חברות מה דעתכן ?..

האם התנסית בזין קטן?

אני מתאר לי שזו פעם ראשונה שאת נתקלת בזין קטן. אם זה נכון אז היית צריכה לדעתי לנסות ללכת איתו עד הסוף ולא לפסול אותו מראש. אולי היית נהנית למרות הגודל? אומרים שהעצבים בנרתיק ונקודת הג'י נמצאים במרחק של עד 6 ס"מ מהפתח ולכן זין בגודל 10 ס"מ אמור להספיק. אפשר גם לנצל זין כזה לשיפור המיומנויות האנאליות. אם כבר התנסית בזינים קטנים ואת יודעת מראש שאין סיכוי שתהני - אז יפה מצידך שאיפשרת לו לפרוק איכשהו את מטענו...

מקודה

New member
בשביל מה לה לנסות?

יש דברים שפשוט ברורים מלכתחילה. יצאתי פעם (לפני כמה שנים טובות), עם אחד כזה - אחרי שגיליתי מה יש (או יותר נכון אין
), לו בין הרגליים, הסברתי לו שאין לו סיכוי איתי. הוא גם הבין טוב מאוד למה... לא הסתרתי את זה ממנו ולא עניין אותי שהוא יצתרך לגרד עם שפכטל את רסיסי האגו שנדבקו לו לרצפת חדר המיטות... למה לנסות להיות עם מישהו שיש לו זין סוג ז'?! לא צריך לדפוק את הראש בקיר בכדי להבין שזה רעיון רע...

חופ שיה

New member
אני דווקא חושבת שאת לא צריכה

לומר להם מהי הסיבה , תמיד יהיו נשים שזין בגודל כזה יספק אותן לחלוטין , אז למה להיות רעים? המלחמה שלך באגו שלהם חסרת טעם, זה לא שתשני אותם. הכי טוב זה לקום וללכת ללא כל הסבר, או להתמקד בדברים אחרים שלא מצאו חן בעיניך. עיזבי להם את הזין, את לא קנה מידה לאיזה זין טוב ואיזה זין לא טוב, עם כל הכבוד.:)

מקודה

New member
להגיד את האמת זה נקרא אצלך להיות...

רעה? אני לא אוהבת לתת לאנשים לחיות באשליות... לדעתי - כמה שהאמת כואבת לפעמים, עדיין עדיף להגיד אותה מאשר לשקר. חוץ מזה - אנשים לא עד כדי כך מטומטמים, את יודעת... מה יחשוב גבר שנפגש עם בחורה, הכל זורם בסבבה, יוצאים, שותים, מדברים, צוחקים, קובעים להפגש שוב, אחרי כמה פגישות מגיעים אליו הביתה, נכנסים למיטה ו... פתאום לא בא לי ! ככה סתם, בלי שהוא עשה שום דבר רע... אז במקום שהבחור ישבור את הראש במחשבות ושאלות (בינו לבין עצמו) - וימשיך להתקשר אלי אחר כך, אני מעדיפה לחסוך לשנינו כאב ראש וזמן מיותר. ואם יש נשים שזין בגודל כזה כן מספק אותן - אז עוד יותר טוב, שיחפשו את אותן הנשים במקום להיעלב. אני לא נלחמת באגו של אף אחד, אין לי מה לשנות ואני גם לא מנסה. והצחיק אותי המשפט שלך: "עזבי להם את הזין, את לא קנה מידה לאיזה זין טוב ואיזה זין לא טוב", אז תרשי לי לשאול אותך - את כן קנה מידה לאיזה זין טוב ואיזה לא?! בגלל שראיתי שגם את כתבת שזין בגודל 10 ס"מ הוא קטן, אז משהו כאן לא כל כך מסתדר לי...

