חבריא א', התפקדו.

../images/Emo3.gif

זה וינר טייקס איט אווול!!!
הלכתי... ביי לכם!

יש לי יתרון:

כתבתי יותר מ-1405 הודעות מאז שאני בפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (בשלושת שמות המשתמשים שלי, פלוס מלא פעמים שכתבתי כאורח - בבי"ס או כשתפסתי לתמר ת'מחשב לכמה זמן... וגם בגמד ענק) מה תגידו על זה?
סתם... סתם התחשק לי להגיד את זה, אז כתבתי! ועכשיו זו ההודעה ה-1406 שלי...

אמ..

טוב אז- 1. יש לי טלפונים ופלאפונים של כולם ואני בקשר עם כמעט כולם... 2. אני חמודה לא
3. אני שורצת כמעט כל היום על המחשב ואם לא אז אתם תמיד יכולים להשיג אותי ב-smsim ולקרוא לי... וזהו-נתון לשיפוטכם! בחרו ת'טוב ביותר! בהצלחה

אל חי

New member
אני מוכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף מצאתי אנטרנט בישיבה הנדחת הזאת

אל חי

New member
אני הכי מתאים לזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יודע פווווווול פעולות
וצריך שגם בנים יהיו בעסק

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifכולם זה חשוב../images/Emo36.gif|ימין

בס"ד סיכום כל אחד מחר בוחר במתמודד מהרשימה: יאיר רחלי שולי קרן אלישבע ישורון אושרה + שם לשבט מהרשימה הבאה: יגל עמיעז עובדיה הקלפי תיפתח בשעה 7.00 בבוקר ותיסגר בשעה 12.00 בלילה סליחה אם אני נראה שטלתן אך צריך קצת סדר... אמוץ...

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifסליחה שאני מתערבת - אבל חשוב!

אי אפשר להצביע בפורום כי אז זה לא בחירות חשאיות ואפשר להפגע. אי אפשר שאחד מהמועמדים ינהל את הבחירות כי זה לא יהיה ממש דמוקרטי.... דיברתי עם אמוץ והחלטנו ככה (סליחה שאני מתערבת) - אמוץ יהיה המנהל של הבחירות כי הוא נייטרלי. שלחו לו מסרים עם ההצבעה שלכם - שם המועמד + שם השבט. המועמדים: יאיר רחלי שולי קרן אלישבע ישורון אושרה אל חי - אתה בישיבה רוב הזמן ולכן אתה לא מתאים לקריטריונים... השמות לשבט: עמיעז עובדיה יגל אני שוב מבקשת סליחה שהתערבתי אבל אמוץ היה צריך לצאת...

שולי פ

New member
|האייקון הזה.. נו, זה עם הצהוב...|

ואני יכולה להצביע היום?! מחר אני לא בבית כל היום... יש לי טיול....

אפשר להצביע בתור אורח

הרי לא כולם רוצים שאמוץ ידע למי הם מצביעים, ודרך אגב-זכות ההצבעה רק לחבריא א'

tamarhp

New member
זכות ההצבעה היא רק שלכם

אבל בתור אורח אי אפשר כי ככה יוכלו להצביע פעמיים!

אם אתם רוצים אני יכולה לעזור.

ולהיות הנייטרלית וככה גם אמוץ יוכל להצביע וגם תוכלו להצביע בשמות המקוריים כי זה לא משנה אם אני אראה את ההצבעה שלכם או לא.

אוקיייייייייי אז כולם להיכנס!

בס"ד מתמודדים: שולי יאיר אלי7 קרן רחלי ואני(אושרה) אם שכחתי מישהו מצטערת מאודדדדד ההצבעה תהיה פתוחה ממחר ב7 בבוקר עד 12 בלילה(חוץ מאלו שלא יהיו פה ויכולים להצביע מהלילה). כל אחד ואחת מחבריא א' ישלחו את הבחירה לשהם לגילת למסרים! גם את שם השבט שאותו הוא רוצה עמיעז!!! יגל עובדיה ועכשיו לתעמולת בחירות שלי! א.אני מכירה את כולם ב.יש לי את המספרים של כולם ג.דברתי עם כל אחד ממנהלי הפורום בטלפון לפחות 3 פעמים. ד.אני לא ביישנית בגרוש ואין לי בעיה להתקשר לאנשים ה.אני לא בפנימיה כך שאני יכולה להיכנס כאוות נפשי. ו.אומרים שיש לי כושר מנהיגות(צנעה אמתית). ז. וסתם כי בא לי הבצלחה לכל המתומדדים!!!!! אוהבת את כולכם לא משנה מה יהיו התוצאות!!! אושרה

עטרה ש

New member
אושרה איזה חמודה...../images/Emo13.gif

רשמת עלי- שאני לא יהיה נכון? אז בסוף נכנסתי לכמה זמן... אבל אני בכל זאת כבר הצבעתי אתמול... נחשו למי- אני לא מגלה!! ושם לשבט- רציתי להוסיף עוד שם- אבידור

למעלה