני מנהל את פורום נכי צה"ל שגם אני חלק מהקהילה הזאת...וגם אני ניפצעתי בצבא על ידי מחבלים... אבל תראו איך אתם מתנהגים נאצים,גרמנים מה יהיה השלב הבא? ואני מסכים איתך שלא כל אוהדי הפועל כאלה...אבל דווקא כאן בפורום הזה שלכם שמייצג אותכם...ציפיתי לקצת יותר כבוד כי אנחנו מתעסקים בסך הכל בספורט...ואתם כנראה לא מבינים זאת. ועובדה שאתם מקללים בטרוף קללות שאין לי מושג מאיפה הבאתם... אז מה לעשות יש יריבות בינינו תמיד הייתה ותמיד תהייה... אתם תקראו לנו ככה...אנחנו נקרא לכם חיזבאלה... אתה מוזמן להגיש תלונה למי שאתה רוצה לא עשיתי כלום לאף אחד... ולא פגעתי בפורום הנפלא שלי שאני מנהל מעולם... כך שתפוז עומדים מאחורי בהכל... לילה טוב לך...

למעלה