חברה שלא נותנת.

טובי66

New member
ל seeyou

ואם נמשיך בבדיחות על פולניות שתי חברות פולניות יושבות ביחד ומדברות מספרת הראשונה לא תאמיני אידה, אתמול אני נכנסת למטבח ורואה את יאצק שלי עושה ביד מיד התכופפתי ומצצתי לו.... נחרדת השנייה ואומרת מה קרה לך? עונה הראשונה מה עדיף למצוץ לו או לנקות אחר כך את כל המטבח? טוב בדיחה קצת וולגרית אבל יש המון........

seeyou

New member
תאמיני לי-חשבתי על הבדיחה הזאת

אך בסוף ויתרתי....בדיחה שלא קצת וולגרית היא לא בדיחה טובה. ובטוח שהמנהלת תסרס אותנו. הרופא של רמי מבשר לו בצער שיש לו עוד חודשיים לחיות. רמי מגיע הביתה ומספר לאישתו שהוא הולך למות מאיידס,אחר-כך הוא הולך לפאב ומספר לכול החברים . לאחר שבוע הוא פוגש את הרופא ברחוב. "רמי",אומר הרופא,"אתה עושה לי פדיחה כול העיר מדברת על זה שיש לך איידס,בזמן שאני אמרתי לך במפורש שאתה הולך למות מגידול בראש. "דוקטור",אני מצטער,אבל אתה לא מכיר את איישתי אם היא תדע שזה מגידול בראש,אז יום אחרי הלוויה היא תשכב עם כול החברים.

טובי66

New member
ל seeyou

אחלה של בדיחה ספר עוד משהו ואני אחשוב בינתיים על בדיחה חדשה

seeyou

New member
ריצה בגשם../images/Emo182.gif

אשה אחת מתכוננת לבילוי עם המאהב שלה בביתה. מפשיטה אותו,מכניסה אותו למיטה כשלפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה נכנסת לחנייה . " מהר,אתה חייב לקפוץ מהחלון" האיצה במאהב . " אני לא יכול מותק, יורד גשם בחוץ" ענה לה המאהב העירום .. " אתה מוכרח,אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג את שנינו ". המאהב קפץ החוצה עירום ונפל ישר ליד בעלה . "מה אתה עושה?" "אני רץ מרטון". הבעל שואל אותו : " תגיד,תמיד אתה רץ מרתון בעירום ?" " כן" עונה המאהב "אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף " " ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע"? הציק הבעל שלצידו . " כן, כי ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה" " ותמיד אתה רץ עם קונדום על הזין ?" היקשה הנודניק . " לא" ענה המאהב "רק כשיורד גשם... "

טובי66

New member
seeyou

י פ ה.... אז גם לי יש האישה: למה אתה לוקח את התמונה שלי בארנק? הבעל: כשיש בעיה, לא חשוב עד כמה חמורה היא, אני מסתכל על התמונה והבעיה נעלמת האישה: עכשיו אתה מבין עד כמה אני חשובה לך? הבעל: כן, אני מסתכל על התמונה ושואל את עצמי איזה בעיה גדולה יותר יכולה להיות לי? הפעם לא וולגרי אז אף אחד לא יסרס אותנו חחחחחחחח

טובי66

New member
seeyou

למה החלטת לקרא לעצמך כך? הרי בבדיחה זה בדיוק להפך you see מכיר את הבדיחה הזו?

seeyou

New member
לא מכיר את הבדיחה

שמי יוסי יו סי YOU SEE SEEYOU ספרי את הבדיחה!

טובי66

New member
לseeyou

זאת בדיחה רעה ועכשיו שכתבת את השם שלך אז אני לא יודעת אם כדאי לספר אותה בכל אופן שתהיה בריא וחזק ומי זה בתמונה המתוקון הקטן הזה?

seeyou

New member
זאת בדיחה רעה ?../images/Emo152.gif-מה שטוב לאחד-רע לאחר

לילד שבהתמונה אין שום קשר איתי אני סתם מצרף תמונות על מנת להשלים רעיונות.

טובי66

New member
ל seeyou

זאת הבדיחה ותחליט אם צדקתי בכותבי רעה בסדר? בניו יורק מתקלחת אישה פתאום היא שומעת דפיקה בדלת היא מהר לובשת חלוק ורצה לפתוח בפתח עומד קצין שבא להודיע שבנה יוסי נהרג האישה מההלם שוכחת שהיא רק עם חלוק מרימה את ידייה וצועקת you see

seeyou

New member
זה המציאות../images/Emo152.gif

אם הזמן מה שרואים אצלו "מת" ומה שרואים אצלה חי עד הרגע האחרון
אישה עם רגל בקבר עוד יכולה לעשות סקס אישה יכולה לזייף אורגזמה-גבר לא יכול לזייף זקיפה
KEEP SMILING

טובי66

New member
seeyou

הגזמת........ אין כבר אצלו "מת" היום גבר בן תשעים - בריא כמובן לוקח ויאגרה ורוקד כמו בן 19 ואישה מה תיקח? אתה מקנא בנשים? אבל אחלה תמונה יפה מצא חן בעיניי

טובי66

New member
בדיחות נוספות

ליוסי: החלטתי לשלוח לך כמה בדיחות נוספות אחרי הבדיחה שלא אהבתי......... 1) למה פולני לא מתגרש אף פעם? כדי שאמא לא תהנה 2) פולניה רוכבת על אופניים פוגשת אותה כלתה ושואלת לאן היא רוכבת עונה הפולניה לבית הקברות שואלת הכלה ומי יחזיר את האופניים? אשלח לך עוד בהמשך

