חבר'ה עזרה בבקשה

rani69

New member
../images/Emo6.gif לארח את הילדים? לארח?! ../images/Emo6.gif

ענית כאן על הכל! כנראה שכחת שמדובר באבא של הילדים! יש לך משמורת, זה לא אומר שמאותו היום האב מארח את הילדים!

אני בטוחה

שהוא יתאפק עם העניינים האינטימיים כשהבנות יהיו שם אם זה ענין של כמה חודשים בלבד, נשימות עמוקות הן הרי לא נמצאות שם כל יום

יערית

New member
שלינק`ה

מאמי, אחת לשבועיים לילד אחד אפשר להתאפק.בעדינות ובלי מעורבות יתר תרמזי לו לגבי הבנות והרגישות סביב זה. נראה לי טרויאלי.

יערית

New member
לילה

ועוד משו, רוחות מלחמה נושבות בתגובות והאמת, לא מוצאת את עצמי בהם.

../images/Emo31.gif

האקס לקח את הילדות, עוד כשהיו קטנות, לנופש, וכולם (הוא וחברתו החדשה דאז והילדות) חלקו חדר. הן סיפרו לי בדיעבד, ואמרו שזה מאד הפריע להם. שלחתי לו מייל (כי אנחנו בד"כ לא מדברים), הסברתי שזה הפריע לבנות וביקשתי שלעתיד ידאג להן לחדר לבד. כך נעשה. אני במקומך הייתי מציעה לשנות את הסדרי הראיה עד שיעבור דירה, לוותר על לינה כרגע: " אני מבינה שהולך להיות אצלך מאד צפוף כרגע, נראה לי שהכי טוב כולם אם בינתיים תבלה איתם ללא לינה, ובדצמבר תחזרו להסדרים רגילים. כך יהיה יותר קל לכולם, לא?" בינינו, בטח גם החברה שלו לא מאושרת מהסידור...

נשמע לי

הגיוני לגמרי. אנסה, מקווה שיסכים לשוחח איתי. אם לא- אשלח לו מייל בנושא. תמיד יש אפשרות שלא יסכים. אבל מנסה לא לכתוב את התסריט לפני שקרה.

ye44

New member
תני לו לחיות בשקט ../images/Emo88.gif

את יושבת לו על הוריד
זה לא מעניינך היכן הוא ישן ואת מי הוא "מזיין" ואם הוא גר בדירת חדר או באוהל ! כמו שהוא לא נובר לך בציציות אז אל תנברי לו או שמה אני מגלה פה סימני קנאה ?
נראה לך שהוא "יזיין" את החברה שלו לעיני ילדיו ? הוא בעצמו טוען שזה זמני עד גמר החוזה אז צאי מה
שאת נמצאת לדעתי את מקנאה אז את חופרת לעצמך

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אני אפילו לא מתכוונת לענות לגיבוב השטויות הללו. דחוף
וישר למיטה. איפה ה
כשצריך אותה?

מה שאותי מרתיח

במקרים מהסוג הנ"ל אלו אותן נשים הבנות זוג החדשות וזה לא חשוב עכשיו אם יש להן ילדים או לא את החוסר רגישות במקרים מהסוג הנ"ל את טיפת ההיגיון שלפעמים חסר שם ואם האבא לא חושב על זה עד הסוף אז פעם בשבוע תחשבי את בתור אשה עד הסוף ותיעלמי ללילה אחד עד שיהיה לכולם מספיק מקום לבנות משהו חדש

יערית

New member
על מה בדיוק אתן כועסות?

מה הבת זוג אשמה? איפה בדיוק מצאתם אותו פושע ובועל נשים ליד בנותיו? בסה"כ ישנה עובדה וצריכיםלהתייחס אליהם כמו שהיא, אבא עובר לגור עם בת זוג בדירת חדר, זה קודם כל. עכשיו האב גם אמור לארח את שתי בנותיו אחת לשבועיים ומכיוון שאין שם הפרדה בחדרים, האב וזוגתו מאמינה ייתאפקו בלילה המסויים הזה. הגעתם לעו"סיות ולרווחה ולמנוע ממנו לראות את בנותיו ומה לא.. כולה מכתב אחד פשוט , לא שיפוטי ולא מנהלי לבקש רגישות בעיניין כשהבנות שם "סה טו". ללא ספק אנשים מסבכים את מה שלא מסובך.

