זקוק להמלצה

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אני לא יודע מה איתך, אבל במסעדה

ארגנטינאית מזמינים נקניקיות. (בתור מתאבן כמובן (-: ).

JohnPaul

New member
אתה באמת מקשקש

יש דבר קטן מאוד ושולי שנקרא עובדות. לא אמרתי מה היה קורא אם גבריאל לא היה עוזב, אבל אם מישהו נתן את הדחיפה ועמד מאחוריה, זה היה פיל קולינס. הוא לא עשה את זה בלית ברירה. אם הוא אוהב פרוג, תסביר לי למה גם בשנות התשעים, שהיו יחסית חזרה של הפרוג, והיום, הוא לא עשה שום דבר שקשור לפרוג? אני לא ממציא שום תאוריה, זאת המציאות ותודה בזה.

מה זה קשור?

גם אם הוא אוהב פרוג, זה אומר שהוא מוכרח ליצור פרוג כל הזמן ובכל מקום? אני מכיר הרבה אמנים שאוהבים פרוג, ועושים משהו אחר. זאת לא הוכחה לשום דבר. בקיצור, גם פיל קולינס, גם טוני בנקס, וגם מייקל ראדפורד בחרו להישאר בג'נסיס ולשנות את הסגנון. אם הם לא היו רוצים לעשות את זה, הם היו יכולים לעזוב \ להתפרק. אף אחד לא "אשם" בהרס הלהקה, הזמנים השתנו, התרבות השתנתה ואיתה גם המוסיקה. זה פשוט משהו שקרה.

RedCherry

New member
אני די משוכנע שפיל קולינס

אמר במפורש שהוא מעולם לא אהב פרוג. יש מצב שהוא אפילו אמר את זה בשנות השבעים.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אני לא מבין מה הטעם...

הרי הלהקות הפרוג bx ו-ג'נסיס, כמו להקות מתקדמות אחרות לא בדיוק הרוויחו או מרוויחות כסף גדול, אז אם אתה לא אוהב את מה שאתה מנגן ואתה לא מרוויח כמו שצריך אז למה לעזאזל אתה מנגן שם אם לא בגלל אהבת המוזיקה?

Rubycon

New member
פרופ. ניטשה, תאמין לי

שאם קולינס היה רוצה, היה לו מספיק כסף. כנ"ל כל חבר של כל אחת מלהקות הפרוג הבריטיות המוכרות ב 72-74, והרבה יותר מזה. מה אתה חושב, שהם לא עשו כסף? שכחת מי זה ריק וייקמן, קית' אמרסון, ניק מייסון? הם לא יכלו לקום בבוקר בלי אנדרלין בדיירקט-אינג'קט וכל שאר הדברים שכולם כבר יודעים.

JohnPaul

New member
אולי בגלל אפשרויות התיפוף הנרחבות?

גם בראנד X וגם ג'נסיס נתנו לקולינס להתפרע ככל שירצה. אני לא רואה מה רע.

איך שאתה נדבק.......

לקטע של "נתנו לו להתפרע". אתה יודע, אם נשתמש בטיעון שלך לגבי אלבומי הסולו שלו, אז באותה מידה אפשר לשאול : אם כל מה שהוא רצה זה "להתפרע", הוא היה יכול לעשות את זה באלבומי סולו שלו. אז למה לא? ככה, כי לעסק היתה דינמיקה משלו. מעבר לזה שלקרוא לתיפוף הכי אלגנטי שהיה "התפרעות" זה קצת חסר טעם

JohnPaul

New member
לא התכוונתי התפרעות כמו התחרעות

התכוונתי שלא הגבילו אותו. והוא גם "התפרע", כמו שאני אומר, באלבומי הסולו.

לא משנה...

גם אני לא אוהב את ג'נסיס הפופית. ולא מעניינים אותי אלבומי הסולו שלו. אבל, הנקודה היא שזה ממש לא מעניין מה פיל קולינס אוהב. לפי דעתי דרך אגב, הוא אוהב כסף. אבל זאת סתם השערה מרחיקת לכת.

לדעתי כולם פה אוהבים כסף

או לפחות מחבבים אותו. אפשר לחשוב שכל מי שמנגן פרוגרסיב הוא סוציאליסט אידיאליסט אנטי-קפיטליסט. אפשר גם לאהוב פרוג וגם לאהוב כסף, בעת ובעונה אחת. זה לא סותר, אפילו לא קצת.

JohnPaul

New member
זה דווקא מעניין

כי בניגוד ללהקה, בקריירת סולו הוא עושה מה שהוא רוצה. וזה מובן שהוא אוהב פופ ולא אוהב פרוג.

למעלה