חבר'ה עזרה בבקשה

אבל היא לא שוכרת איתו

היא מצטרפת לחודשיים עד שיעברו לדירה גדולה משותפת. כך אני הבנתי לפחות...

מן הסתם עד כמה שאני מבינה

כשזוג מחליט להצטרף ו/או לגור ביחד וזה לא משנה אם לחודשיים או באופן קבוע יש איזה שהוא הסדר כספי ביניהם שהופך את הדירה שייכת לשניהם כל עוד שניהם גרים בה

יערית

New member
חזיונות

אם את חיה כך סבבה, אבל לא זכור לי שילדים משלמים שכירות או משכנתא. זה הולך כך: זוג שחולק דירה משותפת וילדים. ומוטב לדבר מתוך ניסיון ולא בעלמה.

הסיפא שלך...

"לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." "לא יורדת לרמה כזאת, לא אזכיר את...וגם לא את..." (ממשיכה לשנן...)

יערית

New member
סליחה

באיזו רמה כתבתי לך? אני הבעתי דיעה לגבי עיניין פרק ב' ומזורים משותפים, האם היית בצד של הבת זוג ? הרי זה באמת לא בעיה של הבת זוג..אלא אם כן ישנה בת זוג שהיא בת של.... כשיש גברים שטוענים שאין להם איפה לארח את ילדיהם בשבתות, הרבה קופצות וטוענות " אז תשכיר לך חדר קטן" העיקר שיהיה עצמאי ויישמור על קשר הורי עם הילדים. אז במצב כזה זה בסדר, אבל להמשיך לחיות ולרצות חיי זוגיות כרגע בחדר אחד זה לא בסדר ? וחדר אחד הווה אומר: חדר שינה מטבח ושירותים, אני הייתי יוצרת לבנות פינה עם מזרון זוגי מתנפח ועושה יש מאין. אז....אם יש לך נסיון במגורים משותפים והיית בת זוג שקמת ועזבת את הבית אחת לשבועיים בגלל הילדים של...אני יותר מאשמח לקרוא את דעתך חוץ מלכתוב תגובה ילדותית כמו : "שתמצא בן זוג אחר" .

יערית

New member
בחדר אחד אין לי

אבל משלושה חדרים ומלעלה בסדר? ואם לא הייתה לנו אפשרות והיינו חיים בשני חדרים, הילדים שלי ואנחנו אז את חושבת שהאקס שלי היה חושש ממופעי סקס ליד הילדים? או האם את חושבת שהיינו מארגנים פיפ שוו יחד עם כל הרבעייה? כשהילדים שלי נוסעים לאקס שלי, אני חוששת שמה אשתו מסתובבת שם בעירום ומתנה את תנאי המחייה? אני סומכת עליו שיפעל בהגיון ליד הילדים, גם הוא עליי <ואני הרבה יותר פתוחה ממנו>. הנקודה ששלי אעלתה פוצצה אצלך משהו ותבדקי עם עצמך מה זה.

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif מסכים מאד.

שלי, לא למהר למסקנות, תני לאיש קרדיט גם אם את קצת חוששת, והכי חשוב - תזהרי מאד מהעצה של לערב רשויות, או להעלים לו את הבנות. בדקי טוב אם זה יענה על צורך של האגו או צורך אמיתי של הבנות. הוא אבא שלהן ואוהב אותן - גם אבות יכולים להתאפק כשהילדים נמצאים קרוב, תהיי בטוחה
.

Rtitan

New member
דברי איתו...

אם את ממש חרדה - פשוט בקשי ממנו שעד שהוא לא עובר לדירה גדולה יותר נראה שיהיה לו יותר נוח אם הבנות לא ישנו אצלו ושתפי אותו בחששות שלך... אל תנסי להכתיב לו איך ומתי ועם מי לבנות מערכות יחסים - זה יחזור אלייך כמו בומרנג. חוצמזה, תני לאיש טיפה קרדיט - יש להניח שבלילות שהבנות ישנו אצלו, הם יצליחו להתאפק.

Rtitan

New member
הוא אבא שלהן...

ואני בטוח שגם אם את חוששת ומסיבות סבירות, אלו הבנות שלו. הבריאות הנפשית והגופנית שלהן חשובות גם לו, מאד. אנחנו אולי פועלים אחרת מכן - זה לא אומר שנחשוף את הילדים שלנו למחזות שהגיל אינו מתאים להם בחוסר איכפתיות.

בורדר ליין

מכיר? עם זה עסקינן. אין כאן הגיון, לא מחפשת כי אין, יש אינסטינקטים אבהיים שלפעמים פועלים ורוב הזמן לא. חלקים אחרים של הגוף פועלים. לא נכנסת כאן להיסטוריה של הכמעט 3 שנים אחרונות אבל הבחור אכן מחורפן ואין עם מי לדבר. מאחר וזה גבולי זה גם נראה כלפי חוץ ומתנהג כלפי חוץ נורמלי לחלוטין אבל מה שקורה בבית פנימה הזוי לחלוטין.

WinWin8

New member
הרבה מהומה על שום מה?

הרי בכול מקרה שעוברים לגור ביחד החשק יורד.. לא יהיה כלום. חכי בפינה הכול יסתדר לך מעצמו. הוא, היא, 2 בנות וכלב בחדר???? סיר לחץ. אני נותן לזה חודש גג עד שהיא בורחת על עוד נפשה בה.

WinWin8

New member
../images/Emo8.gif בכייף יקירתי.

זו באמת הייתה כוונתי. ואני גם מאמין בזה.

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif

שלי, עצוב לי לומר אבל נראה שהתגובה הצוהלת לאפשרות שזה לא יצליחרק מעידה ש... לא לגמרי נתת לו ללכת, מה? תהיי בטוחה שהוא יהיה אדם יותר מאושר, שלם עם עצמו ונותן עצמו לבנות - וזה הרי מה שאת רוצה - אם זה כן יצליח.

אויש נו באמת

אולי תצא מהסרט הזה כבר? לא מתאים לך. קצת הומור עוד לא הזיק לאף אחד אף פעם והאמת? שזה עוזר הרבה יותר מתגובות מתחסדות וצקצוקי לשון ואמירות גורפות למינהן.

למעלה