חברות מה דעתכן ?..

....

יש המון דעות לגבי גודל הזהין. בשורה התחתונה, גבר לא ממש יכול להבין למה בחורה לא נהנית מאיבר מין קטן. זה לא שאני שוללת מישהו רק על סמך הזין שלו ואם אני אצא עם בחור שמאוד מושך אותי אולי אנסה בכל זאת אבל לאור הניסיון המיני שלי, אני כבר יודעת שאמנם סקס לא עושים רק עם הזין אבל הוא חלק מאוד מאוד חשוב במערכה. אני לא צריכה להתבייש בלומר זאת. סליחה על מי שנפגע מזה, או שיש לו חרדת הפין הקטן אבל סקס זה תענוג, זאת פריבליגיה ופריבליגיה זה גם לבחור מה עושה לך טוב. אין פה ויכוח בכלל

kate32

New member
זין קטן זה בעסה

אממה, עוד יותר בעסה להיות זין קטן שלא יודע איך לזיין. ותחשבי על זה, אייאייאיאי

שלום ניצן זה אני דוד עם ה-10 ס"מ

שלום ניצן או כל שם שתבחרי זה דוד שיצאת איתו ערב אחד לפגישה עיוורת אחת אז לא היה בליינד דייט לפני 35 שנה וזו היתה הפגישה היחידה יותר לא נפגשנו כי התחמקת בתירוצים שונים אז לא היה אינטרנט כדי לספר ולהתיעץ עם כל העולם אז בטח סיפרת רק לחברה הכי טובה שלך שלדוד יש רק 10 ס"מ וממש ממש הרגשת שצנח לך החשק לשכב איתו אז בואי אספר לך מה עבר עלי מאז אותה פגישה שלא פגעה באגו שלי במאומה כמה חודשים לאחר מכן התגייסתי לצבא למה שקוראים היום יחידה מובחרת שם היכרתי את אישתי לאחר השיחרור שלי התחתנו והיום יש לנו 4 ילדים ששניים מהם נשואים אשתי טוענת שרק אני מביט בה היא כבר נכנסת להריון אז את לא שוכחת רק 10 ס"מ וילה מפוארת במושב ועסק עצמאי משותף ומשגשג אשתי נוסעת כבר שנים בג'יפ הכי יוקרתי שיש פעמיים שלוש בשנה נסיעות לחו"ל אנו כבר למעלה מ- 30 שנה ביחד והסקס מדהים משתבח משנה לשנה כי מה לעשות רק 10 ס"מ אז משקיעים בטכניקה לא בונים על זה שהגודל יעשה את העבודה ולמרות שהיא פולניה היא רוצה סקס יום יום את לא שוכחת רק 10 ס"מ רק שמישהיא תסתכל עלי או תציע לי משהוא היא תנקר את עינייה לפני כמה זמן באחד הערבים ראינו אותך יוצאת לבד מאיזה מקום שמפורסם בהיותו מין פיק אפ בר לגילאי 40 -50 + אשתי מכירה אותך כי סיפרתי לה שיצאנו לפגישה אחת לפני שהכרתי אותה והצביעה עליך ואמרה הנה זו שיצאת איתה לפני שנים אז יכול להיות שאת רווקה או גרושה אבל עדיין מחפשת בנרות את מר 20 ס"מ שיעשה לך את זה כדי שלא יוריד לך את החשק דרך אגב את יודעת מה יש לביל גייטס בין הרגליים? זה משפיע על מה שיש לו בין העיניים? או לביל קלינטון? שעליו סיפרה גניפר פלאוורס שיש לו מה זה קטן אני בטוח שלא ההית מתנגדת לעשות בו מעשה מוניקה לוינסקי אז ניצן את ועוד הרבה שכמותך תחשובנה על זה יש גברים נהדרים ונפלאים וחכמים ומוצלחים אבל מה לעשות יש להם רק 10 ס"מ אבל יש להם המון יתרונות נוספים. מדוד שיש לו רק 10 ס"מ

orsher

New member
בן אדם, קצת נסחפת. עשית מזה יותר

ממה שזה. האם לא קרה לך שיצאת עם מישהי חמודה והכל אבל אח"כ בבית חשבת על זה ופסלת אותה בגלל דבר חיצוני. כל דבר. זה מה שניצן הזאת עשתה. אנשים עושים את זה כל יום, כל הזמן. יש מישהו שמפריע לו דבר מסויים שאחר כלל לא שם לב אליו. כנ"ל הניצן הזאת. אותה מדליק זין גדול יותר. ביג פאקינג דיל. איזה סיפור כתבת מזה. ג'יפים, ענינים, חו"ל בלאגן. מה, חסר בחורים נפלאים עם זין גדול? מה חסר בנות מדהימות שגודל הזין לא משנה להם? לה לא מתאים זין קטן כמו שלך לא יתאים משהו אחר

נו, ואתם לא יודעים הרי...

מי שקונה בית מפואר ומכונית מעבר לצרכים זה בד"כ לפצות על הבטחון העצמי הנמוך של 10 ס"מ? למרות שלפי הסיפור הוא ממש פגוע. הייתי אומר מקסימום 9 אולי.

חחח אז מה

קטן לא קטן זה לא ממש חשוב החשוב איך הוא במהלך הסקס הוא יכול להיות גבר עם כלי "מכובד" אבל לא יודע איך ואיפה הנקודות שעושות לך את זה ואת בקושי גומרת ומצד שני יכול להיות לו 10 ס"מ אבל הוא יודע בדיוק איפה לגעת ואיך להטריף אותך אני אומרת הגודל לא קובע האיכות היא שקובעת... תחשבי על זה אל תיזרקי מהר יכול להיות שאת מפספסת משהו טוב ...

