זקוק לעצה\ות...

בדרך כלל אני ממש לא בקטע של סרטים רומנטיים

אבל לפעמים יש בהם קורטוב של אמת ובמקרה של חתונה ... זה משהו שרוצים אותו ומרגישים אותו מבפנים ופשוט עושים, וכל רשימות הבעד והנגד חסרות משמעות באותו הרגע כי האמת היא שחתונה היא בכל מקרה אקט לא שפוי בכלל, ומה הסיכוי ששני אנשים ממין שונה, רקע שונה, חיים שונים ומשפחות שונות יצליחו להקים שותפות נצח מוצלחת? ובכל זאת לפעמים זה מצליח, בניגוד לכל הגיון, בעיקר אם הוכנסו לבלילה חומרים טובים כמו תקשורת טובה, מטרות משותפות, סבלנות לאחר, משיכה מינית וגם...אהבה (שרק אלוהים יודע מה היא)

.........

תאמת לפעמים אני מרגיש שאני רוצה להתחתן איתה ושזה הדבר הכי נכון לעשות ושיהיה לנו ילדים וגישות דומות לחינוך שלהם.. אבל מצד שני יש לי את המצבים כמו עכשיו שלא הכי טוב לי בחיים, ואז אני מתחפר עוד יותר בכמה דברים שמפריעים לי בקשר וחושב לפרק את החבילה ואז לפעמים אחרי יום המצב רוח שלי משתפר ואני לא חושב על זה בכלל ולפעמים אני חושב על זה כמה ימים.. בגלל זה אנחנו גם לא ממהרים להתחתן כי זה נראה לנו יותר כמו אקט של מחוייבות שעושים בשביל הילדים למרות שיש זוגות נשואים שאומרים שזה משנה משהו באוירה.. עד שאני לא יגיע אני לא אדע. ומצד שני שנינו ממשפחות גרושות אז יש ספקות לגבי כל העניין של חתונה באופן כללי בלי קשר לבן זוג נוכחי ועל כל המחשבה של באמת להיות עם אותו בן זוג לעוד כ-60 שנה ולא למשהו שיתפרק אחרי כמה חודשים או שנים ...

לנושנוש

New member
אתה מגיב ועדיין.............

אתה קצת חוזר על עצמך....אתה לא נישמע נילהב מכלום וכל התיאורים שלך באמת מצביעים על נוחות בלבד(!) הרגשה שמצאת לך כסא מתאים שלא דוקר מדי בתחת או משהו דומה. לא אהבה או זוגיות ממש

....

אני לא נשמע נלהב כי אני גם במצב רוח דיי חרא (סליחה על המילה) ומבולבל מה אני רוצה לעשות... וגם כי אני בן אדם שקול יותר מעשי לא אחד של רגש... ובקשר יש גם את עניין הנוחות.. את לא תהי עם מישהו שלא נוח לך איתו. וזוגיות אני בטוח שיש אפילו טובה מאוד, לגבי אהבה זאת שאלת השאלות וכל אחד מרגיש ומגדיר אותה אחרת.. לי קצת קשה לדעת מהי לדעתי ואני יודע אותה רק שאני מאבד את מה שבאמת היה יקר לי ושאהבתי ככל הנראה... כמו שאני מרגיש כרגע שהלב כואב כאילו נפרדתי ממנה וכמו שהרגשתי גם שהייתי בחו"ל בלעדיה. אני לא בטוח שאם אני נפרד ממנה אז באמת אני ימצא מישהי שיהיו לה יותר יתרונות (מסגנון רשימות המכולת) כי אני חושב שבחברה הנוכחית יש הרבה, רק שאני לא מסוגל להבין את ושזה יהיה לי באופן מודע, כאילו זה שוכן לו איי שם בתת מודע ורק שאני חושב שאני מאבד אותה אני מתחיל להבין ושהחיים חוזרים לשגרה אז זה כאילו נעלם. אולי את תוכלי לחדד לי איך להעריך אותה יותר..

