זקוק להמלצה

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אז איך אתה רואה את זה שהוא ניגן עם

להקת רוק מתקדם/פיוזן לפני שהצטרף לג'נסיס בתור דבר שלא סותר את הטענה שהוא לא סובל רוק מתקדם?

JohnPaul

New member
בדיוק ככה:

פיל קולינס, וזאת עובדה, לא אוהב רוק מתקדם. אוקי? הוא הצהיר את זה פעמים רבות, והסיבה שג'נסיס הפכו ללהקת פופ היא בעיקר בזכותו (או אשמתו, איך שתראו את זה). אבל פיל קולינס, ולא צריך לבדוק את זה, אוהב מאוד לתופף. הוא אוהב לתופף, הוא אוהב לעשות נסיונות עם תופים, הוא אוהב מאוד תופים. Brand X נתנו לו מרחב על תופים וכך גם ג'נסיס. אבל כשנתנו לקולינס להחליט מה הוא רוצה לעשות עם ג'נסיס, הוא בחר לעשות פופ, עם תופים מעולים והרבה סינתוזים של תופים וכו'. ומעבר לזה, פיל קולינס באלבומי הסולו שלו לא עשה פרוג, ואני חושב שבמשך השנים הוא ניסה להתרחק מזה כמה שיותר.

מה אתה מקשקש....

תסלח לי, אבל למי איכפת בכלל מה פיל קולינס אוהב ומה הוא לא. מה זה משנה לך? עובדתית לבן אדם יש כישרון נדיר לתופים, והוא מתופף פרוגרסיב בן זונה (הכי טוב שהיה - אבל זו כבר דעתי האישית), וכל עוד הוא תופף ככה אז מצידי הוא גם יכול לרקוד מקרנה. אתה ממציא סיבתיות שהוא לא אוהב פרוגרסיב, רק בשביל להצדיק איזו תיאוריה קלושה שג'נסיס הפכו ללהקת פופ ב"אשמתו". בובי, יש לי חדשות בשבילך, באותן שנים מסריחות כל להקת פרוג שמכבדת את עצמה ולא קראו לה קינג קרימזון - עשתה פופ. ומה אם גבריאל היה נשאר? אז הם היו ממשיכים לעשות פרוגרסיב? זיבי! היית שומע עד היום את ראת'רפורד מנגן באס לשיר כמו "STEAM". לי דווקא יש הרגשה הפוכה שקולינס, כמו רוב יוצרי הפרוגרסיב, היה ממשיך ליצור ולנגן מוזיקה מאתגרת, אבל נאלץ ללכת בתלם הזה, כדי להישאר בתודעה. פייס איט, אם הוא היה עושה באייטיז מה שהעיז לעשות בסבנטיז - אף אחד לא היה משתין בכיוון שלו. עצוב, לא הוגן, אבל זה מה יש.

אההה... חביב למדי

אבל זה לא העניין. בכל מקרה, זה לא אותו הדבר. בותה מידה, לג'נסיס היו נגיעות פרוגרסיביות גם באלבומי הפופ שלהם בתחילת האייטיז - דיוק אבאקאב וג'נסיס, למרות שהמעטפת הברורה היתה פופית. הפיאסקו האמיתי התחיל ב - I CANT DANCE

השירים שהוא כתב

בלמכור את אנגליה בלירה ובפוקסטרוט הם פופ טהור. "look, you want to play blind man fine but me, my eyes are wide fucking open"(אני בדיוק רואה ספרות זולה ושמעתי את המשפט הזה...) הבן אדם אהב לעשות פופ!! הוא מתופף ענק פה אין וויכוח אבל הוא אהב פופ. לשלם 400 שקל למופע פופ שבו מתופף ענק שר זה כמו להזמין נקניקיה במסעדה ארגנטינאית.

דימוי יותר טוב

לשלם 400 שקל למופע פופ שבו מתופף ענק שר זה כמו... לתת לsamuel l. jackson לשחק בסיטקום. ...לשחק טניס עם זונת צמרת. (עכשיו הם לא מפסיקים לבוא).

epitaph

New member
חחח...

דווקא הדימוי עם הנקניקיה היה טוב, אחר כך התחלת להידרדר, מאוד פרוגרסיבי מצידך.

מה פתאום?!

הדימוי עם הזונה היה הכי טוב. נגיד אתה משלם לזונה שעושה משהו מסויים ממש טוב בשביל משחק טניס שלא קשור בכלל למשהו המסוייים הזה, זה לא כמו לשלם לפיל קולינס 400 שקל אם מה שהוא יבצע שם לא יהיה קשור בכלל לפרוג? או לתופים.

dpascal2

New member
אנלוגיה בעייתית למדי

אני מעדיף לשחק טניס עם זונה מאשר לזיין את פיל קולינס ב-400 שקל.

אנלוגיה מעולה. אתה בעייתי למדי.

פיל קולינס חלקי תיפוף=זונת צמרת חלקי סקס טניס חלקי תיפוף=פופ חלקי פופ מכאן נובע פיל קולינס חלקי פופ=זונת צמרת חלקי טניס מ.ש.ל.

dpascal2

New member
שוב דמגוגיה...

לשיטתך עדיף לשחק טניס
עם מתופפת כוסית
מאשר לשלם 400 שקל להופעה של זונה בת 70 ? אני לא בעסק...לי יש קווים אדומים...

לזה כבר אין לי תשובה.

אבל אולי כדאי שתלמד כפל באלכסון! חוץ מזה מה הבעיה בלשחק טניס עם מתופפת כוסית. לי זה לא נשמע כל כך נורא ודי ברור שזה יותר טוב מאשר מופע של זונה בת 70.

תיקון

במקום "טניס חלקי תיפוף=פופ חלקי פופ " טניס חלקי תיפוף=פופ חלקי סקס

nazgulheir

New member
למה לתת לפיל קולינס

לשחק טניס עם זונה כשאפשר לזיין 400 שקל?

epitaph

New member
מעניין...

זה נותן משמעות חדשה למושג "הלבנת כספים"...

למעלה