לא אשפוט אותך

אבל אני לא חושבת שזה אמור לשנות משהו (מבחינתי בכל אופן) תראי זה מאוד אינדבידואלי כל אחת ומה שמתאים לה זין קטן לא עושה לך את זה אז תמשיכי הלאה בכל מקרה אני חושבת כמו הרוב שכתבו פה (שגבר עם זין לא בגודל של חמור ואפילו די קטן יודע הרבה יותר לעשות את העובדה מאשר גבר עם זין גדול שסומך רק על "האיש הגדול" שיש לו שם(בדר"כ) סקס זה לא רק הזין, זה גם המגע, החושניות, המשיכה, התשוקה, הקולות, הנשיקות, הליקוקים, התפיסות, האיכות בקיצור מה שמתאים לך בובה

thrall

New member
נקרעתי מצחוק

תגידי את מסתובבת עם סרגל? נראה לי שאת מתכוונת יותר לאיזה 2-3 ס"מ אם את אומרת ממש קטן, כי קחי סרגל ותראי ש 10 ס"מ זה לא ממש קטן טוב בכל מקרה הגודל הממוצע זה בערך 14ץ5 ס"מ בזקפה מלאה ואני יכול להגיד לך שאת אהבלה בלי קשר :p

חופ שיה

New member
לא נעים לי להתווכח על זה אבל ...

10 ס"מ של זין זה ממש קטן ולא משנה כמה תנסה ליפות את העניין.

חופ שיה

New member
תראי

אין ספק שזוהי אכזבה (קלה) להיווכח בכך אבל לא הייתי ממהרת לשפוט את הבחור, הייתי ממשיכה לזרום איתו.

מקודה

New member
דעתי ש - טוב עשית !

גם לי במקומך היה יורד החשק... גבר (חתיך ככל שיהיה), עם זין בגודל של 10 ס"מ, זה פשוט turn off! רק לא הבנתי למה היית צריכה לתת לו לגמור לך ביד... אם את לא הולכת להינות - תני לו לעשות ביד לבד, יגמור או לא יגמור, זו לא בעיה שלך. אני הייתי משאירה אותו ככה והולכת... ולהיא מלמעלה (wild orchid, או איך שלא כותבים את הכינוי שלך) - זה שבחורה רואה זין קטן ויוצא לה כל החשק, לא אומר שיש לה "מערת המכפלה" שם למטה, אלא שלבחור יש זין קטן... או שאת מאלו שחושבות שאם לא יודעים לרקוד - הכי טוב להגיד שהרצפה עקומה?!

wild orchid

New member
להיא שם למטה "מקודה" או

איך שלא יקראו לך...לקשיי הבנה אפשט את הנאמר...אם ירד לך החשק ברגע שראית זין קטן אזי משתי סיבות: 1.את פוסטמה-שללת משהו שלא ניסית רק בגלל החיצוניות. 2.ניסית ולא הרגשת כלום-לא הרגשת כלום=מערת מכפלה...עובדה הכי פשוטה. מאחר וקראתי את חלק מתגובותיך (די שטחיות ומתנשאות למען האמת,לכן גם לא סיימתי את כולן),אגיד לך שכל מה שאת קוראת לו "ישר בפנים" "דוגרי" "ואמיתי" בסה"כ חוסר טאקט והתנשאות.נכון,אף אחת מאיתנו לא נמצאת שם כדי לעלות את האגו של הגבר.אבל מצד שני אף אחד לא נתן לך או לניצן זכות לרמוס אותו.וההתנשאות שבך בסופו של דבר מראה על חוסר בטחון ורגשי נחיתות שלך.כי התנשאות,מתוקה שלי, היא בעצם רגשי נחיתות וחוסר בטחון מוסווים.אני לא אגיד לך אפילו לנסות להיות בנעליים של אותו גבר.בטח היית נפגעת אם גבר היה אומר לך שלא יכול להיות כלום כי חזה שלך נפול\קטן\יש לך צילוליטיס בתחת וכו'.תעשי טובה אל תתחילי לשיר כאן כמה את מדהימה ומהממת.אחרי ה"ישר בפנים" כזה לא היית מוציאה את האף חודש ימים מהחדר.

וואו

זה היה אמיתי וקולע

Kרן

New member
לא אמיתי ובטח שלא קולע...

שעה.. שעה שאני מחפשת את השירשור... לא יכלו לשים שלט "שירשור"?..

דרדקן

New member
הנצחת השטחיות

לא יודע למה אבל זה נורא מזכיר לי את הפרק ב"חברים" על הפיטמה השלישית של צ'נדלר כשהוא פגש בשרלין פן בעלת הרגל התותבת. פעם חיזרתי אחרי מישהי מאוד יפה לטעמי, בעלת חיוך מנצח, אשת שיחה נעימה מאוד אבל מה, יום אחד גיליתי שהחזה שלה היה מה זה נפול, ממש ירד לי החשק. הפסקתי לחזר אחריה ועברתי לעיר אחרת ברררררררררר. What a load of crap. אח"כ אומרים שאנחנו שטחיים ומסתכלים רק על העטיפה. אותי רק מעניין מה היה התירוץ שנמסר לאותו חסר מזל שנפל על ניצן.

למעלה