חבריא א', התפקדו.

סליחה?! מה אני עז?!

מה איתי!?? כל הזמן אתם שוחכים אותי! די נמאס בעיקר את רחלי ת'סכתכלי אל כל השירשור ולא רק על חלקו! ואני יתן לך אפילו קישור שאני רציתי!!

אלף אלף, חבריא א'!!!../images/Emo36.gifכנסו.

אוקי... פעם שניה שאני כותבת, אז אני אנסה לשחזר
כל מי ששייך לשבט הרא"ה הנוכחי (שבשלבי השבט החדש), מעפילים הנוכחי, מעלות, ניצנים, נבטים ועד גיל 0 - שייך אלינו. אנחנו צריכים ראש שבט ש...: א. שיש לו אפשרות ליצור קשר עם המנהלים והוא לא מתבייש ליצור איתם קשר אפילו טלפוני אם צריך (אייסיקיו, טלפון וכו') ב. שיש לו אפשרות ליצור קשר עם שאר חברי החבריא, ולא שהוא מכיר אחד-שניים ככה... ג. שיהיה מספיק גדול (שבט נבטים שלנו, סליחה, אבל לא תוכלו להיות ראש השבט...) ד. שיש לו אפשרות להיות בפורום יום יום, ולא פעם בשבוע או חצי שעה ביום... ה. שהוא רוצה... כל מי שרוצה להיות ראש שבט ומתאים לקריטריונים שיכתוב פה שהוא רוצה. מחר נתחיל כבר לעשות הצבעה אנונימית (אורח) וכל אחד יבחר את מי שהוא רוצה. תהיו בוגרים, אל תבחרו בעצמכם או פעמיים... שבוע טוב לכולם ומזל טוב לתרצה

אוקי... מה רצית להביע????????????

שוכחים אותך? איפה בדיוק? "די נמאס בעיקר את רחלי" - מה עשיתי????? והקישור הזה לא עזר, כי לא זכור לי שכתבתי באף מקום את המועמדים. וגם אם כן, אז לא שמתי לב וזו פעם ראשונה שראיתי שאתה גם רוצה! אז מה אתה רוצה ממני??? סתם להתנפל עלי כי אתה לא סובל אותי????

שולי פ

New member
כן! אתה עז!

כי אתה שייך לעמיעז!!! (כמובן שאם זה עם פתח אז פשוט נצטרך להחליף לעזים את השם...)

tiki tiki

New member
רחלי יא קרועה..

הוא שאל אם את אושרה במילרע כי הוא התכוון לאושרה...שימי
...

יופי לי.

אז שיתחיל להכיר את חברי הפורום. הוא שונא אותי, אז הוא יורד עלי כל הזמן. שיפסיק! אחרת הוא לא היה חושב בכלל שזו אני.

tiki tiki

New member
הוא יורד על כולם ושונא את כולם...

ומה אכפת לך שהוא לא מכיר אותך?

tiki tiki

New member
הוא יורד על כולם ושונא את כולם...

ומה אכפת לך שהוא לא מכיר אותך?

tiki tiki

New member
../images/Emo12.gif

אני?! אלעד?! חס וכרפס!!! איך אתה מעז???? סתם...לא...

אני לא חושב שאני מתאים

א. כי אני חוזר כל יום הביתה רק בערב אז אין לי זמן ב. כי אני לא מכיר מספיק אנשים. אז שיהיה אחלה של שבוע לכולם ובהצלחה למתמודדים!!!

למעלה