חברויות וכבוד

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך
ברור שזה קרה , זה חלק מהחיים

מה שאני עושה בשביל לסנן אויבים הוא להשלים ולסלוח אבל לעולם לא לחזור להיות בדיוק באותו הקשר שהיינו לפי זה, אני מתרחקת מעט.... לוקח המון זמן לפייס אותי ...אבל אם הבן אדם שפגע בי עשה משהו ממש מכוער , זה מלמד אותי לקח להבאלא לסמוך עליו ולא לצפות ממנו לכלום ,בשביל זה יש לי חברים אחרים. הבחור שאני יוצאת איתו עכשיו יודע איך לפייס אותי,בדרך כלל הוא מביא לי וורדים דיסקים , נשיקות והמון , אחרי זה הוא מדבר איתי על זה ואם הוא אשם הוא מבקש סליחה, לעיתים קרובות קורה לי שאני כועסת סתם אבל בגלל שיש לו כל כך הרבה סבלנות (הוא משלים אותי בתכונה הזו) הוא מסביר לי מה קרה ולמה זה קרה ולמה אני כועסת ומנסה לפייס אותי ... ברוב המקרים זה עוזר.... אגב עכשיו מתחיל שבוע שלישי שלא ראיתי אותו....... אני לא צריכה לתאר לכם את ההרגשה של להתגעגע לאדם שלא ראית שלושה שבועות ואפילו אין לך תמונה שלו להזכר בו...

spirit noa

New member
קרה לי.. ../images/Emo127.gif

טוב אז הסיפור הוא כזה .. הייתה ילדה בכיתה שלי שתמיד אהבה להציק לי..... בכל מיני דרכים, זה היה לפני שנתיים ככה.. היא כל הזמן הסיטה ילדות אחרות נגדי, ותאמינו לי שכל מה שהיא עשתה זה רק בגלל הקינאה שלה כלפי.. החברות הטובות שלי אמרו לי לא להתייחס אליהה.. וזה מה שעשיתי היא הפסיקה ואפילו שלחה שליחים לבקש ממני סליחה.. סלחתי.. אבל עדיין אני מתרחקת ממנה, ותאמת לא שכחתי את כל מה שהיא עשתה לי אפילו עד עכשיו שעברו כבר שנתיים....

sh53

New member
אחרי שנתיים אולי הגיע הזמן לסלוח?

אולי שנתיים שינו בה המון? אולי היא הבינה מה היא עשתה ושעשתה טעות? מה דעתך?

spirit noa

New member
כן..

סלחתי לה. אבל בכל זאת אני לא שוכחת את מה שהיא עשתה לי..
למרות שהיא השתנתה... ויש לה לפעמים תקריזות שלה.. היא ילדה כזאת מצוגעת.. אחת שתופסת צומי....... כל הזמן רוצה צומי צומי וצומייי....!!!! , אבל היא קצת השתנתה.. מאז השנתיים האלה..
, לא שינוי גדול.. חח

sh53

New member
שישלח לך תמונה במייל אם יש לו

ואם אין לו בצבא מייל, אז בפעם הבאה שאתם נפגשים - תמונה.

non sence

New member
קרן את פשוט מאמי..

איך את יכולה להחזיק מעמד שלושה שבועות??
אני לא הייתי יכולה בלי המאמי שלי 3 ימים..

למעלה