זקוק להמלצה

Tmobile

New member
זקוק להמלצה

בקרוב פיל קולינס האגדי יופיע בארץ במפגן מרהיב. האם שווה בכלל להגיע הרי מאז שעזב את ג'נסיס הוא די פופי מעצבן כזה אבל בכל זאת הוא היה בין השותפים לנס הזה של הבריאה... בקיצור דעתכם והאם כבר רכשתם כרטיסים?

Rudess

New member
המלצה

תחכה עד כמה ימים לפני ההופעה ואז תקנה כרטיסים, המחירים יוזלו משמעותית אם יישארו כרטיסים (ואני בטוח שיישארו). אני אישית לא מגיע.

RedCherry

New member
חחחחחחח

זה היה פוסט נחמד, ודי מתוחכם (לא כמו ההודעה זאת)

אם אתה אוהב את המוסיקה שהוא עושה

תלך. אם אתה לא אוהב, אין שום סיבה ללכת. יש מצב שהוא יבצע אחת מהקלאסיקות של ג'נסיס... אתה יודע, Jesus he knows me או Land of confusion, או אם יהיה לנו מזל - I can't dance.

JohnPaul

New member
המלצה

תישאר בבית. פיל קולינס תמיד היה פופי מעצבן, ואם אתה לא אוהב את זה, באמת חבל לבזבז את כל הכסף הזה.

יניבש16

New member
אני עדיין חולם שהוא יעשה איזו כיתת

אומן עם מורים מרימון או משהו אם הוא כבר פה בארץ... אני כל כך נאיבי...

FunkyMonk

New member
לא הבנתי

מה יש לכם נגד פיל קולינס? אני למשל את Trick of The Tail אוהב לא פחות מאת TresPass... נתעלם מהעובדה שהוא אחלה מתופף, הוא גם עשה אחלה שירים עם ג'נסיס... לא יודע איך הם המשיכו אחרי זה, אני רק יודע שהם התחילו לעשות פופ מגעיל. אבל פיל קולינס בכל זאת היה חלק מהג'נסיס *הטובים*, לפני שהם נהרסו. בכל מקרה, אני אקווה להגיע להופעה, ורק לשם העובדה שהוא היה חבר בג'נסיס.

JohnPaul

New member
ואיך נראה לך שהם הפכו לפופ מגעיל?

סתם הם הפכו? פיל קולינס גרם לזה, ותאמין לו שזה היה הרבה יותר טוב בשבילו מרוק מתקדם. פיל קולינס לא אוהב רוק מתקדם, זה דבר ידוע. אי אפשר לזקוף לזכותו את Trick of the Tail בו הוא היה רק זמר ועוד לא מנהיג של להקה כמו ג'נסיס של שנות השמונים.

חבל - כי זה לא נכון

לשלם 400 שקל בשביל הופעה של מישהו שעושה מוסיקה שאתה לא אוהב, רק בגלל שפעם הוא היה חבר בלהקה שאתה כן אוהב, זה מטופש לחלוטין.

FunkyMonk

New member
אתה בטוח שזה המחיר?

אם כן אכן לא נראה לי הגיוני לשלם לו על כך. והבחלט, אני עדיין חושב שהוא אחד המתופפים היותר טובים בעולם המוסיקה. ואני לא יודע איזו מוסיקה הוא עושה, כיוון שלא שמעתי. אבל זה בטח לא יכול להיות כל-כך גרוע... נכון?

MajorWinters

New member
כדי לראות את קולינס במציאות!

אמנם ממרחק 2 קילומטר אבל...

ofekkehila

New member
נו בחייך הלהקה הייתה מתפרקת בלעדיו

ברגע שגבריאל עזב הכל היה יכול להתפרק ביחד אם קולינס לא היה מתעשת ומחליט שממשיכים. ואת האלבום המדובר אפשר ועוד איך לזקוף לזכותו- הוא היה אחד הכוחות העיקריים באלבום ביחד עם בנקס, סיפק ליריקה, ווקאל ורעיונות מעניינים לבנקס שסידר את רוב העיבודים. מה שהוא עשה בשנות ה-80 זה סיפור אחר אבל אי אפשר להתכחש לתרומה האדירה שלו לג'נסיס בזמן גבריאל וגם לאחריו.ועוד- הוא הפך במשך הזמן לאחד המתופפים הטובים והרגישים ביותר שהעולם ידע.תבדוק קצת לפני שאתה מפגיז בעובדות מסולפות.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
מה שמזכיר לי...

יש להם אלבום אוסף של שלושה דיסקים שנקרא Trilogy אתם חושבים שיש סיכוי שהוא יעשה עליה, בכל אופן פיל קולינס מדבר בדיסק השלישי, אז אולי יחשבו בטעות כי מדובר במוזיקה פופ ויהיה ניתן למצוא אותו בארץ.... במחשבה שניה, לא נראה לי... )-:

למעלה