חבריא א', התפקדו.

אני רוצה אני רוצה!!!

בנה בננה! אני רוצה להיות עם קרן! בלה בלה בלה בלה! מעפילים לשלטון!

אי אפשר 2...יאללה מי ינצח? אני או א

תה?!!!!!!! ברור שאני!!!!!

או עובדיה!!!

ככה החלטנו השבת שיקראו לנו (על שם המתופף המיתולוגי מכוכבי השכונה) ואפילו הומצא על זה מוראל, ובמקום לספור אותנו ב"הושיע את עמך" וכו' אז ספרו אותנו ב"לעובדיה יש ציפורן חודרנית ברגל ומאז חייו הפכו להיות בזבל" זה יוצא 10 (זו המצאה שלי
)

אני רוצה להיות(ז"א אין לי התנגדות)

בס"ד קראתי ואני די מתאימה בקריטריונים. אבל למה זה? אושרה

הבנתי...קראתי מה שגילת רשמה

בס"ד אני רוצה להיבחר! וגם אם לא בואו נסכים שקוראים לנו עמיעז!!!!!! כפרה עליכם אושרה

הקפצההההה

עוד מישהו רוצה? היום בערב או מחר נראה לי נתחיל כבר להצביע... חלאס... כמה אפשר למרוח?

טוב בואו נסכם!!

בס"ד יש 4 מתמודדות אלישבע רחלי קרן אושרה(אני:) לדעתי הקלפיות יפתחו הערב אושרה

אני... ../images/Emo9.gif

אוקיי... ככה.. * יש לי מלאאא זמן בצהריים * יש לי את כולם באייסי, וגם יש לי מספרי פלאפונים של הרבה * אני רוצה
* אני יכולה לעצב רעיונות * יש לי פוווווווווווווווווווווווווווול פעולות וצ'ופרים של בני עקיבא, על בני עקיבא וגם בנושאים שונים ומשונים... בחרו בי
נ.ב. אני אוהבת אותכם!!! (סתםםם... אני סתם מתחנפת
) יאללה... צוחקים איתכם... אבל אם תבחרו בי - אני אשמח!
באמת...

tiki tiki

New member
ואני...

* יש לי את המחשב לעצמי כל היום, חוץ משעתיים בין 7 ל-9 בערב. * יש לי גם את כולם באיציק (חוץ מנתן, אבל הוא לא רוצה. אז זה לא נחשב) * גם לי יש את הפלאפונים של המון אנשים.. * יש לי את רחלי בתור חברה (נראה לי) ולרחלי יש פווווווווווווווווול פעולות וצ'ופרים של בנ"ע...וגם אחותי מדריכה, וזה עוזר קצת...(
) * אני יודעת פוטושופ בערך...אבל ממילא, זה לא יהיה פייר שהראש שבט יעשה הכל...אז לדעתי זה לא ממש משנה... * זהו.
קבלו תמונה.... מיסטר בין לאדן.
אהה דבר אחרון...אם לא תבחרו בי...תדעו, יש לי חשיבה של רוצחת פסיכופטית
...זה בדוק...! תשאלו את מיכל!

למעלה