זקוק לעצה\ות...

I C E M A N 7

New member
ושכחתי להוסיף את הפאנץ'

הייתי בדיוק שם. ואצלי נקרתה ההזדמנות..

מריוס זכריה

Member
מנהל
תקום מייד, חוצפן!!! ../images/Emo8.gif

עוד לא הסברת איך זה שעד גיל 27 זה עוד לא קרה לו? ויחד עם זה: יתכן גם שאתה צודק! מריוס

I C E M A N 7

New member
סליחה! חשבתי הזמן תם!

בחייך, יש כאלה שזה לא קורה להם כל החיים. דווקא לאלה שזה לא קרה, זה הכי קוסם. הם מרגישים פספוס כל החיים. הם רואים את זה בסרטים, שומעים על זה מחברים. הם מהופנטים מהרעיון. ראית "אמריקן ביוטי"? זה קלאסי מה קרה לך. הוא חווה את משבר גיל העמידה בגיל 27 :)

אייבורי

New member
כי הוא עדיין תקוע

בשלב שבו בחירת הבת זוג באה עם רשימת מכולת שכלתנית. לפעמים 27 שנים לא מספיקים למר מזל לעבוד. במקרה שלו בהחלט רצוי לתת לזמן לעבוד, לקוות שיתבגר ועם קצת מזל הוא יפגוש את זאת שתצליח להגיע למקום הרגשי שלו [משתתף מראש בצערה של המסכנה]

שילה1

New member
מסכימה עם מריוס.האיש לא יודע

רגישות והתרגשות,ובוחן הכל בדרך של תועלת אישית.בנוסף-בן להרים גרושים,בטח מפחד ממיסוד הקשר,מה עוד שמצבו הכלכלי הנוכחי-מטריד אותו מאוד. ובקיצור-הבטן הלא ששטוחה מרכזת את כל הבעיות.האמנם? בחור-המשך לחפש.מניחה שגם תמצא,לא בדיוק יודעת מה,אך משום מה יש לי תחושה כי אותה-תאבד. הצעה:קח זמן לעצמך לחשוב,לבדוק ואולי להתחבר לרגשות,אם אתה סבור שיש בך כאלה. לאחר פסק זמן-שקול שנית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תיקון קטן: לא אמרתי שהוא חסר רגישות והתרגשות!

הוא נותן משקל יתר לשכל, לצורך לשלוט במצב. זה לא הופך אותו בהכרח ללא רגיש. מריוס

שילה1

New member
צודק מריוס.התכוונתי-ריגש מאוד מעט,יחסית

לאחרים. וגם אני חושבת שהאיש רציו,בחלקו הגדול,והוא זה שנותן את הטון בהחלטותיו.

התאפקתי מהלגיב.. אבל אני חייב.

תהרגי אותי וזהו!! בן להרים גרושים,בטח מפחד ממיסוד הקשר.. מה הקשר?!? אני לא ממסד כי אני רוצה שהיא תסיים את הלימודים שלה קודם.. ואני רוצה להיות סגור על זה שאיתה אני רוצה להיות עוד איזה 60 שנה.. ולא נראה מה יהיה עד שימאס.. ולהתרגש אחרי חודשיים או שנתיים.. מה עוד שמצבו הכלכלי הנוכחי-מטריד אותו מאוד כן מאוד מטריד אותי מה לעשות עם הכסף שבסוף אני לא ישקיע כרגע בדירה.. רוצה לייעץ לי בנושא? אז תגידי.. אבל הוא מובטל.. נכון מותק.. אבל שאני עוד מעט ימצא עבודה בהיי טק אז רק יהיה לי עוד כסף שאני לא ידע מה לעשות איתו.. ואז שוב אני אפנה לייעוצך בתחום... אחחח בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראת. ונסתפק בדברים האלה.

שילה1

New member
"סייג לחכמה-שתיקה".

