חברה שלא נותנת.

חברה שלא נותנת.

הכרתי בחורה לפני מספר חודשים דרך האתר ויצאנו לדייט , בסוף הערב ביצענו אחד בשני מין אוראלי עד 6 בבוקר באוטו שלי . מפאת המרחק הרב נפגשנו משהו כמו אחד לשבוע והמשכנו במין האוראלי ,בלי יחסים מלאים. לאחר כחודשייםשל חברות היא חלתה במחלת הנשיקה ובמשך שלושה שבועות לא יכולנו להיפגש למרות ששנינו מאוד רצינו פחדתי להידבק במחלה הנוראית הזאת. בכל מקרה לאחר שהרופאה הודיעה לה שהיא בריאה נפגשנו יום למחרת יצאנו לפאב היה מאוד נחמד כאילו כלום לא השתנה , לאחר מכן חזרנו לאוטו ונסענו לפינה חשוכה ונידחת התחלקנו בליקוקים ודבר הוביל לדבר שרציתי לחדור אליה היא סירבה . מה שמאוד פגע בי התלבשבתי וסירבתי להמשיך במין אוראלי וליקוקים כי זה לא הדבר האמיתי,היא התנצלה 1000 פעם והחזרתי אותה הביתה. יום או יומים אחרי שוחחנו ואמרתי לה שלדעתי לא איכפת לה ממני היא נעלבה ואמרה שמאוד איכפת לה למרות שבשטח אני זה שתמיד משקיע נוסע ת"א חדרה ולא אומר מילה כי זה מערכת יחסים ואני עושה את זה בכיף כי היה לי טוב איתה והיא אשת שיחה אבל אני בחור בן 25 שצריך לקיים יחסי מין , ואם יש לי חברה היא צריכה לספק לי את זה ואני לה במידה שווה. על מין אוראלי אי אפשר לחיות יותר מיידי זמן וכל גבר יסכים איתי . בכל מקרה ניתקתי איתה את הקשר באופן טוטאלי כי היא לא מתיחסת אלי ברצינות לדעתי. מדובר בבחורה טובה אך לא בתולה ולדעתי 3 חודשים זה מספיק זמן . עכשיו אני יודע שאנשים בעיקר נשים יגידו לי שהיא לא היתה מוכנה או כל מיני דברים כאילו אני ממש לא מקבל את זה כי לרדת לי היא היתה מוכנה בפגישה הראשונה והיא היתה מוכנה שגם אני ירד לה אז כל הקלפים כבר על השולחן מה ההבדל כבר . עכשיו יותר מענין אותי הדעה של הגברים הייתי צריך לזרוק אותה או שכדאי לתת לה עוד צ'אנס (היא ממש מתוקה)

נונה17

New member
יש סיבה שהיא לא מוכנה לקיים יחסים מלאים?

ניסית לשאול אותה?

