חבר'ה עזרה בבקשה

למי בדיוק

התכוונת כשכתבת שקרנית? אלי???? זה פשוט לפני שאני אהיה עוד יותר נרעשת.

אייבורי

New member
כתבתי את זה

כתגובה כללית לכל אישה הבוחרת להשתמש בשקרים אני בטוח שאין לך כוונות כאלו

b e c k y

New member
כתבתי לה

שתבדוק את העובדות לפני שהיא יוצאת למלחמות. לא לשקר. אני לא מצפה מאף אחד לשמור על ילדי מלבד מעצמי. לא סומכת על אף אחד מלבד על עצמי ועל שיקול הדעת שלי. כשהגרוש עשה דברים שלא נראו לי עם הילדים, אמרתי לו זאת. אין פה דמוקרטיה, אני לא אמתין לראות אם הילדים שלי נפגעים או לא. אם משהו נראה לי לא סביר אני אוודא שלא יקרה. גם כשהייתי נשואה וגם כגרושה. אם שיקול הדעת שלו נראה לי כפוגע בילדים, אני אמנע מהאירוע לקרות. לא מעניין אותי מה החוק אומר, קודם כל אני אגן על הילדים ואח"כ אתמודד עם רשויות החוק. התגובות פה, באות להגן על זכותו של האב, לצערי בתגובות הגבריות לא קראתי אף מילה על זכויותיהם של הילדים לגדול בסביבה מוגנת. את מי מענינות בכלל הזכויות של המבוגרים? זכויות הילדים הן מעל הכל. ואם זה אומר שהמבוגרים צריכים לחיות בחוסר נוחות מסויים, שכך יהיה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובאמת שאף אחד כאן לא מתכוון לצאת למלחמות אלא להגן על הבנות לפי שיטת החינוך לה זכו במשך כל השנים מרגע שנולדו- במהלך שנות הגירושין כמו גם שנות הנישואין. בכל זאת יש בתים שבהם יש מתירנות מינית גדולה יותר. אצלנו הם לא ראו אקטים מיניים וכאשר היו כאלה זה תמיד נעשה כשישנו ובדלת סגורה. אבל שוב, אולי הגברים שענו כאן רגילים לצורת התנהלות אחרת ולהם זה בסדר גמור. אני לא שופטת אף אחד.

d i n o le

New member
אבל למה החלטת שלאב לא יהיה את ההיגיון הפשוט

להמנע מכל פעילות מינית בימים שהבנות אצלו?

אייבורי

New member
אני בטוח

שכל הורה מרגיש שהוא עושה כמיטב יכולתו ולא רק, הוא גם בטוח פה ושם שהגרוש שלו מתנהל זוועות ומזיק ברמות על. הגרוש שלך בטוח שאת מזיקה לפעמים עם המגוננות יתר הזאת. ורשויות החוק, עלולות לשלול הורות להורה שמחליט על דעת עצמו "להגן על ילדיו". אבא הוא לא איזה בייביסיטר, הוא דמות חינוכית לילדים גם אם החינוך שלו, איננו לטעמך.

הדברים עם לא תמיד שחור ולבן, את יודעת..

לפעמים מה שנראה לי הכי נכון לילד שלי הוא לחבק אותו ולא להכריח אותו לנסוע לאבא שלו. אבל אם אני לוקחת שני צעדים אחורה ומסתכלת שוב, אני מגלה שאולי זה מה שהכי נכון בשבילו לאותו רגע קצר, אבל בטווח הארוך הרבה יותר נכון בשבילו שאבא שלו יקבע עובדות בשטח, ירים אותו, יניח אותו באוטו, יקשור אותו, ירדוף אחריו חזרה לתוך הבית כשהוא בורח וחוזר חלילה, עד שהוא יצליח להשאיר אותו קשור במכונית וייסע לדרכו עם ילד אחד עצבני, עצוב, כועס אבל יודע עמוק בפנים שאבא שלו נלחם כדי להיות איתו סופ"ש ולא נבהל כשהוא אמר שהוא לא רוצה. בתור אימא דעתנית, הופכת שולחנות ובעלת אג'נדה חינוכים מפורטת, אני יכולוה לומר שאפילו אני כבר יודעת ש"טובת הילד" אינה דבר מובהק, ברור וחד משמעי. חלק מהדפיקויות של הילד שלי נובעות מהפער שבין הגישה של אבא שלו לגישה של אימא שלו, אבל ברור לשנינו שהאמת עוברת איפשהו באמצע.

