חברה שלא נותנת.

טובי66

New member
ל seeyou

נעים לקרא את מה שאתה כותב כן, כל כך נעים לראות זוג מבוגר שעדיין אוהב אחד את השני אבל מה היה הביטוי "פנויה להובלה" שכתבת אם זה מתייחס לאישה פנויה שאין לה אף אחד אני יכולה להבין שהיא מחפשת מישהו אבל בלי צחוק גם אני פנויה. ולבדי אבל לא אראה זאת לאף אחד..........

Indie62

New member
חסל שאתה מניח שהיא "לא מתייחסת ברצינות"

אתה צודק שאין סיבה שתוותר על סקס.... חוץ מזה שזה גמר לך את מערכת היחסים. לדעכתי הבחורה הייתה מוכנה להתמסר בשלב מהיר מאוד למין אוראיל מלא כי היא יודעת שיש סיבה מדוע היא לא יכולה או רוצה לקיים יחסים מלאים כרגע. ויכולות להיות לכך אלף סיבות. לדעתי לאור זה שהיא כן רוצה אותך וכן רוצה להיות קרוה אליך ולקיים מגע מיני שהוא לא פחות אינטימי, אז כנראה הסיבה היא לא אתה. - יש בנות שפשוט לא מצליחות לקיים יחסים מבחינה פיזית - הנרתיק שלהן לא מרחב אלא אם כן הן רגועות לגמרי לגמרי, וזה קורה רק אחרי שהן 100% סומכות על הבחור. אחרת זה פשוט לא נכנס או שמאוד כואב להן. - סליחה על הגועל, אבל יכול להיות שיש לה פטריה והיא לא אצתה שתידבק (אל תיגעל - יכול להיות שהפטריה היא פנימית ולא הגעת אליה במין האוראלי. שוב סליחה על הגועל). - יכול להיות שהיא צאוד פוחדת מהריון ומסיבות בריאותיות לא יכולה להשתמש באמצעי מניעה. - או שהיא חוששת מאיידס אבל חושבת שלא תרצה להשתמש בקונדום. - אולי היא עברה תקיפה מינית או אונס וחדירה מפחידה אותה. - אולי אמרו לה שבנים לא הולכים עם מי שמקיימת יחסים מלאים מהר מידי... אלה רק סיבות שאני יכולה לחשוב עליהן. כולן סיבות שאני מכירה מחברות ומכרות וכולן לא קשורות בכלום אליך ואל היחס שלה כלפיך. כולם אגב ניתנות לפתרון אם אתה רוצה את הבחורה מספיק כדי להיות סבלני ולעבור את התהליך יחד איתה.

במפי19

New member
מעניין למה היא לא שכבה איתך...

גם אני לא הייתי בחיים שוכבת איתך..

zukik

New member
תשמע

אני חושב שבגיל הזה בהחלט היתם צריכים לקיים יחסים מלאים במיוחד כאשר כפי שכתבת שבפגישה הראשונה כבר עשיתם מין אוראלי ... אולי יש לה מעצורים .... אבל היא היתה צריכה להגיד את זה .... תשאל אותה פעם אחת מה הסיבה ... ותגיד שאתה לא יכול לחכות יותר ..... ואם היא לא תשנה דעתה כפי שאמרה ורדה רזיאל זקונט .... "תזרוק אותה"

zukik

New member
בעצם אחרי שקראתי את מה שנכתב פה בקישור מעלי

אני חושב שאתה צריך לזרוק אותה מייד ... כי לא מגיע לך אחת כמוהה

בנות זבל

ישר אתן מאשימות את הגבר שהוא לא רגיש מספיק לרצונות של האשה ומצודדות באשה . אולי תיהיה אמיתית עם עצמך ואל תלכי לסיסמאות כי זה עלוב למדי . ממך אני לא רוצה תגובה תודה. (למרות שבטוח את תכתבי תגובה את אשה)

zukik

New member
צודק בהחלט

מי שנשארת איתך אחרי איך שכתבת ואיך שאתה מתבטא והלך מחשבתך היא באמת זבל ....

eoren37

New member
הבעייה היא אצלך. אין דבר כזה לא נותנת

סקס זה לא עניין של תן וקח. אלא חוויה הדדית משותפת. עליך ליצור מצב רגוע ותנאים מתאימים כפי שצויין בפוסטים הנוספים... מסכים איתך שזוגיות ללא סקס טוב והדדי לוקה בחסר.. אבל לבוא מתוך כפייתיות של תן וקח... להתנות את הסקס בתמורה להשקעה שלך ולנסיעות אלך עד אילה... הראיה שלך מעוותת... והערה נוספת: מחלת הנשיקה לא מדבקת......

sharon harpaz

New member
רצית את ה"פעם הראשונה" שלכם באוטו?!?!??!