תגובתי לאחר שקראתי את העצות שלכן

משום שאתם לא מכירים את המקרה לפרטיו הקטנים אז יש הרבה חורים ואני יסגור לכם אותם. היא לא רוצה לנהוג עד ת"א והיא גרה עם הוריה ולא רצתה שנלך אליה , חוץ מזה היא עובדת 6 פעמים בשבוע וזה תמיד מ3 בצהרים עד 12-1 בלילה ככה שאני לא יקח צימר לשעה שעתיים , ומוטל לא ניראה לי יותר טוב מהרכב. יתכן שיש לה פחד מחדירה או משהו בסגנון אך היא סיפרה לי שהיו לי 3 חברים והיא כן קימה איתם יחסי מין, עכשיו אם יש לה בעיה כל שהיא אז בשביל שנינו היה כדאי שהיא תאמר לי את זה . יתכן שהיא פחדה משום שהיא אמרה לי שלא קימה יחסי מין שנה, והפתח שלה היה קטן יחסית להרבה בנות שהייתי איתן ולי יש איבר די גדול, אל לדעתי זה לא תירוץ אם יש בעיה צריך להגיד וזה לא משהו שלא דיברנו עליו . בענין של מחלות זה לא אפשרי כי הייתי כבר עם קונדום ביד מחוץ לאריזה וכמו כל גבר אני לא אוהב קונדומים אבל החלטתי שהכי טוב בשביל שנינו לפחות בהתחלה לשכב עם קונדום. עוד לא נתקלתי בבחורה שיש לה בעיה מהותית עם קונדום חוץ מהסיבה שהאיבר יותר נעים מקונדום ויש לו טקסטורה יותר נעימה. ואני לא ילד קטן אם נשארתי איתה 3 חודשים אז כניראה שאני לא רוצה רק לשכב איתה , אבל אנחנו לא באגדה וגבר חייב סקס ולא צריך לחכות כל כך הרבה זמן בעיקר עם מנטלית יש חיבור . לדעתי הייתי נחמד מיידי איתה ובגלל זה היא ניצלה את זה אוטומטית, ובאמת לצערי צריך להיות מניאק בשביל שבנות ירצו אותך . כל חיי הייתי מניאק מה שהניב לי רקורד די מרשים של למעלה מ100 בחורות במגע מיני מלא במספר שנים הקצר שאני חיי. אבל אמרתי הפעם ננסה לראות על מה כולם מדברים כי לא היתה לי חברה יותר מ3 חודשים וגם זה היה בגיל 17 אבל כניראה שהכל שקר ורק אם אתה מעיף בחורה מהבית שלך באמצע הלילה וקורא לה כלבה אז היא מתקשרת אליך יום אחרי ומתנצלת שהיא אמרה מילה לא במקום והיית צריך לזרוק אותה ומתחננת רק לבוא לפנק אותך וללכת. אז עכשיו אני יפנה לבנות כי זה לא משנה מה אני יגיד אתם עדיין תכתבו תגובות, אתן מבינות שגבר מנסה להיות בחורה טוב ולצאת מהתכונה של המניאק אתן מנצלות את זה . ושאף אחת לא תגיד לי שלא כל הבנות ככה ויש גם בחורות טובות ,כי אני לקחתי ילדה טובה ממש , אשכנזיה עם אבא תת אלוף. אבל 3 חודשים זה הרבה גם לילדה טובה, רק תצאו מנקודת הנחה ש90% מהבחורות שיצאתי קימו איתי אקט כל שהוא בדייט הראשון שהיה מעורב בנגיעה באיבר שלי עם היד הפה או יחסים מלאים + אנאלים. עכשיו את הבחורה סביר להניח שאני לא יקח חזרה גם בגלל המרחק והלו"ז הצפוף. אבל אם יש פה מישהי שיכולה לתת לי סיבה אמיתית אחת למה לא לחזור להיות מניאק וכן להסכים לחברה. ובנות בבקשה אל תגידו לי שלא כולן ככה. אם אתה נחמד דורכים עליך , אם אתה מניאק מעריצות אותך.

נונה17

New member
מקריאת שאר ההודעות שלך

נשמע לי שהבחורה יודעת בעומק ליבה שאתה אוהב להיות מניאק ולכן לא שכבה איתך. בינינו, אני מבינה אותה.

nate2000

New member
נו נפלת על אחת שיודעת להריח שמוק אמיתי

ברדיוס 50 ק"מ. אז היא החזירה לך באבו אבוהה. וביננו מגיע לך. ממה שאתה כותב נראה שיצאת עם בחורות שלא שוות הרבה, וכשהגיעה מישהי שיודעת את ערכה את לא יכולת להתמודד איתה...

כל הכבוד לבחורה!

ואגב, זה ששכבת עד גיל 25 עם 100 בחורות בעיקר אומר שעם רובן הסקס היה כל כך סתמי שאפילו לא הגעתם לפעם השנייה...

sharon harpaz

New member
הכול נכון מאוד אבל בעצם....