חופ שיה

New member
יש דברים שלא אומרים

וזה אחד מהם , אם את לא רואה את זה כמשהו שלא חייב להגיד אני לא אתווכח איתך , זו דעתי ואני בטוחה שהרבה אנשים חושבים כמוני - ראי את התגובות לשירשור. לטעמי לומר למישהו - לא בא לי עליך בגלל שיש לך זין קטן זה שיא החוסר רגישות של הצד השני, אפשר לומר בעדינות שזה לא זה וכך לסגור עניין, הרי זה לא שהכנות שלך (עלאק) תועיל במשהו, נכון? זה כמו לומר למישהו אתה מכוער - אני מבינה שאת אומרת את זה חופשי לאנשים שאת מכירה , כי הכנות חשובה לך.:) וכן יש אנשים שחיים באשליות - מה מפריע לך שימשיכו לחיות כך , זה עושה להם טוב ואולי זו צורתם להתמודד עם דברים - למה לקלקל להם ? רוע? אני אמרתי שזין באורך 10 ס"מ זה איבר קטן (ואני עומדת מאחורי דברי- רצוי שאנשים יקבלו קני מידה לגבי אורכים ) אבל אני לעולם לא אומר למישהו שאני יוצאת איתו שיש לו זין קטן, לעולם. כמו שראית אני דווקא זורמת עם גברים שיש להם זין קטן - יודעת למה? כי התאהבתי פעם בגבר עם זין קטן ויודעת מה גיליתי? שזה ממש לא שינה לי - אולי לטווח ארוך הייתי חושבת אחרת -לא יודעת - זה לא עמד במבחן המציאות - נפרדנו בגלל דברים אחרים. , גיליתי גם שבתמונה הכוללת הנתון הזה אינו רלוונטי כל עוד את נהנת מיחסי המין שלכם, וזה בהחלט אפשרי.

מקודה

New member
הרבה אנשים חושבים כמוך, נו אז מה?!

גם הרבה זבובים נמשכים לחרא, זה עדיין לא אומר שחרא זה דבר טוב. עכשיו הגברים מבינים למה הם חושבים ובטוחים שנשים מתוסבכות וקשות?! כי הן לא אומרות את האמת בפרצוף וסתם ממציאות תירוצים לא נכונים ! במקום להגיד לגבר שלא מתאים בגלל הסיבה האמיתית - לדוגמא: "אני לא חושבת שתוכל לספק אותי במיטה" או "לא חושבת שנתאים במיטה" (או משהו בסיגנון), אז הן מספרות לו שהטפטים שעל הקיר של אמא שלו לא לטעמן האישי...

אני רוצה לראות את זה מצב חי

שאת אומרת לבן אדם "וואלה לא בא לי עליך, לא מתאים קשר, למה? בגלל שיש לך זין קטן"

אולי כי אין מה לראות?

כולך פקה פקה ואני מוכנה להתערב על זה אגב.. אצלך הכל מושלם שאת מרשה לעצמך לדבר ככה ולהחרים גברים שיש להם זין קטן?

הו הנה האישה הקטנה מתגלת לנו

כמו שכבר נכתב כאן ליותר מיזה לא ציפיתי ממך רק לרחם....
אפילו להגיב הייתי צריכה לשקול. נראה לי שהשורה שכתבת כאן מעלי מכאיבה לך יותר מאשר לי צ'או

מה קשור ../images/Emo4.gif

כדברייך אישה קטנה שמחפשת זין גדול *וסליחה על התוקפנות פשוט הגעלת אותי, ולא בגלל העדפה שלך לזין גדול אלא בגלל צורת הביטוי שלך*

wild orchid

New member
ווווואאאאאאווווווווווו

את ממורמרת...הרעל נוטף ממך פשוט!כבר המון זמן לא יצא לי להתקל באישה כה ממורמרת...את בטח מאלו שכשרבות עם חבר בלילה ,בבוקר כל העולם בסכנה.בעצם לא פלא,אם התנהגות כמו שלך... כמו שמישהי אמרה יפה:רחמים עליך...

תגובה

אני חושבת שיש גבול דק בין להיות כנה מאוד לבין להיות חסר טקט. כי לומר למישהו שאת לא רוצה אותו בגלל גדול הזין שלו זה בוטה וחסר טקט ומעיד על טיפשות, סליחה. אנחנו חיים במדינה קטנה, לעולם את לא יכולה לדעת מתי ובאיזו סיטואציה תפגשי את הבנאדם שמולך וגם אם לא תפגשי אותו, יש צורה ויש גבול לטעם הטוב.