אויש, איזה מזל שהיא לא שכבה איתך! גבר XXXXXX !!!!

P u c h a

New member
אין דבר כזה בחורה שלא נותנת

יש רק גברים שלא יודעים איך לקבל.

siMilly

New member
חמוד, הכלבה שלך לא מחונכת !

גבר בן 25 שמדבר על נשים שהן כמו כלבות, צריך לחנך, ועוד כל מני פנינים.... ממש התפלאתי לקרוא שאתה בן 25, לפי ההודעה שלך על הכלבות, הייתי בטוחה שאתה בן 13. אבל בעצם - נראה לי שזה יהיה בגדר העלבה לבני ה-13. אפילו בגיל 13 הם לא מדברים ככה. אני פשוט ממש לא בהלם, קשה לי לתאר בחורה שפויה, שתישאר אתך יותר משבועיים. אצל גברים כמוך - המסכות נושרות מהר. מהר מאוד מתגלים הצבעים האמיתיים, וכל אישה שפויה - תזהה את הצבעים הדוחים שלך ותברח על נפשה. חשבת לקנות לעצמך פשוט כלבה אמיתית? באמת ! תחנך אותה, תלמד אותה לאהוב סקס עם בני-אנוש- ויאלה ! התייחדות נעימה ! כלב .

נונה17

New member
כן, ושכב עם למעלה מ-100 בנות עאלק

אני בטוחה שהוא בתול או כמעט. ערפד חביב - לאונן על כוכבת פורנו באינטרנט זה לא לשכב איתה. בגילך כדאי שתדע את ההבדל. (בלי עלבון לכוכבות פורנו, כמובן).

seeyou

New member
הוא התחיל בגיל צעיר../images/Emo152.gif

למה להאמין שלשלמה המלך היו 1000 נשים? לא כתוב אם הוא גם היה מאונן.

טובי66

New member
seeyou

אם לשלמה המלך היו 1000 נשים, איזה מסכנות הן היו, חשבון פשוט מלמד.... שרק פעם בשלוש שנים שכבה אותה אישה עם המלך...... מעניין אייך הן היו מסדרות את הכניסה למיטתו. לפי מספרים או לפי מה? ואייך המלך היה זוכר את שמותיהן?

טמבל זה מחמאה ענקית בשבילו ../images/Emo6.gif

מה זה השטויות האילה, תגיד לי.. איפה גדלת, בשוק רמלה? מה זה ? בוא נראה..... מה כדאי אתה שואל ..."הייתי צריך לזרוק אותה או שכדאי לתת לה עוד צ'אנס.." תראה ... אם הכלבה באמת שווה - תן לה עוד צ'אנס. תראה אם היא יכולה ללקק לך ואח"כ גם לתת לך לחדור אליה. אם הכלבה שוב עושה לך סרטים ופוזות - זרוק אותה קיבינימאט. תקשיב גבר, נשים הן כמו כלבות, בדיוק כמו שאמרת . אולי כדאי שתגרום לה קודם להפסיק לנבוח.. אולי אז היא תתחיל לנשוך. כי כמו שכולנו יודעים - בחורה שנובחת - לא נושכת. אתה כנראה לא אילפת אותה מספיק טוב אחי. ודרך אגב, תקנה רצועה יותר טובה, רצוי מעור, ככה היא לא תוכל לברוח מהמכונית. ציינת שהיא בחורה טובה, אבל לא בתולה. מה?!? אם היא לא בתולה - אז למה לעזאזל היא לא שכבה איתך ???? מה הבעיה שלה ?? יו, הכלבות האילה ... לך תבין אותן. תאמין לי - אתה עושה בשכל .. כתבת לי במסרים שעברת לצד השני .. שהחלטת להיות הומו. ותאמין לי - אחי, עדיף ... עדיף להתעסק עם כלבים - מאשר עם כלבות. מקווה שתהיה לך בחישה נעימה בשוקו. ביי כלב !

למעלה