תשמע אתה יכול להתגונן ולהתקיף עד מחרתיים, אתה ילד קטן (אל תעלב), יש גברים בגילך שהם כבר גברים! לכתוב ששכבת עם 100 נשים (שזה קשקוש בלבוש), שהיא ילדה טובה כי היא אשכנזיה עם אבא תת אלוף(שזו סטיגמה), שאם אתה נחמד דורכים עלייך(גישה של מניאק), כל אלו מעידים שאין בך שמץ של בגרות, אם באמת באת לחפש עצות מאנשים קצת יותר מנוסים וקצת יותר מבינים אז בבקשה: אם היא לא רוצה שתכיר את ההורים שלה- זו נורה אדומה ראשונה לפני הסקס! 3 חודשים כפי שאמרת זה מספיק זמן, אז יכול להיות שהיא לא מצאה בך את מה שחשבה, מותר לה זו זכותה, זה לא קשור לאם אתה נחמד או מניאק, קשור לחיבור, לשכב עם החבר ברכב יוצר אווירה מאוד זולה ומכוערת בעיקר כשמדובר בפעם הראשונה, מה גם שאתה קצת נותן הרגשה שאתה נוסע עד אליה בשביל אנאלי/אוראלי וכו'...ולא באמת בשביל לבלות זמן במחיצתה, עד לרגע זה לא שמעתי שיצאתם לסרט, לפיקניק, להסתכל על הים או כל מיני דברים נחמדים שזוגות בתחילת דרכם עושים, אם תגיד לי שאין לה זמן אז כנראה שהיא לא מעוניינת שיהיה לה זמן בשבילך, אם היא בחורה רצינית עם ראש על הכתפיים, בתוך הרכב אתה לא תקבל ממנה גם עוד 200 שנה, קבל את זה ונסה להבין איפה אתה טועה

טובי66

New member
ערפד מסטול או בוקי הבקבוק

1) אני המלצתי לך לקחת אותה לצימר. וזה לא חייב להיות באמצע השבוע, זה יכול להיות בסוף השבוע. ואז שניכם רגועים ושלווים שיש למחרת עבודה ויכולים להנות ביחד (ולא כמו שכתבת שלא תיקח צימר לשעתיים) 2) מה זה ילדה טובה אשכנזייה עם אבא קצין גבוה בצבא. ילדה טובה יכולה להיות מכל העדות ולא רק אשכנזיה (למרות שגם אני חצי אשכנזיה) 3) גבר שיזרוק אותי מהבית שלו ויקרא לי כלבה. לא יראה אותי יותר ולא אחזור לעולם לפנק אותו כמו שכתבת 4) אם אתה מניאק הבנות לא מעריצות אותך. תשכח מזה 5) אולי היא קלטה מי אתה באמת ולכן החליטה לא לשכב איתך? 6) סיפרת לה שהיית מניאק כזה? ששכבת עם 100 בנות ויותר? גם אני לא הייתי שוכבת איתך אחרי הסיפורים שלך. 7) תעשה לי טובה, נראה שאתה חי בעולם הדמיונות ולא במציאות. תוריד קצת את הרגליים ותנסה לדרוך על הקרקע 8) בהצלחה בכל דרך שתבחר

snoonit

New member
אתה זקוק לסיבה אמיתית?

הדברים וסגנון חשיבה שלך שאתה מביא לכאן מתאימים לשם שבחרת עבורך=לא שווה תגובה!!!

seeyou

New member
את האמת? הייתי בסרט דומה../images/Emo8.gif

התברר שהיא מבית דתי והיא רוצה להשאר בתולה.

