מתחיל להתחבר לשפתואל תגיד לי שעוד לא למדת את שפת בבילונית של סבא![]()
מתחיל להתחבר לשפתואל תגיד לי שעוד לא למדת את שפת בבילונית של סבא![]()
גמנימתחיל להתחבר לשפתו![]()
אכן תפוז משתולל מזה כמה ימים.מגיעים מסרים בטעות.
קבלתי מסר חשבו שאני בניק אמא של שון.
למי להעביר את המסר?
במתכוון. לדעתי הכותבת החליפה ניק וכותבת כאן בניק אחר כדי לשלם את חובה לחברה.קלעת למטרה
במתכוון או שלא![]()
או שהיא, כמו רבים אחרים הפסיקה לכתוב בתפוז.אכן תפוז משתולל מזה כמה ימים.
אמא של שטן ניק מוכר, ניק שלא כ״ כ היה אהוד, ולעניות דעתי הגברת החליפה ניק מתוך בושה.
זרוק את המסר לפח או כפי שאמר סבא זרוקותו ל![]()
את כל כך צודקת פנינוש, בחיי.אכן תפוז משתולל מזה כמה ימים.
אמא של שטן ניק מוכר, ניק שלא כ״ כ היה אהוד, ולעניות דעתי הגברת החליפה ניק מתוך בושה.
זרוק את המסר לפח או כפי שאמר סבא זרוקותו לפח.
רק שאין כאן שום אמת שיוצאת לאור אלא חשדות והאשמות בלתי מבוססים.את כל כך צודקת פנינוש, בחיי.
ואני כל כך שמח שבסוף האמת יוצאת לאור.
תכף תהי גם עדה לתופעה שבה על ראש הגנב בוער הכובע.את כל כך צודקת פנינוש, בחיי.
ואני כל כך שמח שבסוף האמת יוצאת לאור.
איך אהיה עדה לתופעה שעל ראשך בוער כובע?תכף תהי גם עדה לתופעה שבה על ראש הגנב בוער הכובע.
ברוך ה' ישתבח שמו. הקב"ה לעולם אינו זונח או מפקיר את המאמינים בו.
וזה עוד בלשון המעטה.אכן תפוז משתולל מזה כמה ימים.
זרוק את המסר לפח או כפי שאמר סבא זרוקותו ל![]()
היא כתבה לשלוח מסר למייל של גברת אמא של שון. וברגע ששולחים מסר למייל, הפרטים נחשפים. במקום להתווכח שלחו אחת לשניה מסר למייל. ועדכנולמה את מתווכחת עם יודעי כל?
מסרון לא חושף שום מייל כי הוא מגיע ממערכת המסרים בלבד.
יש כאלו שיש להם אופציה לקבל התרעה על מסרים במייל, זה לא מראה להם מי שלח, רק מראה שקיבלו מסר מהניק השולח.
אבל זה לא מה שכתבתי.היא כתבה לשלוח מסר למייל של גברת אמא של שון. וברגע ששולחים מסר למייל, הפרטים נחשפים. במקום להתווכח שלחו אחת לשניה מסר למייל. ועדכנו![]()
השתדלתי מספיק, אם תרצה היא תפנה אליי, ואשלח לה את המסר לתיבה שלה. לכי תדעי אם המייל שפתחה עבור תפוז .הינו המייל האישי שלה.אבל זה לא מה שכתבתי.
מה שכתבתי זה לשלוח מסר אישי.
אצל חלקנו מוגדר שבקבלת מסר אישי מתקבלת הודעה למייל, (אם או בלי התוכן, תלוי בהגדרה) אם זה המצב אצל אמאשלשון ואם המייל שלה עדיין פעיל ואם היא אולי תראה את ההודעה ממך.
איך הכדור בידיים שלה? מניין לה לדעת שקיבלת מסר שמיועד עבורה?השתדלתי מספיק, אם תרצה היא תפנה אליי, ואשלח לה את המסר לתיבה שלה. לכי תדעי אם המייל שפתחה עבור תפוז .הינו המייל האישי שלה.
הכדור בידה.
תסמיכי עלי מצאתי דרך ליידע אותה בעזרת מידע ממך.איך הכדור בידיים שלה? מניין לה לדעת שקיבלת מסר שמיועד עבורה?
אתה צודק מקסים, אל תשלח לה שום מסר. אל תיפול בפח שהיא מנסה לטמון לך.היא כתבה לשלוח מסר למייל של גברת אמא של שון. וברגע ששולחים מסר למייל, הפרטים נחשפים. במקום להתווכח שלחו אחת לשניה מסר למייל. ועדכנו![]()
אכן ברוראתה צודק מקסים, אל תשלח לה שום מסר. אל תיפול בפח שהיא מנסה לטמון לך.
ואל תשים לב לעיצות אחיתופל שמגיעות מהסביבה שלה.
אגב שים לב מי הציעה לך לשלוח לאמא ההיא מסר.
כך תדע בדיוק בדיוק מי החליפה את הניק הקודם ועל הדרך מנסה "לערבב" את הדייסה.
דייסה שלאט לאט הופכת להיות הביצה הטובענית שלה עצמה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.