קיבלת אוצר ואתה מסרב להודות בזה,

כי אתה צריך את הקשיים כדי להפנים שיש מולך דבר כזה. מרוב שהיא כנראה טובה מדי, אתה לא רוצה את זה, כי היא לא מייצרת 'אקשן' בחייך, היא משדרת לך בטחון שאתה לא מעוניין בו, אתה תעדיף מישהי שתחסיר מעט מהבטחון הזה, כדי שתחוש ברצון להלחם עבור המקום הזה בלהיות לידה. גישה שמאד מסבירה את המשפט שאמרת "יש לי הכל אבל בסופו של דבר אין לי כלום"... זאת גישה שהיא כמו גלגל שאתה חייב לעצור אותו כי הוא מביא אותך למצב שבסופו של דבר באמת תאמין שאין לך כלום, דבר שיגרור אותך באמת לחיות בלי כלום. סוג של נבואה שתגשים עצמה. וכשבתוך תוכך אתה מרגיש שאין לך כלום, סימן שאתה מנסה להדחיק רצון אמיתי שלך כדי שיתקיים דבר אחר שלכאורה משדר בטחון. וכאן אתה מרחיק את עצמך שנות אור מהאושר. ואם אתה עושה את זה במודע, זו בעיה רצינית, מעבר לענין הבחורה הזו. בגדול - הייתי עובדת יותר על ענין "הערך העצמי שלך/רגשי נחיתות". שיכול מאד להיות ואתה מאד בטוח בעצמך בגדול אבל פה ושם קיימים סדקים שמכתיבים דווקא תסכולים מאד גדולים בחייך. וחבל, כי אפשר ללמוד לעבוד על זה יפה ולהגיע כן לאושר אמיתי. העבודה העצמית שלך צריכה להיות - אתה צריך להבין עם אילו פלוסים ואילו מינוסים אתה רוצה לחיות ותהיה מסוגל לחיות ליד בנאדם. אתה צריך להגיע לידי מסקנה - אם אני לידה אני שלם, מסופק,פורח ומאושר.. ואם בלעדיה -הפוך. זה כמובן אם ואתה מבסס את הבחירה שלך רגשית. אם ואתה מעוניין לבסס את הבחירה שלך "ריאלית/מעשית" - תחשוב ותחליט אם התרומה שלה לחייך גדולה יותר מאשר תחיה בלעדיה? ו צריך להבין שיכולה להיות אישה אחרת (שתבשל, שתדאג, שתפנק, שתאהב ושתהיה נאה), אבל זו לא תהיה היא.

אז למה

אני צריך את הקשיים האלה?? למה אני לא מסוגל להעריך אותם ולהיות מאושר מהיתרונות וכל זה ולהעריך אותה בצורה עיוורת כמו שרבים בו מעריכים את בני זוג בלי קשר למראה חיצוני..? נכון שקשה לי להתרכז בדברים החיובים ויותר קל בשלילי אבל רוב האנשים ככה, ואם מישהו יסביר איך לשנות גישה אני ישמח! יש לי כל מה שבין גילי יחלום לחלום עליו כרגע ועדיין זה לא מביא לי אושר או סיפוק. תמיד יש את הדבר החדש יותר המיוחד יותר.. לא שאני מחליף כי אני לא רואה בזה טעם בלהיות עם המילה האחרונה.. אבל פה זה רגשות זה אנשים זה לא מוצר שאתה יודע מה אתה מקבל זה גם דברים שנבנים לאורך זמן ודורש השקעה.. לכן זה יותר מסובך לי. עשיתי רשימה של פלוסים ומינוסים כמו שאמרת.. ויש מינוסים אחרים שלה שלא ציינתי שנראה לי שאני כן מסוגל לחיות איתם אבל מנגד העניין החיצוני תמיד הפריע פעם יותר ופעם פחות.. (ומדובר רק במשקל עודף.. לא שאני רוצה החלפה טוטאלית) לידה אני מאושר יותר.. אני יודע שהיא מביאה לי אושר רוב הזמן.. אבל מנגד זה כאילו לא בתודעה שלי.. אלא יותר שאני חושבים עם עצמי... והתרומה שלה לחיי כנגד בחורה אחרת תלויה במה שונה הבחורה האחרת מזאת הקיימת.. אז קצת קשה להשוות כרגע שאני לא מחפש לי אחרת...

