חברות מה דעתכן ?..

דם הבן

New member
לא יזיק לי לשכוח כמה דברים.

memran1979

New member
תני לו הזדמות

אני מציע שתנסי לשכב איתו ותבדקי איך הוא במיטה אולי זה לא קטן כמו שאת אומרת אבל אם זה 10 .... בעיה גדולה בשבילו .. מבחינת ביטחון עצמי כמה זה כואב .. חברה אל תצחקו עליו שז לא בשליטתו .. מסכן

wild orchid

New member
ניצן1980-יש לי הצעת יעול בשבילך

על מנת שלא תגיעי למצב של צניחת חשק,בפעם הבאה כשניפגשת עם גבר כלשהו,שימי עליך שלט ענק.באדום תכתבי "זהירות!!!מערת המכפלה!פחות מ-25 ס"מ לא להתקרב".ככה בחור ידע שאם הוא לא עומד בסטנדרטים הוא לא יחזור איתך הביתה ולא יתחיל להתנשק ולהתמזמז איתך.

למה שלט?

אפשר להדפיס כמה אלפי חולצות ולחלק בחוצות הארץ. לצערי יש עוד הרבה פקצות שטחיות כמוה.

סליחה, אני רוצה להבהיר כאן משהו

בהמון בטחון עצמי, קבעת שזאת שכתבה את ההודעה היא פקצה שיטחית ואז גם אמרת שיש כאן עוד המון כאלו. אז קודם כל, יש המון שגם לא,ואני למשל ממש לא שיטחית וגם ממש לא פקאצה אבל עדיין לא אוכל לצאת עם מישהו שיש לו 10 סנטימטר. אמנם לא הכרזתי על זה, אבל כן, אני לא אצא עם גבר שלא יתאים לי מינית, וזה לא שיטחי ולא נעליים, זאת האמת!!!!!! אני לא אוהבת כל כך מין אוראלי, ואני לא יכולה להגיע לסיפוק אמיתי בלי זין וכשהוא לא מורגש אז זאת בעיה.

דרדקן

New member
אז תני לי להבין

יצאת עם גבר פעם, פעמיים, שלוש, הוא מאוד מאוד מוצא חן בעינייך, נגיד שבשלוש הפגישות הראשונות עשיתם כל מה שניתן לעשות עם בגדים ומאוד נהנית, בפגישה הרביעית אחרי שיחה מדהימה גילית שהוא האדם הכי חכם שפגשת בחייך שכל מילה שהוא מוציא מהפה מרגשת אותך מבחינה אינטלקטואלית וכל מה שאת רוצה זה כבר להגיע הביתה לקרוע ממנו את הבגדים ולהשתולל עליו. תגיעו הביתה תורידי לו את התחתונים תראי שיש לו קטן ותסיימי איתו את הקשר בגלל זה?. אם זה לא עושה אותך שטחית, אז אני לא יודע מה כן.

טוב, עכשיו אתה ממש מתחיל לעצבן

יצאתי עם יותר מגבר אחד או שניים, וליותר מאחד או שניים היה זין קטן אוקיי? זה לא עשה לי כלום, גם אם הגבר היה לקקן מעולה ואשף האצבעות, כל אחת נהנית מדברים אחרים. לא נהניתי, לא גמרתי, לא הייתי קרובה אפילו. ואתה לא מכיר אותי ולא יודע מה אני שווה שבכלל תסיק מסקנות כאלו בומבסטיות. אני מחפשת בגבר שלי שיהיה אינטילגנט לפחות כמוני וזה הרבה, וגם שיהיה לו חוש הומור ושיהיה גבר! ולא מאצ'ו אבל כן, אני גם מחפשת מישהו שיתאים לי במיטה, זאת לא שיטחיות, זאת כנות. אין לי מה להוסיף יותר

דרדקן

New member
אני אמשיך עוד קצת לעצבן

יצאת עם כמה גברים עם זין קטן? ואוו אמא תרזה עורב שחור לידך. לא יודע מה את שווה ולא דיברתי בגלל על מה את שווה וגם לא מעניין אותי מה את שווה. יפה מאוד שאת מחפשת מישהו שיהיה אינטילגנט בדיוק כמוך, ואין לי בעיה עם זה שאת מחפשת מישהו שיתאים לך במיטה, כולנו עושים את זה, אבל לפסול אדם אך ורק שבלל שיש לו זין קטן, עוד לפני שאת יודעת אם הוא טוב לך במיטה עושה אותך שטחית ותתעצבני עד פיזדחנין. ואין שום קשר בין כנות לשטחיות. אני יכול לפרסם בראש חוצות שאני אוהב רק בלונדיניות בגובה מטר שבעים עם שיער שמגיע עד התחת וחזה C-85 לפחות ואני לא מסתכל על אף אחת אחרת. אני כן ועם זאת אני שטחי. ואם את ממש, ממש כועסת אני מזמין אותך כפי שהזמנתי את מקודה לפנייך לקפוץ איתי מהגג.

מה יהיה ?

עם הציפיות, הדרישות והתשומת לב לשטויות ? אם הוא באמת בן אדם טוב, ולא סתם יפה עם זין (שבמקרה קטן) זה שווה את הדו-שיח שצרכים לקיים שני הצדדים (הלא מרוצים). ואני אומר, 10 ס"מ של לשון, מעולה ,בזין זה בעיה.

orsher

New member
10 סנטימטר זה כזה קטן?

לא נעים לי אבל לי אין הרבה יותר גדול מזה. האמת נראה לי שאני יכול להבין אותך לגבי הנפילת חשק. לא מתאים לך, next רק דבר אחד, מה זה בדיוק לגמור ביד שלך? שעשית לו ביד או שהוא גמר לך על היד. אם זה לגמור לך על היד זה כבר יותר מעניין

אני חושב שהממוצע זה 15-17

לא הרבה יותר. אני יכול להגיד לך גברת ניצן, שמי שחושב שיש לו "קטן" מפצה על זה בתרגילי ידיים ושפתיים שבעתיים. אמרו לי כבר כמה בנות שעברו תקופות מועדונים של סטוצים בעשרות, והייתה הסכמה כללית שזין גדול פחות חשוב מזין עבה, ושניהם לא חשובים כמו הגבר שמחובר אליהם ומה שהוא יודע לעשות. אולי פסיכולוגית המראה מגרה, אבל נתון סטטיסטיקה אחרון - בעלי הזין המרשים הם לרוב המשקיעים הכי פחות בכיף של הפרטנרית. מה שמחזיר אותי להתחלת הפיסקה. בקיצור הפסד שלך. לכי תדעי.

חופ שיה

New member
אבל מה לעשות שהמציאות

לא כזאת מדהימה כמו שאתה מציג אותה. לא לכל מי שיש קטן הוא בהכרח טוב בדברים אחרים(כגון: אצבעות, לשון , שפתיים) , אז נכון שזה מה שהם צריכים לעשות, רק שאתם הגברים לא חזקים בהגיון בריא במיוחד לא במה שנוגע למיטה.

wild orchid

New member
מה רע ב-10 ס"מ?

לי זה מספיק בכיף.עד 15-זה סבבה מעל זה,כבר די גדול עלי...

פוEט

New member
it"s not the size of the boat

its the motion in the ocean בכל מקרה סקס לא עושים רק עם ה"ז"

למעלה