על דבר אחד פשוט

במקרה הספציפי הזה כשהמעבר הוא זמני ויש דירת חדר אחד אפשר לילה אחד לישון במקום אחר כשהבנות מגיעות עד שעוברים לבית יותר גדול. לא הפכתי אותו לפושע, אמרתי שאני לא מאמינה שהוא יקיים יחסי מין ליד הבנות. ציינתי בסך הכל עוד נקודה שבאופן אישי אותי מרתיחה שאחד הצדדים לעתים צריך להיות במצבים מסוימים עם יותר רגישות לענין. העובדות הסוציאליות והרווחה ומניעת הסדרי ראיה זה ממש לא אני זה פופטיץ
.

יערית

New member
זה מגעגועים אליי נכון? ../images/Emo9.gif

אני ביום כזה...
חחח בכל אופן, נניח והבת זוג זו אני, יד לנו חדר אחד והבנות אמורות ללון אצלינו שבת, אני יעבור להתנהגות אחרת אבל לא אלך לחפש לי בית אחר ללון בו כי הבנות מגיעות, עברתי לגור לבית משלי וזו עובדה. מאמינה שאפשר לעבור את השבת מבלי להכנס לסרטים מיותרים. <מה אי אפשר משהו חפוז כשהן ישנות? סתתתתתתתם>

ממוש

בלי להתערב לכן- את בהחלט ביום כזה. ואף אחד לא יעבור כאן שום שבת- הן פשוט ישנו אצלי, זה הכל. אני לא משאירה כאן מקום לספק בכלל אם יהיה חפוז או לא וזה לא מצחיק בכלל.

יערית

New member
מצער לשמוע

אבל מבחינתי, אין שום הבדל בין חדר אחד לשניים מבחינתי הנגישות לבנות, במיוחד כשזה משהו זמני. תעשי את השיקולים שלך, אני לא הייתי מונעת וסומכת על שיקול הדעת שלו בדיוק כפי שאני מתנהלת עם בן זוג בבית משלי מול הילדים שלי.

כאן

אנחנו חלוקות ומה שזמני הוא בדרך כלל הקבוע. גם בזמני יכולים לקרות דברים ואני לא מוכנה לעבור על זה לסדר היום כי אין על מי לסמוך פשוט אין.

יערית

New member
קלילות

ולא מתוך חוסר אחריות או שהילדים שלי פחות חשובים לי, אני כנראה יותר קלילה בחשיבה ופחות נוקשה כי...מדברת ומיישרת הדורים ולא מאפשר אי הבנות. תדברי איתו "בכוח", תכתבי לו מכתב עם החששות מהסיטואצייה החדשה ולא מכתב מנהל <או חינוכי> תנסי דרך אחת, תנסי דרך שנייה, תנסי דרך שלישית, יש כמה דרכים לפני שנחסמים.

כן בהחלט

את ביום כזה
<נראה לי אני מגיעה לתת לך שאכטה חפוזה באופן אישי
> באופן אישי אם אני הייתי הבת זוג והמצב היה טעון לפי המקרה הספציפי הזה בלבד הייתי מוצאת פתרון באופן זמני רק ללילה פעם בשבוע מאמינה שאפשר לעשות זאת אם מאוד רוצים לא לגרום לסרטים מיותרים

יערית

New member
בשמחה כפרה../images/Emo25.gif

רק בלי שאכטות- חודש עבר ואהטיפוס על הקירות עוזר לשרירי הטוסיק
בקיצור, אני חושבת שלפני שמעבירים סרטים בראש, מוטב לתת לזה צ'אנס ולבדוק עם הבנות לאחר מכן אם זה היה כ"כ נורא.

כאן הנקודה החשובה

הבית הוא של (בסדר הבא): א. האב ב. הילדים ג. החברה. ומי שלא יכולה להתמודד עם מציאות כזו, שתמצא לה בן זוג אחר.

לא מדויק

אם החברה שוכרת דירה יחד עם בן הזוג שלה הבית שייך לשניהם באותה מידה

למעלה