בוא נחלק את הדברים ל"מצוי" ו-"רצוי"...

רצוי שנקבל לידנו אדם שהוא כל מה שאנו מייחלים למצוא בחיים. אבל (המצוי) הוא שלא קיים דבר כזה מושלם. להבין כי לא קיים באמת מושלם, הוא להבין כי אתה יכול להיות האדם הריאלי שאתה מאמין שאתה ועדיין להיות באמת מאושר. עד כאן - מצוי ורצוי.. הבחורה הזו היא המצוי שלא רצוי במאת האחוזים שלו. יש בך מערכת רגשות שמסיבותיך אינך מעוניין לחשוף אותם או לתת להם דגש. אבל הם נמצאים שם וזה המקום לעורר אותם על מנת לקבל החלטה אם היא האישה שאתה מעוניין בה לעוד 10 שנים לפחות. הסוג בטחון שהיא תשאר לידך ולא תלך מרצונה החופשי, אלא אם כן עשית לה משהו שיפגע בה קשות, מעמיד אותה בסטטוס כזה ש"זה בסדר" להתייחס אליה כמובן מאליו, כי היא תקבל הכל באהבה, בהבנה והשלמה...אבל בחיים, זה לא עובד לטווח הרחוק, כי אז יוצא שאתה כביכול משתמש בבנאדם לצרכים שלך מאשר באמת לצורך ההוויה הזוגית. ופה אני לא עושה או הולכת לעשות לך "ניתוח כירורגי מקיף"... אלא מנסה לשער וליגוע בנקודה הכואבת. כדי לטפל בה. אני חושבת שאם היית נמשך אליה עד "טוטאלוס" ומרגיש כי קיים בה צד שלא מתחייב או רץ להתחייב כרגע אליך, היית מבלבל עצמך בתחושות ורגשות וקורא לעצמך "מאוהב", כי היא היתה הופכת לסוג של אתגר עבורך. ליעד שצריך להגיע לכבוש אותו. אבל מסתבר שאתה כל כך בררן גם בנקודות הקטנות שקיימות בנשים, שאני לא בטוחה שלא עברת מספר גדול של נשים כדי להבין שזו דווקא "פחות או יותר" משאר אותן הנשים שהיו כאופציות. עצם העובדה שאתה מעמיד אותה מלכתחילה בהשוואה לנשים אחרות, שכרגע יש לה עדיפות בגלל שזה נתון כרגע, כי אין כרגע אופציה אחרת, מעמיד את זה שאולי באמת עדיף לך לא להיות לידה, ולאפשר לה להיות ליד גבר שכשיראה אותה, לא יתחבט מיליון פעם ויעמוד בדילמה כי לא נמצאת אחרת לצורך השוואה מולה. אלא פשוט ישעט ו"יקח" אותה לעצמו. למה אתה צריך את הקשיים האלה? כי כנראה חונכת ולמדת שכדי להשיג דברים טובים יש לעבוד ולהלחם קשה כדי להשיג אותו. כשאישה/חברה לחיים היא בדיוק אותו הדבר עבורך. אתה צריך כאילו "משמעת" וטון דיבור מאד גבוה מצד אישה, כדי להתנהג יפה לידה ו"להעריך" אותה. כשבעצם פה, אתה יכול להיות חופשי מבלי להלחם על זה. לכן, משהו בערכה העצמית שלך ואיך אתה רואה זוגיות באופן כללי מצריך הסתכלות קצת יותר מקצועית מאשר פורום. לא כולם מעריכים בצורה עיוורת. ממש לא. אבל ישנם כאלה שבגלל שהם לא יודעים להעריך את בן הזוג שלהם, מעריכים אותו כשהוא כבר הלך. אז למה שתעריך אותה באמת אחרי שהיא תלך או כשתהיה עם נשים אחרות? בשביל מה אתה מציב את עצמך בסטטוס של השוואה כשאתה יודע שאתה מחזיק מישהי שהרבה גברים צמאים לקבל אותו בין אם הם רווקים/נשואים/גרושים ?! למצוא היום בן זוג זו לא מלאכה פשוטה. וכשפישטו לך את המלאכה, אמרת "לא,אני רוצה שיהיה קשה"... למה? - "כי אני לא באמת מחפש זוגיות, אני מחפש שלמות כדי להראות לעצמי ולאחרים שיש לי אותה". ככה ייצא שתסתובב עוד מיליון שנה סביב הזנב של עצמך ולמעשה תשיג כל כך הרבה אבל לא תזכה להעריך את הכיף שזה יכול להעניק לך. כי מחר תצא עם הבחורה החתיכה ביותר, שתדע איך הכי לפנק ולדאוג לך... אבל בחיבור הנפשי/מנטאלי תרגיש חסר. וגם אם יהיה חיבור נפשי/מנטאלי, בשלב מסויים תחוש שיגרה ואז תרצה לחדש כי אין כבר קוצים/פרפרים... אז מה תעשה? תחליף נשים כמו מטריות?

