לאף אחדמגיעים מסרים בטעות.
קבלתי מסר חשבו שאני בניק אמא של שון.
למי להעביר את המסר?
מסר אישי, פלוס הזמנה.לאף אחד
למחוק אותו וזהור
אם היא כותבת באקטואליה מסור לה שהגיע עבורה מסר.
מ2004 לא כתבה דבר?! אכן תפוז השתגע. הוא שהתכתבה רק במסרים.אם היא כותבת באקטואליה מסור לה שהגיע עבורה מסר.
אתה יכול לנסות לשלוח לה מסר. אם הניק מקושר לכתובת מייל פעילה אולי היא תקבל מייל על המסר.מ2004 לא כתבה דבר?! אכן תפוז השתגע. הוא שהתכתבה רק במסרים.![]()
לא מעוניין שהמייל שלי יחשף.אתה יכול לנסות לשלוח לה מסר. אם הניק מקושר לכתובת מייל פעילה אולי היא תקבל מייל על המסר.
לא מייל, שליחת מסר אישי במערכת המסרים אינה חושפת את המייל.לא מעוניין שהמייל שלי יחשף.
חושפת. גם מייל וגם שם. את מוזמנת לשלוח לי מאת מוזמנת שלוח אליילא מייל, שליחת מסר אישי במערכת המסרים אינה חושפת את המייל.
מסר למייל והראה לך בפרטי מה שמך ומה הכתובת של המייל שלך.אתה יכול לנסות לשלוח לה מסר. אם הניק מקושר לכתובת מייל פעילה אולי היא תקבל מייל על המסר.
בוא תסביר איך חושפת, היכן מופיע המידע הזה?חושפת. גם מייל וגם שם. את מוזמנת לשלוח לי מאת מוזמנת שלוח אליי
מסר למייל והראה לך בפרטי מה שמך ומה הכתובת של המייל שלך.![]()
למה את מתווכחת עם יודעי כל?בוא תסביר איך חושפת, היכן מופיע המידע הזה?
אל תשלחי לי כדי שלא אדע ולא אספרבוא תסביר איך חושפת, היכן מופיע המידע הזה?
זו לא תשובה לשאלה היכן מופיע המידע במסר אישי שמתקבל.אל תשלחי לי כדי שלא אדע ולא אספרשלחי למנהלת והיא תעדכן אותך ותסביר לך.
לא כותבתאם היא כותבת באקטואליה מסור לה שהגיע עבורה מסר.
כנראה שמישהי זנחה את הדמות ופתחה דמות חדשה, מעניין למה?
תודה משה עזרת לי ליצור איתה קשר.
הכיטוב, זרוקותו לפח.מגיעים מסרים בטעות.
קבלתי מסר חשבו שאני בניק אמא של שון.
למי להעביר את המסר?
אם ההודעה הייתה סתם הייתי זורק אותו לפח.הכיטוב, זרוקותו לפח.![]()
אל תגיד לי שעוד לא למדת את שפת בבילונית של סבאאם ההודעה הייתה סתם הייתי זורק אותו לפח.
מת על "זרוקותו"
על "אוטו דוור"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.