חברות גידלתי..

De-Panther

New member
ובגלל אנשים כאלה אני לא נוהג להזמין

אליי אנשים כי זה או שאני אסבול מכל המנהגים שיש לכל אחד כשהוא מגיע לבית של מישהו או שאני אהיה מארח נוראי ואסגור את כל האנשים בחדר אחד עם יציאה רק לשרותים או מחוץ לבית

האגס 1

New member
טוב, יש הבדל

בין אורחים עם מנהגים שחוצים גבולות של התנהגות אלמנטרית לבין סתם חוסר סבלנות לאורחים באופן כללי. חבל להפסיד את האורחים הטובים. אבל יש בזה משהו, אני בא מבית שבו לא אהבו לארח, כך שאני איכשהו מכיר את הגישה הזו, ולקח לי זמן להתרגל לארח בעצמי.

De-Panther

New member
דווקא זה בית שאוהב לארח אבל אני כאן

הבנאדם שלא אוהב
זתומרת... יש מספר מוגבל של אנשים שאין לי בעיה לארח אותם אבל בתור מאחר אני דיי משעמם

גנגי

New member
לארח זה אחד הדברים הכי כייפיים שיש.

חבל לפספס את זה בגלל מישהי לא נחמדה אחת. אתם בטח זוכרים את ההתבכיינות שלי בחנוכה, עם האורחים הרבים והילדים שציירו לי עת כל השטיח החדש והרסו אותו, וכמו כן עשו את החמוד מכול ושיחקו לגנגי בדגים. נכון? אז מה, לא הזמנתי אותם עוד פעם? מאז הם היו כאן כבר פעמיים, רק בערב מאוחר, ובלי הילדים. פתרון יצירתי שכזה. לא מוכנה לוותר על אירוח, זה אחד התענוגות הגדולים שיש לי.

giulietta

New member
אני אוהבת לארח

אבל יש לי חברה שסובלת מזה מאד. היא כל כך עסוקה בדאגה שלאורחים שלה יהיה גוד טיים עד שהיא לא מצליחה להנות מזה. אז כדי להימנע מהסבל הזה היא לא מארחת ובתמורה היא סובלת ממעגל חברתי מצומצם.

צימעס

New member
מרפים

לא מגזימים בכרכור סביר האורחים, נותנים להם הרגשה של ביבת, כך שאם האו נורא רוצים משהו הם מבקשים אותו או לוקחים אותו בעצמם, כך שאת לא צריכה לעסוק בניחושים של "מה ישמח אותם" וגם לעשות את זה.

dana2909

New member
אני מסכימה

הבעיה היא שהשעה המוקדמת היתה בקשה מיוחדת של האמהות, כי לא אוהבות להשאיר את הילדים עם אחרים. אני מניחה שבשלב מסוים זה יעבור, בינתיים זה לא קורה. אז אם אני רוצה לראות אותם כרגע זה רק ככה. האלטנרנטיבה היא לעשות רק מפגש בנות, ואז הבעלים שומרים על הילדים.

yogaom

New member
הכל זורם...(וגם החברים)...

הטבע של החיים הוא שהכל בתנועה, הכל דינמי וזורם. ובעצם, שום דבר לא מובן מאליו. יכול להיות שבעבר היא התאימה לך, אבל אולי את השתנית ואולי היא, מה שבטוח הוא, שאי אפשר שלא להרגיש שה"חברה" הזאת ממש יצאה לך מכל החורים(... שהילדים שלה מריירים דרכם...). בנוסף, לדעתי באופן הכי אובייקטיבי, ההתנהגות שלה אגוצנטרית ולא מתחשבת בעליל (....). למרות שהצעת לה אלטרנטיבות למיקום הכלב, היא לא התחשבה, והשאירה אותו אצלך בביך, בניגוד לרצונך. בכלל, נראה לי שיש לגברת הזו בעייה עם גבולות... אז, או שאת מרגישה שבגדול כייף לך איתה, ובא לך להשקיע קצת ב"חינוך מחדש" שלה, או שאת מרגישה שבעצם את לא רוצה אותה יותר בחיים שלך. אני ב"אסכולה" שמה שכבר לא תומך בי ומתאים לחיים שלי, לא חייב להיגרר איתי. הלו ! עזבנו את לודז' מזמן... אז, זה מה שאני חושבת, (אפרופו, כמה ימים לפני שמת, אמר הוד קדושתו האפיפיור: "אני כבר אנוח בקבר...")

גנגי

New member
אפרופו האפרופו -

אני לא בטוחה שהוא נח אפילו שם. הוא בטח מתהפך בקברו כשהוא רואה כמה שהם לא יודעים לבחור לו מחליף ראוי, כי הרי אך אחד לא יכול לעשות את מה שהוא עשה טוב כמוהו, ככה זה אצל פולנים אמיתיים.

gitta

New member
זאת מנטרה יוגית

יש שאומרים אוההההההםםםםםם ויש שמשמיעים מנטרות אחרות.

yogaom

New member
אום.

אום היא המנטרה שמייצגת את המקור של הכל. (באופן הכי כללי, מנטרה היא אנרגיה מיסטית שאצורה בתוך מבנה צלילי). נאמר על "אום", שהיא מכסה את כל היקום. אין שום חוק, שום כוח או עצם בכל העולם שלא נכלל בתוך הההברה אום. אום.

למעלה