....

נו אז למה יש בי מערכת רגשות שאני לא מעוניין לחשוף אותם או לתת להם דגש?? (אלא אם התכוונת כאן בפורום ואני מניח שלא..) ואיך אני אמור לעורר אותם?? אני ודע שזה חלק מהבעיה אבל לא יודע מה לעשות באמת כדי לעורר את זה ולהתחבר לזה באמת.. את נשמעת כמו אשת מקצוע בתחום או שאת מכירה מקרים דומים אז אשמח לעצות.. לגבי... " אבל מסתבר שאתה כל כך בררן וההמשך.. " אני מסכים שאני מאוד בררן ובגלל זה גם לא הכרתי יותר מידי בחורות לפניה וגם בהתחלה לא חשבתי שנהיה כלכך הרבה זמן ביחד בגלל שהפריע לי שהיא קצת מלאה.. אבל רצה הגורל ואנחנו 3 שנים ביחד ועברנו הרבה דברים ביחד לטוב ולרע.. וגם אמרתי לה פעם שנראה לי שפגשתי אותה מוקדם מידי שלא סבלתי מספיק מאחרות כדי להעריך אותה.. אבל אי אפשר לעשות פסק זמן כדי שאני ילך להתנסות ואז לחזור.. זה כרטיס פתוח. אני לא רץ להחליף אותה באחרת כי אני חושב שהבעיה הזאת שיש לי גם יכולה להיות עם בחורה אחרת כמו שרשמת בסוף רק יתחלף תחום האי התאמה... בגלל זה אני רוצה לטפל בזה בצורה רחבה ולווא דווקא בהקשר לבחורה הספציפית. דווקא מישהי עם טון דיבור גבוה לא תתאים לי.. יש לי אחיות שנוקטות בגישה הזו של "לחנך\לאלף" את הבחור כמו שהן רוצות ואם הוא מצייץ לא כמו שהן רוצות אז הוא יקבל "הצלפה" דווקא זה שיש בינינו כלכך הרבה הבנה ופתיחות וכנות את זה אני כן אוהב בקשר. על איזה הסתכלות מקצועית היית ממליצה? כי עם פסיכולוגים לא הכי הלך לי בחיים ואני לא ממש מאמין בהם אחרי 2 פגישות זה נגמר בד"כ זה תמיד מרגיש לי שאני מבזבז זמן וכסף והם מצידם למשוך את זה על עוד ועוד פגישות.. גם עכשיו חשבתי ללכת לאיזה ייעוץ אבל פה בפורום אני מקבל תשובות יותר מהר ויכול להתייעץ יותר מהר ואולי גם לקבל את הכלים שאני צריך כדי להתגבר על זה. לברוח ולהחליף בחורה זה הכי קל. אני מסכים איתך ב "וכשפישטו לך את המלאכה, אמרת "לא,אני רוצה שיהיה קשה"... למה? - "כי אני לא באמת מחפש זוגיות, אני מחפש שלמות כדי להראות לעצמי ולאחרים שיש לי אותה". אבל אני לא רוצה להראות לאחרים מה שיש לי.. זה ממש לא מה שמעניין אותי אני רוצה שלמות כי זה חלק מהאופי שלי ואני שאפתן וסקרן וזה גם בתחומים אחרים, בגלל זה אמרתי שגם אם יהיה לי אוטו יותר מפואר זה לא יעזור לי כי אח"כ אני ירצה עוד יותר מפואר וגם בשאר הדברים.. אמנם אולי זה יוצא על החברה שלי כי זה הדבר שהכי קל להחליף ולצפות שיהיה שינוי יותר מעניין ופחות צפוי מנגיד להחליף אותו או כל דבר חומרי אחר שאתה יודע בדיוק מה אתה מקבל. ואני גם לא ממהר להחליף אותה כי כמו שאמרת אני יסתובב סביב הזנב של עצמי ואז לא פתרתי את הבעיה ואני כן רוצה לפתור... ושחושבים על זה זה מזכיר לי את אבא שלי.. שאולי הוא המקור לבעיה אבל זה לא פותר לי אותה.. (היה לו אישה אחת אז הוא החליט שלא התאים לו ובגד ומצא אחרת וכך הלאה, אז אני לא רוצה להגיע למצב הזה לא של בגידה ולא של חיפוש מתמיד). אולי אם פה נעוצה הבעיה תוכלי להגיד איך להתמודד..