Rtitan

New member
לא יותר פשוט ישר לירות בו?

למה תהתעלל בו בדרך? חתיכת עצת אחיתופל נתת פה, לעלות ישר על הדרך הזו היא מתכון בדוק לזה שהבנות הללו לא ידו שאי פעם היה להן אבא ולשלי, עוד שנים רבות של חרטה.

שירלי6

New member
העיצה שלך אולי עובדת

בשורה התחתונה, היא תגרום הרבה צער לבנות ובהמשך גם לאמא.

b e c k y

New member
כשאתה מגיב ככה

אני נרגעת. בכל פעם שאתה חושב שהתגובה שלי שגויה מייסודה, אני יכולה להיות בטוחה ששוב דיברתי בהגיון. תפיסת העולם לפיה אתה מתנהל היא כל כך מעוותת, שככל שאני מתרחקת מדעותיך אני יכולה להיות בטוחה ששמרתי שוב על ההגיון וצלם האדם שבי. ביום שתסכים איתי על משהו, אני אדע שאיבדתי את המוסריות והאנושיות שבי.

לא שגויה .. סתם מזעזעת ..

את ממש כמו עלון פרסום לטיפוס הגרושה המרירה, שאינה בוחלת באמצעים, שיודעת הכל, ומשוכנעת שהשמש זורחת מ .. כן כן, זו שמקלקלת לכולן .. וכן, זו שברור למה היא לבד .. שיהיה לך בהצלחה עם זה

ismeralda100

New member
כמו שהיא אמרה

גם אני חושבת שכדאי להתקשר.... למרות שאני חכמה גדולה....קל לתת עצות לאחרים אני בקושי את זה הייתי מסוגלת לעשות. שלא הייתה לי ברירה והייתי חייבת להיות בקשר עם הגרוש עשיתי את זה בד"כ באי-מיילים ומקסימום הודעת טקסט פשוט לא יכולתי לדבר איתו, אבל לפעמים אין ברירה

אייבורי

New member
הרגעי

אני בטוח שהגרוש שלך לא מתכנן מופע אירוטי מול הבנות. אבל גם לגרוש שגר בדירת חדר, מגיע הזכות לחיים זוגיים גם אם התנאים פחות עומדים בסטנדטים שלך.

rani69

New member
ואם התמונה הייתה הפוכה?

היה מודיע לך חגיגית שהוא נכנס לדירת חדר קטנה וצפופה עם זוגתו והכלב. הסיבות לא ממש משנות כרגע, כי את לא באמת יודעת עד כמה המצב הכלכלי שלו טוב או רע! ולכן אין לו מקום לילדים. והוא ממש מתנצל! זה עדיף? ואולי התמונה המפחידה שיש לך בראש היא בכלל תמונה משפחתית חמימה ונעימה~רק שהחברה שם ולא את~ ? כשהייתם נשואים בטח לא אירחתם זוגות לאורגיות פראיות בסלון ליד הילדים, אני מאמין שגם היום הוא לא יעשה את זה! במקרה הכי גרוע הילדים יראו ציצי או תחתונים של אישה אחרת. אז מה?

b e c k y

New member
אתה באמת מאמין בשטויות שאתה כותב?

אני בהחלט הייתי מעדיפה שהוא יראה אותם (אפשרי גם בנוכחות בת הזוג החדשה) ככל העולה על רוחו, אבל לא יחשוף את הילדים לזוגיות אינטימית באופן כל כך לא מבוקר. אם הוא לא מסוגל לארח את הילדים בביתו בצורה נאותה וראויה לחינוכם, שלא ישנו אצלו!

למעלה