טובי66

New member
בדיחות נוספות

עוד בדיחות 1) פולני מביא הביתה עז שואלת אישתו למה? עונה הפולני כדי שתחלבי חלב לילדים ותכיני גבינה והריח? שואלת האישה עונה הפולני: כמו שאני התרגלתי, גם העז תתרגל 2) שתי פולניות נפגשות ברחוב אומרת הראשונה:ז'ניה שמעתי שבעלך נפטר עונה ז'ניה מה פתאום? בעלי מת, אני נפטרתי...... 3) פולניה מבקרת את בעלה הגוסס בבית חולים ניגש אליה רופא בסבר פנים חמור ואומר שנותרו לבעלה עוד כמה ימים לחיות עונה הפולניה: נו, מילא, חיכיתי כל כך הרבה שנים, נחכה עוד כמה ימים 4) פולניה אומרת לבעלה בבוקר אתה כבר תעשה לי נס אני אעשה לך שחור

טובי66

New member
לבוקי הבקבוק

אז מה אם נסעת עבורה לת"א מחדרה? זה אומר שהיא חייבת לשכב איתך? כנראה שהיא אוהבת מין אוראלי בלבד, אז היא עשתה זאת מרצון. אבל בגלל שהיא לא נתנה לך נפרדת ממנה? אם היא כל כך מתוקה כמו שאתה מציין, היית צריך לדעת לגרום לה לרצות. ובטח במכונית אף אחת לא תסכים לשכב עם מישהו. היית יכול להזמין צימר ולהפתיע אותה היית יכול לשכור חדר לפי שעות. אפשר המון דברים לעשות רק אם רוצים באמת. אבל מה שנראה לי הכי הגיוני שלא אהבת אותה. אלא רצית רק זיון ולא יותר מזה

seeyou

New member
ובטח במכונית אף אחת לא תסכים לשכב עם מישהו.??

יש לי הרגשה שלך אין רישיון. לא מזמן היה סיפור בעיתון שהבעל עשה מתנה יקרה לאישתו רכב מסוג HAMMER-החל מ: 600.000 ש' רק שהוא סידר מצלמות בתוכה וככה הוא גילה מה אישתו עושה עם 3 גברים. תעשי סיור לילי בחניונים או מקומות חשוכים...

טובי66

New member
ל- seeyou

תתפלא יש לי רישיון. מה הרישיון קשור לסקס ברכב? זה שאתה קורא כתבות בעיתונים על בגידות ברכב זה אומר שכל הנשים רוצות לעשות זאת ברכב? לא נראה לך מוזר שלאותה אישה היו 3 גברים בעת ובעונה אחת? כנראה שמי שעושה זאת בחניונים או מקומות חשוכים לא אוהב באמת את בת זוגו, אלא ניפגש איתה למין בלבד ברגע שגבר או אישה אוהבים באמת הם יעשו את כל המאמצים למצוא מקום טוב ונעים יותר כמו שכבר כתבתי אם אין אפשרות בבית, אז בצימר או השכרת חדר לפי שעות אבל כל אחד יעשה את הטוב בעיניו אני לא באה ללמד אף אחד, אייך לחיות את חייו

seeyou

New member
מי שעושה זאת בחניונים או מקומות חשוכים../images/Emo45.gif

לא אוהב באמת את בת זוגו, אלא ניפגש איתה למין בלבד
זה בידיוק העיניין
היא עשתה מין אורלי בפגישה ראשונה....זה סימן ל"אהבה"? בימינו יש בילבול בין "אהבה" לבין "לעשות אהבה". בתקופה המודרנית,גבר ה"רעב" לסקס -נטו.

טובי66

New member
ל seeyou תשובה

אתה כל כך צודק במילים אלא שלך....... לי נראה יותר שהבחורה הזאת כל כך תמימה ונאיבית. שבלי שהתכוונה לכך, הגיעה איתו למצב של מין אורלי בפעם הראשונה. אולי היא חשבה שבכך היא מחזקת את הקשר שבניהם. למה הוא לא סיפר שהם יצאו לבלות במסעדה או בבית קפה או סתם הלכו לראות סרט נחמד? מפני שיש לי הרגשה שהוא היה בא אליה, רק כשרצה מין...... הוא לא מראה כל רגש של אהבה הוא מראה רגש של תסלח לי על הביטוי "זיון" זה לא שאנחנו בתקופה מודרנית. אני בטוחה שגם לסבא וסבתא שלנו היו רצונות וחשקים אבל הם ידעו להמתין כאן בפעם הראשונה שניפגשים, כבר מורידים את הבגדים טוב נסחפתי....... רציתי לכתוב מעט ויצא הרבה יום טוב העיקר

seeyou

New member
גם לסבא וסבתא שלנו היו רצונות וחשקים../images/Emo45.gif

רק שבתקופה שלהם היה קוד של "כבוד" הדדי. אני זוכר כילד שלפעמים היתי רוא על הספש קרית אדומה לפעמים עם פרחים.... יותר מאוחר אחותי הגדולה הסבירה לי שהכרית האדומה היתה על מחזור או "בעיות" של נשים והשניה היתה הזמנה לסבא
גם היום כאשר אני מטייל בפארק ישנם זוגות מבוגרים שהולכים יד ומסתכלים אחד לשני באהבה-אפילו שובבות. במקביל אפשר לפגוש נשים שכתוב על המצח-"פנויה להובלה".

למעלה