טובי66

New member
לך שהיית בסרט הדומה

זה בכלל לא סרט דומה אצלך הייתה בחורה דתייה ששמרה על עצמה כאן זאת בחורה שקלטה בחוש איזה מנייאק עומד לפניה והעדיפה לוותר ולא לשתף איתו פעולה למה כל הגברים חושבים שהם נמצאים באותו סרט?

seeyou

New member
צודקת../images/Emo13.gif זה לא היה אותו סרט-זה היה

גירסה שונה. אני לא בטוח שהסיפור כפי שאת מנחשת:"כאן זאת בחורה שקלטה בחוש איזה מנייאק עומד לפניה " ייתכן שהיא פשוט הסתפקה בצורה אורלי(או אנלי). ובצורה ה"רגילה" היא לא נהנת. בגן העדן של ה' יש הרבה יצורים משונים.

טובי66

New member
תשובה לזה שהיה באותו סרט

נכון, ה' ברא אותנו שונים כדי שיהיה מעניין אז בוא נמשיך להנות מכל הטוב שקיבלנו ולחיות באושר וכיף

seeyou

New member
../images/Emo24.gifלחיות באושר וכיף -לפי פרוש שלו או שלה?

Dream different dreams while on the same bed.

טובי66

New member
ל seeyou

לאאאאאאא לא ככה אני כותבת לחיות באושר וכיף לא הפירוש שלו וגם לא שלה ישנם דרכים הרבה יותר טובות ומענינות

seeyou

New member
קבלי בדיחה../images/Emo13.gif

יום שישי אחד,חברה בא לבקר את החברה שלה שהתחתנה לא מזמן. האווירה היתה ממש טובה. הדלת בכניסה ניפתחת והבעל הטרי נכנס עם זר פרחים,ניגש לאישתו ומוסר את הזר. אני משאיר אותכם לבד,הוא אומר והולך לחדר אחר. WOW כמה שהוא מתוק מתלהבת החברה,פרחים בשבת-יפה-שיחקת אותה. הנשואה עם פנים עצובות שותקט. מה קרה? למה את עצובה? בגלל שעכשיו אני צריכה להיות עם הרגליים למעלה כול סוף השבוע. למה אין לך אגרטל? יוסי

טובי66

New member
ל - seeyou

חחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה מצחיקה אבל אני מכירה אותה משתי פולניות: רוצה? פולניה באה לבקר את החברה שלה ופתאום נכנס הבעל של החברה עם זר פרחים הפולניה אומרת יאצק שלי לא מביא לי פרחים לשבת עונה החברה כן, אבל אני עכשיו אהיה עם הרגלים למעלה מתפלאת הפולניה ושואלת מה אין לך ואזה? בלי לפגוע גם אני חצי פולניה

seeyou

New member
אם כבר מדברים על "פולניות"../images/Emo8.gif

חיים מגיע לבית-זונות ולהפתעתו הוא פוגש שם את אביו. "אבא?" מתפלא חיים, "מה אתה עושה כאן?" "תגיד לי בעצמך,בני",עונה האבא,"בשביל כמה שקלים,שווה להטריד את אמא?"

טובי66

New member
ל seeyou

חחחחחחחחחחחח הצלחת להצחיק אותי אחלה של בדיחה. מעניין שיש הרבה בדיחות על פולניות ועכשיו אני נזכרת שתמיד כשהייתי אומרת שאני חצי פולניה היה תמיד איזה ליצן שקופץ ואומר את יודעת שבתל אביב יש רחוב על שם הפולניות ואז היה צועק קרליבך עכשיו תקרא ככה קר לי בך מבין?

seeyou

New member
כן,אני מבין-היתה לי שכנה פולניה

"פולניות" זה אופי. שני זוגות של פולנים יושבים בבית קפה. לפתע פונה אחת הפולניות לחברתה ואומרת: "לא נעים לי להגיד לך, אבל החנות של בעלך פתוחה ורואים לו קצת מאיבר המין". החברה מסתכלת לעבר חנות בעלה ואומרת בצער לחברתה: "מה אני יכולה להגיד לך... זה לא קצת... זה הכל..."

למעלה