I C E M A N 7

New member
"לברוח ולהחליף בחורה זה הכי קל"??

גבר, המשפט הזה בעצם אומר הכל. אתה פשוט לא אוהב.

לא הבנת אותי

לעבוד על משהו ולנסות לתקן אותו זהתהליך שיכול להיות ארוך עד שמתחילות להיות תוצאות.. לעומת זאת נניח שנפרדנו ואחרי שעובר לי הכאב לב וכל זה.. והגעתי לשלב של לצאת עם אחרות.. יצא עם אחת שנראת לך.. וכבר יש לך זיקוקים וניצוצות לא התאימה עברת לאחרת ושוב זיקוקים וניצוצות.. ואולי אחת מהן תתאים לטווח בינוני או ארוך.. אבל אתה מרגיש דברים ומרגיש שינויים.. ואם אני הולך על האופציה הקשה יותר שהיא לתקן את הבעיה זה תהליך עד שמוצאים ועד שמתקנים ועד שהמצב בין הזוג משתפר אחרי התיקון... התוצאות מגיעות מאוחר יותר לעומת המצב הקודם.

אמממ....

למה אתה כזה סגור ברגשות?!- כי זו ההתנהגות שהשליטו בבית שלך, ילדות/נעורים/בגרות... הריצו אותך בהישגים, ראית הישגים ונמדדת בהישגים... ולכן, אתה כזה. מקיא הישגים על כל רבדיהם.. יחד עם זאת, אתה טיפוס שאוהב אקשן. בכל דבר. אוהב דרמה בדברים, אוהב את הסיבוכים בכל דבר כי ככה אתה רואה את החיים וככה אתה רוצה לטעום אותם. אתה יכול לבחור לגור באיזה חור נידח בצפון אבל עדיין, אם ואתה טיפוס כזה 'אקשן', אתה תמצא כבר איך לייצר אותו. הבחורה הזו דווקא נשמעת לי מייצרת מספיק אקשן כדי שתוכל למצוא בה את העניין שאתה מחפש.. עובדה, אתה מעיד שהיא אימפולסיבית, לא שקטה ועוד כמה דברים שמעידים על 'עניין' לידה. לכן, זה לא היא באמת אלא התוכן של הרגשות. מה ז"א?! שאם והיא היתה מסתייגת ממך, ואם היא היתה מראה לך שהיא לא אוהבת אותך 100% וקצת קרה אליך, אולי היית מרגיש קצת יותר "בטוח" בלהבין אם היא מתאימה לך כמו כפפה ליד. אתה צריך את ה'ספק' הזה ברגשות, סוג של החוסר הזה כדי להרגיש שהוא קיים ושראוי לעבוד עליו. זו דעתי לפחות. ולכן, חשבתי שכן נכון לקבוע פגישה עם יועץ טוב (פסיכולוג שיש עליו המלצות ולא כזה שהוא איזה 'סלב'). כזה שיוכל בכמה פגישות להאיר ולהעיר בך עבודה עצמית לא פשוטה אבל כזו שתעזור לך לבנות לעצמך תוואי נכון יותר. ואני לא מתכוונת לפסיכולוגים האלה שמתחילים איתך תהליך ומסיימים אותו כשאתה יכול לצאת לפנסיה.. אלא פסיכולוגים/פסיכיאטרים שתוך 10 