חברות מה דעתכן ?..

מקודה

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף תגובה אמיתית וכנה...!

אתה רואה את המציאות כמו שהיא באמת ולא כמו שאתה רוצה לראות אותה ! לגבי - כל מה שכתבת, נכון. במיוחד המשפט: "שהזין הוא חלק מהמראה הכללי של הגבר איתו הן יוצאות". לא רק אתם נדלקים מחזה גדול או מתחת קופצני, שובב וסקסי, יש גם נשים שגודלו וצורתו של הזין משמעותי ומשנה להן מאוד!

חופ שיה

New member
ואם זה משנה ומשמעותי עבורי

איך הזין של הגבר שלי נראה זו סיבה טובה לרדת על כל מי שאין לו את מה שאני אוהבת ?

מקודה

New member
מי ירד על מי?

יש הבדל בין להסביר/להגיד לאותו גבר למה אני לא מעוניינת להמשיך איתו הלאה, לבין לרדת עליו.

חופ שיה

New member
כשאת אומרת לגבר שיש לו זין קטן

זה נקרא לרדת עליו. את יכולה ליפות את זה במילים כמו כנות ודוגריות אבל בסופו של דבר את יורדת עליו ללא שום סיבה זה לא שהוא יכול לעשות משהו נגד זה.

כן ,נפגעתי עד כלות

איך?????? איך אתה יכול לפסול אותי רק בגלל שאני לא מסוגלת ללקק לעצמי את האף? עם קצת עזרה מהיד זה בסדר? זה עובר?

דרדקן

New member
נו מה לעשות, מי שלא יכולה ללקק

לעצמה את האף, משמע שיש לה לשון קצרה, וכיוון שאני מאוד אוהב אוראלי יותר מאשר חדירה בניגוד לאחרים מסוימים
, היא נפסלת מבחינתי. ישר מוריד לי את החשק. מבחן ראשון אורך לשון. אם זה לא מספיק ארוך אני נותן לה לגמור לי על הברך וממציא לה תירוץ, משהו כמו "תשמעי ממש לא נעים לי אבל בדיוק היום זה יום ה-30 למותה של האיגואנה האהובה שלי שאיתי כבר המון שנים, והבטחתי לה לפני שמתה שתעבור שנה עד שאקיים יחסי מין מלאים עם מישהי אחרת". יצא מגעיל, אבל זו ההרגשה הכללית מכל השרשור הזה. ואי אפשר להיעזר בידיים...

חופ שיה

New member
זה שאומרים עדיין לא אומר

שככה זה בשטח , מניסיון שלי התזה הזאת ממש לא עומדת במבחן המציאות,

מקודה

New member
וזה רק מחזק את החלטתי ודעתי בנושא !

הנה מישהי שכבר ניסתה, ענתה לך.

חופ שיה

New member
אני רק מקווה שתלמדי להיות רגישה

ולא תטיחי להם את זה בפרצוף , זה באמת מיותר. אני בטוחה שהגברים האלו ימצאו לעצמם את המכסה הנכון להם.

מקודה

New member
כבר סיכמנו שרגישות זה לא הצד החזק..

שלי. הסירי דאגה מליבך - אין לי למי להטיח בפרצוף שום דבר שקשור לאיברים קטנים כאלה או אחרים - אני במערכת יחסים כבר למעלה משש וחצי שנים (נכון להיום - לא מחפשת זין (לא גדול ולא קטן), לא כאן ולא בשום מקום אחר), אז את יכולה להיות רגועה.

למעלה