חברים אדומים...

ArNoLd LaYnE

New member
חמוד, גם אם העולם יחרב אני לא יפרגן

כי אני פשוט לא מסוגל לפרגן לכם... תראו איך אתם מתנהגים תראו איך אתם נראים... אין דרך אחרת להסביר את זה פשוט אני יושב במשחקים... אולי קצת רחוק אבל רואה.. משער חמש רואים אותכם ואתם פשוט בהמות... לא פלא... שער של חזירים! מיחוץ למגרש מרביצים ומתחילים ולעזאזל בחור... שורפים מכוניות של שחקנים מה זה טורקיה נו באמת? פנרבחצ'ה ימח שימם... לא שרפו מכונית של שחקנים... יש לי משה אחד להגיד ולא חיזבללא ולא נאצים ולא נעליים... מכבי.. פשוט בושה! ועכשיו אל תגיד לי קומניס נאצי זבל כי את זה אני שומע כל יום! ואם אתהמתכוון להגיד לי את זה... תנסה להסתכל על הצד הטוב של זה.. ויש לי תשובה מעולה שאומרים לי נאצי אבל אני יוותר.. כי אז יחסמו לי את ההודעה... שתיהיה לי בריא!

מקסיקני

תבין שאתה בדיוק ברמה שלנו שאנחנו קוראים לך נאצי... אם אתם קוראים לנו מחבלים אנחנו נקרא לכם נאצים אם אתם קוראים לנו מחנה פליטים אנחנו נקרא לכם גטו אם אתם תיקראו לנו חיזבאללה אנחנו נקרא לכם חיילי אס אס אותה רמה מבין? ואל תשחק אותה כל כך מוגן מתפוז.. כי יש לי קרובי משפחה שעובדים שם שיכולים להעיף אותך...

ראפר אתה ממש מצחיק אותי...

אתם אלה שהתחלתם את הקללות לא אנחנו...אז אל תשחק אותה... ודרך אגב אולי אני אחד האנשים שאתה מכיר בתפוז.כי גם אני עובד במערכת הזאת...אז אל תצחיק אותי שיכולים להעיף אותי.

XSuperKi11erX

New member
זה כמו ../images/Emo47.gif

שאנחנו אוהבים את המגל פטיש(
) ואתם אוהבים את דגל גרמניה וסמל הנאצים... אני גאה שירים של טייב כי אלו השירים הכי מרגשים אי פעם שהיו בכדורגל הישראלי וזה לא משנה אם יש לכם יותר שירים(וזה גם לא נכון)אלא שכל פעם שאתם שרים משהו אנחנו קוטלים אותכם ומשתיקים אותכם לגמרי.

Gershenman

New member
פחחחח.........

אני אוהב את דגל גרמניה וסמל הנאצים? תתפלא לדעת שאני דווקא סוציאליסט בדעותיי, ולמרות זאת אוהד מכבי.. ואני לא זוכר פעם שבהם השתקתם אותי ואת האנשים שהיו מסביבי במשחק אני דווקא זוכר רגע של השתתקות אחרי שגיליתם שהכדור ההוא של טועמה לא נכנס...חחח אפסים

XSuperKi11erX

New member
ואני זוכר../images/Emo47.gif

את הפנים של שטראובר מתי שהוא גילה איך הכדור של פיני נכנס...

גם אוהדי מכבי אמרו לי

שהם עושים הייל במשחקים.. זה מוזר מאוד שסוציאליסט אוהד מכבי... ושאתה מתאחד עם אלה ששונאים סוציאליסטים.. וגם האיש שהקים את מכבי היה ידוע כאחד שרצה לפרק את הסוציאליזם..

Gershenman

New member
זיכרון קצר הא?

"שתדרוס אותך רכבת תאנוס אותך ארנבת"...זה לא אנחנו שהמצאנו את הצירוף הזה... וזה גם אתם שמתגאים ברימון שלכם מהמילואים... דמגוגיה זה כיף...

מה זה משנה מי התחיל?

ואתם קראתם לנו מחבלים לפני שקראנו לכם נאצים אני לא אתווכח איתך על זה.. ואולי אני מכיר אותך איך קוראים לך? גרשמן השירים של איתן טייב זה אחד מהדברים הטובים שאוהדי הפועל עשו.. דבר ראשון זה להיטים ודבר שני אני כל כך שונא את טייב שקיוויתי שהוא נהרג בפיגוע בבית שאן.. ואנחנו גאים ברימון במילואים... מה הבעיה בזה.. ושמכבי מזיינים ת'שכל שקיבלנו מכות של החיים הם גם מתגאים בזה..

Gershenman

New member
אוקיי

אני עד היום מודה לטייב על זה..אבל בלי קשר.. אני פשוט מצביע על המוסר הכפול שלכם-שכשאתם עושים משהו אז זה בסדר גמור וזה מוצדק אבל כשלכם עושים משהו אז פתאום אנחנו חיוות חזירים וכו' וכו'... ההוא רוצה להגיד שמשהו שאנחנו עשינו לא בסדר?סבבה,שיגיד,אבל שלא ינסה להצטייר כטלית שכולה תכלת...

Gershenman

New member
אתה צריך לראות למי אני מגיב

הגבתי להוא שקרא לנו חזירים והכל.. שמנסה להציג אותנו כאילו אנחנו הכי גרועים ואלו בדיוק האוהדים שאני שונא...

Negative one

New member
שמע,אני בכלל לא מדבר על האליפות

המזדיינת שלכם... בסדר לקחתם אותה,הקבוצה שלכם הייתה יותר טובה מכל השאר ובלה בלה בלה זה לא קשור אני מדבר בכלל על הצורת דיבור שלך אתה כן באת לכאן כבר שנה,והעלת כל מיני קמפיינים נגד אלימות מילולית וכל זה.עד כאן יופי,אבל עכשיו לקחתם אליפות,אז אתה בא לכאן ופותח את כל הג'ורה שלך וקורא לנו יותר גרועים מחיזבאללה,שזה בכלל לא יעלה על הדעת מפי מישהו שמנהל פורום כמו נכי צה"ל,ואחרי זה עוד מתווכח איתנו מי התחיל. להזכיר לך,אתם הראשונים שקראתם לסלים טועמה מחבל,וזה רק בגלל שהוא שחקן ערבי של הפועל. בכל מקרה,נראה שחשפת את פרצופך המכביסטי האמיתי,הפרצוף המתנשא והמתלהב,ובגלל זה אני כבר לא לוקח אותך ברצינות כאן.

למעלה