מפגשים מאפשרים לך לקום כמו שצריך. (סתם דוגמא -קרא על פסיכיאטר צעיר בשם ד"ר אילן טל.. או חפש תוכניות באינטרנט של פרופ' יורם יובל- פסיכואנליטיקן ).. בגידה היא אף פעם לא הפתרון כי אם דווקא הוספת בעיה על בעיה קיימת. כשמהפלונטר הזה, קשה לצאת 'בסדר' אישית וזוגית. לכן, אני כן חושבת שדרושה כאן עבודה עצמית בליווי מוסמך. כי אתה כן מודע ורוצה לפתור בעיה כלשהי בך שהיא יותר כדפוס מאשר בעיה נקודתית. חושבים שהפרפקציוניסטים הם אנשים מושלמים, בעוד שזה לא נכון. כי הם ה-סובלים הגדולים ביותר. כי התחרות והקושי האמיתי שהם חווים הוא לא 'הכרתי' יחד/ עם הסביבה אלא עם עצמם, בתוך עצמם. שזו תחרות וסבל בלתי נגמר. נלחמים כל החיים שלהם בפחד ליצור סוג של מצב שאפילו קרוב למילה 'כשלון'. זו קנאה שמתחילה ולא נגמרת, זו רכושנות, רצון לשלוט בהכל, סוג של פריק-קונטרול, חרדתיות לפעמים... לא חבל?! הרי גם ככה החיים האלה הם מה שהם ולא מה שאנחנו רוצים מהם.. אז למה להלחם במציאות?! האם לא נכון יותר לדעת איך לזרום עם החיים? אישה שכל ה"פגם" בה הוא זה שאין לה בטן שטוחה / עודף משקל... לא ראויה?! - סליחה, אבל כל בר דעת, שהיה רואה אותה, והיה מחפש אישה אמיתית, היה חוטף לך אותה. באחריות. אז אל תבוא בגישה שאתה עושה לה טובה חלילה שאתה לידה... כי היא כן תמצא את הגבר שלא יתחבט כל כך הרבה בחסרונות וביתרונות שלה... יש גברים כאלה שלא אוהבים כל כך הרבה משחקים כי הם יודעים מה הם רוצים ומבינים שאם משחקים יותר מדי עם נשים (מסויימות), הן פשוט הולכות... לא חסרים הרי גברים בעולם... ואם לא אתה אז עשרה אחרים ירוצו אחריה. אתה יושב ומתמהמה ומשאיר מישהי על "הולד" כי אתה אוהב נורא את ההתעסקות הזו בזוטות.. בזמן שאני בטוחה שקיימים גברים אחרים שמספיק והיא תשדר "אני פנויה", ישעטו עליה. כי ה"סחורה הטובה" לא בדיוק במגמת התרחבות היום... המין הפך להיות נגיש, זמין מדי.. רץ ברחוב כמו זבל ומוריד מהרבה אנשים בסופו של דבר ענין. היום לא צריך להוריד איזה סרט פורנו באינטרנט, אפשר לצאת החוצה לרחוב ולהסתכל על כמות נכבדה של נשים, שחושבות שלהחצין כמה וכמה איברים זה "סטייל".. וכמה וכמה גברים שחושבים שליגוע מבלי שהרשו להם, זה חיזור.