דרדקן

New member
נראה לי שאני הולך לקפוץ מהגג

זה כל כך מרגיז מה שכתבת. יש כאן ניקוז של כל תשומת הלב לאיבר אחד. לקחת ישות שלימה ומלאה, אחת כזאת שנראית אפילו טוב ואולי גם מאוד חכמה ואינטילגנטית, מעניינת ומלאת חוש הומור, והפכת אותה לחתיכת בולבול קטן וזהו. כל הבכי הזה על שאנו הגברים הופכים את הנשים לאובייקט מיני וזהו ולא מסתכלים חצי ס"מ מעבר לזין, ומה קורה כאן? זה לא אותו דבר? יש כאן מספר כותבות ואת בינהן שמתייחסות לגברים כאל זין עם רגליים וידיים וראש וזהו. ואם הזין לא מספיק גדול אז כל מה שצמח מסביב פשוט לא שווה. והכי גרוע שאת מגינה על זה בכזה להט, או קיי את מעדיפה גברים עם זין גדול, סבבה בחירה שלך ואי אפשר להתווכח על זה, אבל לפסול אנשים בגלל שיש להם זין קטן?? פוסל נשים עם אוזניים גדולות, פוסל נשים עם חזה קטן או גדול, פוסל נשים עם תחת גדול, פוסל נשים שאורך הצוואר שלהן פחות מ-5 ס"מ, פוסל נשים שלא מסוגלות ללקק לעצמן את האף, פוסל נשים שבגלל בעיה פיסיולוגית לא יכולות לפסק את הרגליים, פוסל נשים שאינן כלילות השלמות, פוסל נשים שהשיניים שלהן לא ישרות ותואמות, פוסל נשים עם משקפיים, פוסל נשים בעלות נמשים, פוסל נשים שעושות פן, אני מקווה שהצלחתי להעביר את הבחילה שלי מהאסבסורד שנכתב כאן. ואם יש מישהו, מישהי שנפגע/ה אני מתנצל זה רק בשביל להמחיש.

orsher

New member
אני מסכים עם "הרעות"

יש מה שמדליק אותך כאדם ויש מה שלא. לא משנה לאותן בנות עם מרכז העצבים בכוס הוא ב6 ס"מ ולכן 10 זה 4 ס"מ יותר ממה שצריך. היא נכנסת עם גבר למיטה לא בגלל העצבים בכוס שלה אלה בגלל הרטיבות שהוא יוצר אצלה. והרטיבות נוצרת מהאישיות של האדם, מהדרך שהוא מחזיק את עצמו, מהיציבה הפיזית והנפשית שלו ומהמראה שלו שהוא צריך להיות לטעמה לפחות בקצת. יש בנות (לדעתי כולן מגיל מסויים) שהזין עצמו, צורתו וגודלו, גורם להן להירטב שם ולרצות להזדיין. שהזין הוא חלק מהמראה הכללי של הגבר איתו הן יוצאות. כמו שאצלי החזה, והתחת שלהן הוא חלק לא זניח בכלל מהמראה שלהן ככה אצלן עם הזין. ןכן אחי, אני פוסל מישהי שהחזה שלה לא לטעמי או שהתחת שלה לא לטעמי כל עוד היא לא כבשה אותי לחלוטין עם האישיות שלה והאדם שהיא. החיצוניות של בת זוגי צריכה להיות לטעמי ואני מסתכל על גופה בכללותו כמחצית ואף יותר מהחיצוניות שלה.

דרדקן

New member
הזין אינו חלק ממראה כללי

הזין מוסתר ע"י בגדים, מה שגורם ומאפשר לו להיחשף הוא העובדה שנושאו הרשים את הצד השני ו"הרטיב" אותו כדבריך שהרי אם לא, לא היו מגיעים למצב הזה. אם באותו רגע יורדת הרטיבות בגלל גודל קטן זה בהחלט הופך את הגבר לאך ורק זין, כי במקרה זה כל הגורמים שהביאו לרטיבות פשוט התמוססו ונעלמו. ואתה יודע מה, מקובל עלי שאפשר להתאכזב, מקובל עלי גם שיורד החשק כי זה לא משהו שאנו ממש שולטים במודע. מה שלא מקובל עלי זו ההתניה הנפשית שיצרנו אנו אצלנו בראש שזין קטן לא טוב לי ודבר כזה יכול להוריד לי את החשק. ובטח שלא מקובל עלי שפוסלים אנשים רק על סמך איבר אחד שבסופו של דבר לא כזה משמעותי בחיים.

orsher

New member
דרדקן, אתה סותר את עצמך (לדעתי)

בבסיס של ההודעה שכתבת. הסכמת איתי שמצב החשפות הזין נבע מהרושם שאותו גבר היפותתי עשה על אותה אישה היפותתית. אני לא מבין למה העובדה שירד לה החשק כאשר היא ראתה את הזין הופך את הגבר לרק זין? להיפך הוא הופך את הזין לחלק מהשלם, מהגבר, והאישה רוצה להתנות אוהבים עם כל החבילה ולא רק עם חלקים ספציפים (נגיד רק הפנים היפות שלו, או הזרועות החטובות שלו, או האישיות המצחיקה והכובשת שלו)

למעלה