את זו לא הוכחת. לעמת זאת-ביקורת,חוצפה,ציניות,גסות רוח,ועוד-הבאת למכביר,שלא לדבר על אובססיביות. ואגב-כמה טוב שאין לי חתן או חתנים..כמוך!

אומרת ולא מיישמת..

נראה לי את גם צריכה טיפול... רוצה להצטרף?? ובאמת טוב שאין לך חתנים כמו.. חבל על החתן.

לא היה לי זמן....../images/Emo140.gif

כל הזמן רק לימודים לימודים...

מריוס זכריה

Member
מנהל
בטח, לוקח המון זמן להתאהב...

בדוק שניה ורבע... אבל מאחר ושמת
, אז אני מבין שאתה לא ממש רציני... למזלך! השינוי תמיד מתחיל מבפנים, [כמו שאמרה שרי אריסון
]

I C E M A N 7

New member
זה לא נאור כשמדובר בגבר

כי ראיתי פה כמה פעמים שכאשר אישה התלוננה על אי משיכה מינית, התגובות היו אוהדות ודי החלטיות "שאין מה לעשות, צריך לקום וללכת". אגב, טוב ששמת מרכאות בלבזבז :)

czar

New member
אתה קצת כפייתי אתה יודע?!

מעבר לנושא ולתשובות הזהות שקיבלת בשלושה פורומים כאן, הרי אתה ממילא עושה מה שבא לך אז למה אתה שואל שאלות? איך הדירה שראית??

התשובות לא זהות..

יש אנשים שהם עניינים יותר והם גם עוזרים ויש כאלה שמביעים דעה.. ואני לא כפייתי לא ידעתי לאיפה פורום לשייך את הנושא אז שייכתי ל-3 שנראים לי מתאימים.. מה גם שלא אותם אנשים וסוג של אנשים נמצא בכל אחד מהפורום לכן לקבל תשובות מזויות אחרות זה כן דבר שנראה לי חשוב. ואם לך או למישהו חאר אין מה לתרום לנושא הוא יכול להמשיך להודעה הבאה.. לא ביקשתי יחס או רחמים ממישהו... והדירה יש פרוייקט בבניה שמתחיל שחשבנו עליו.. או דירה משומשת שעוד לא מצאנו וכרגע נראה לי שנמתין עם החיפושים..

czar

New member
אתה יודע,

כמו שאתה לא שואל אם לכתוב כאן או לאו, גם אני לא שואל איפה לכתוב ומתי. זה פורום ציבורי פתוח, כך היה וכך יהיה.

תכתוב...

לא אמרתי לך לא לכתוב.. אבל אל תקבע דיעות על אנשים ותחליט לגביהם החלטות כאילו שאתה מכיר אותם ויודע מי הם ומה הם. יש לך משהו חכם להגיד.. מה לתרום לנושא.. שפוך ליבך.. אין לך? אז תקרא... אולי תלמד משהו.

אההא:S

למה נראה לך שאתה יכול לעבור לגור איתה 'משיקולים כלכליים' והיא תחשוב שזה באמת ככה? אתה אמרת שהיא רוצה חתונה נכון? - היא תראה במעבר לגור איתך כמשהו סגור , אנשים שלא סגורים על עצמם לא עוברים לגור ביחד ועוד קונים דירה. ובנוגע אלייה - אתה לא צריך להכריח את עצמך להיות איתה או משהו:S אם אתה לא שלם עם הדרך שאתה הולך איתה , תעצור כאן , לפני כל הבלגן של לעבור לגור ביחד. זה סתם יסבך את העניינים. נ.ב חתונה זה דבר גדול מאוד , ומחוייבות גדולה , ודבר כזה עושים מאהבה ענקית , ורצון עז להישאר ביחד לתמיד. כשיש 'ספקות' לא מתחתנים , כי זה ברור שהספקות האלו יביאו לפירוק הנישואים.

למעלה