I C E M A N 7

New member
כמה מלל

שאלה פשוטה: אתה נמשך אליה? בלי סיפורים.. כן, לא או לא ממש

אתה מכיר את.. כן אבל..

אני יודע שגם היא תהיה פחות 10\20,30 קילו פחות או יותר היא לא תשתנה באופי.. וזה לא שהיא כרגע מפלצת בגודל.. אבל נראה לי שהייתי אוהב אותה יותר אם היא הייתה עם פחות עודפים..

אייבורי

New member
אוצר בעיני מי ?

האמת בעיני היא נשמעת כלכך מסודרת נחמדה נעימה ומשעממת רצח. התאמה היא בסיס לזוגיות ובהחלט לא לכולם מתאימה האישה המושלמת. לפעמים זה נורא משעמם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בקצרה:

מה שאתה קורא לו "85%" הוא למעשה 150%... אתה פשוט לא מעריך את מה שיש לך. אני כן מבין שמראה (בטן) מפריע למשיכה המינית, זה אולי לא נאור לומר, אבל אם זאת האמת אז זאת האמת ואין טעם להתייפיף. אני חושב לגבי קניית דירה במצב הנוכחי: בשום אופן לא! עדיף "לבזבז" על שכירות עד שתהיה סגור על עצמך. כמו שאומרים בצבא: "אין מחיר לחופש". והעיקר: טיפול פסיכולוגי פרטני, שמטרתו לחבר אותך יותר טוב לצד הריגשי והאימפולסיבי שלך. הצד המחושב שלך הוא מצויין, אבל תופס מקום מרכזי מדי בחיך, על חשבון חלקים אחרים. היו לך מטפלים שלא היית מרוצה מהם? תחליף. טבעי ונורמלי לעבור 3-4 עד שיש כימיה עם מישהו. אחרי 2-3 פגישות עם מטפל אתה אמור לדעת אם הוא טוב לך או לא. מקווה שתנצל את כל המתנות שהחיים נתנו לך! מריוס

אייבורי

New member
חולק על דעתך

האיש בהחלט לא זקוק לטיפול פסיכולוגי הוא זקוק לבחורה מרגשת מסעירה שתגרום לו להרגיש חי. רשימת המכולת של הבחורה המושלמת לכאורה חכמה, מוכשרת, יפה,קצת שמנמונת הכל חסר ערך. החוסר חיבור לצד הריגשי נובע גם מאישיותה של המוצלחת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
למה אני בכל זאת חושב כך:

קודם כל: מותר לכם לחשוב אחרת, אין לי בעיה עם זה. זאת רק דעתי. אבל בכל זאת: לה אני חושב ככה? כי הוא נראה לי, מכל דבריו ותגובותיו לכותבים אחרים, כטיפוס הזה שלא יתן לשום דבר להוציא אותו משלוותו. הוא פשוט לא כזה... הוא פרפקציוניסט, מחושב, שכלתני - וכל זה בסדר גמור, דרך אגב. אחרת איך תסבירו שעד גיל 27 הוא עדיין לא "איבד את הראש" אפילו פעם אחת?

I C E M A N 7

New member
הנה אני מתיישב על הכורסה שלך :)

הוא לא פרפקציוניסט (הוא רק מספר את זה לעצמו). מחושב ושכלתני זה כן. ודווקא הטיפוס הזה הוא הטיפוס ש"יאבד את הראש" ויפרק את החבילה. הטיפוסים הספונטנים וההרפתקניים יזיינו מהצד וימשיכו הלאה, ייצרו את הסערה תוך הכרה שהיא זמנית וסתמית ולא יתבחבשו יותר מדי לגבי הנוכחית, אם היא מתאימה או לא, אם היא שמנה מדי או לא. הטיפוס מהסוג שלו יתאהב בדבר הנוצץ הראשון שיקרה בדרכו. החתונה והדירה לכשיתקרבו יהיו זרזים נוספים לשבור את המומנטום המיושב, את המסלול הבטוח. זה רק עניין של הזדמנות. אם היא לא תגיע, הוא ימשיך ללכת בתלם.

למעלה