זקוקה לעצה

pinki27

New member
זקוקה לעצה

אני בת 27 ובעלי בן 34. אני עובדת, ובעלי אותותו מסיים ללמוד (לא עובד). אנחנו נשואים 3 שנים ללא ילדים. הבעיה היא (קצת מביך להודות) בפער (העצום) של החשק המיני שלנו. בניגוד לכל הסטיגמות - אני רוצה הרבה יותר מבעלי (בעלי יכול לעבור 2-3 שבועות ללא, אני מתחילה למרוט שערות מהראש אם אין כלום תוך שבוע. הדבר גורם לי לתסכול רב ולאחרונה התחלתי להסתכל לצדדים. המצפון טרם איפשר לי לבגוד. בעיה נוספת היא שהסקס בינינו הוא נורא מונוטוני. אני יכולה לרשום על נייר מראש מה יהיה וכמה זמן זה יקח לנו, וסביר שאצא צודקת בכ-90 אחוז. ניסיתי דבר איתו על מה מדליק אותו - הוא לא משתף פעולה, ואני מקבלת תשובות בסגנון "לא יודע". ניסיתי לעשות דברים שונים במיטה שמדליקים אותי- הוא אומר שהוא לא בקטע. אם אני יוזמת סקס- הוא אומר לרוב שהוא עייף ואין לו כח. בתחילת הקשר ובשנתיים הראשונות לנישואינו לא כך היו פני הדברים. הוא היה הרבה יותר חם, גם פיזית וגם מילולית. והיו לנו חיי מין מספקים מאוד. חשוב לציין שאין גם שום בעיה רפואית. פשוט אין לו חשק (אלי?). כשאני מדברת איתו על זה הוא אומר שזה לא אני ושלא מתחשק לו גם על אף בחורה אחרת. ובכל זאת, אני לא יכולה שלא לתהות... אני נוטה להאמין שלא מדובר בבגידה, אלא שנוח לו להיות איתי אך הוא לא באמת רוצה/אוהב. לאחרונה התחלתי לחשוש שמדובר במצב שלא ישתנה ומתגנבות לי מחשבות לראש: "האם כדאי לי בכלל להמשיך להיות נשואה למישהו שלא רוצה אותי? אני צעירה ואין לנו ילדים, אם נתגרש עכשיו אני אוכל די בקלות לשקם את חיי הזוגיות שלי עם מישהו אחר." מצד אחד אני לא מוכנה לחיות כך את כל חיי, ומצד שני, מדובר באדם מקסים שאני אוהבת וקשה לי לחשוב על חיים בלעדיו. המצב גם גורם לי לכעס רב אליו. אני מרגישה שאני מדברת איתו על הנושא ולא איכפת לו. גם אם הוא מבין שהוא בדרך לפירוק נישואים - הוא לא עושה עם זה כלום. כאילו זה לא מעניין אותו. לימודים, טלויזיה, חשבונות, בית. כאילו יש לי שותף לדירה ולא בעל. רוב הזמן אני מרגישה נורא לבד. לבד ולכודה. אשמח לעצה חמה, בעיקר ממישהו/ממישהי שהיה/הייתה במצבי.

Litalxo

New member
האם דיברת איתו על זה?

על כמה שזה מפריע לך? "אני נוטה להאמין שלא מדובר בבגידה, אלא שנוח לו להיות איתי אך הוא לא באמת רוצה/אוהב" אם זה מה שאת מאמינה שהוא מרגיש כלפייך, למה לך להיות בקשר כזה? מעבר לעניין הסקס, כתבת שאת מרגישה לבד. אדם שאוהב אותך, לא אמור לגרום לך להרגיש כך.

pinki27

New member
דיברתי ודיברתי וללא שינוי.

דיברתי ודיברתי וללא שינוי. בעיקר אני דיברתי. הוא שתק. לגבי ה-"לבד" - המצב הזה פשוט משפיע לכל מיני כיוונים. אני כועסת עליו ואני מניחה שאני לא האדם הכי כיף להימצא לידו במצב כזה. אני מניחה שהוא מרגיש את הכעס. הבעיה היא שהוא לא עושה עם זה כלום וזה מכעיס ומתסכל אותי עוד יותר

pinki27

New member
נראה לי שזה

החלטה שעוד לא התבשלתי איתה מספיק. אני עוד לא מוכנה להרים ידיים. חלק בי ממשיך לקוות שהמצב ישתפר. מתישהו

מריוס זכריה

Member
מנהל
תלוי כמה את אוהבת אותו

קודם כל, המצב הזה הרבה יותר נפוץ ממה שנדמה לך, כולל הכיוון (אישה רוצה וגבר לא). אז צרת רבים חצי נחמה? לא ממש. יש שני כיוונים אפשריים, לדעתי. בכיוון האופטימי, ההסבר הוא שלו ירד החשק רק קצת. עייפות כללית של החיים. ואז הופיע התסכול והכעס שלך, וזה מה שמוריד לו את החשק לגמרי (כי כעס הוא אנטי-סקס ידוע). ובכלל, זוג אחרי שלב ירח הדבר בכלל נכנס לכל מיני מאבקים, שגם כן תורמים למתח הכללי. מה שאופטימי כאן זה שבמצב הזה ייעוץ זוגי שיוריד מתח, ישפר תקשורת וגדיל את הקירבה - יעזור גם בסקס. לפחות לזמן מה. בכיוון הפסימי, יכול להיות שאין לא חשק ודי. במצב הזה, אכן הכי כדאי לפרק את החבילה ולמצוא מישהו שירצה לפרק אותך. הבעיה כאן היא שגם הנוכחי רצה, עד שהתמסדתם, נכון?... אז מי מבטיח לך שזה לא יקרה שוב? אבל יש בכל זאת סיכוי. איזה כיוון עליך לבחור? לא יודע. מה שמתאים לך יותר. תלוי כמה את אוהבת אותו והאם הוא יחודי ומיוחד בעיניך. מריוס

שילה1

New member
וכשיהיו ילדים,המצב רק יחמיר...

אם סקס ואינטימיות חשובים לך,ובן זוגך אינו מראה סימנים של הבנה-שקלי לפרק החבילה,אלא אם תחליטו על יחסים פתוחים. כלומרףכל אחד חי את חייו,ובבית-יחד כמשפחה.כמובן שלא מתאים לכל זוג,וחיב להיות בהסכמה ובידיעה ברורה של שני בני הזוג. רק את יכולה לדעת מה מתאים לך....

but man

New member
אצלי זה אותו מצב

ושיש סוף סוף סקס כמעט תמיד יהיה אותו דבר ולמרות שהיא נהנת מאוד היא יכולה בלי זה למרות שדיברנו על זה המון פעמים אחרי כמעט 16 שנות נישואין זה לא משתפר. ולא נראה לי שיהיה שיפור. פעם חשבתי לבגוד אבל היום מרוב ייאוש החלטתי לוותר ולנסות להימנע ממגע גופני נמאס לי מצפייה להסכמה שלה ומהתסכולים ששוב עובר שבוע ללא סקס

seeyou

New member
גוון בסקס?

לא מכיר את הפרטים שאתה מדבר לערכתי זה "נקבע"
בתחילת הנשואים שיפור אחרי 16 שנות נשואים? רק עם אחרת יוסי

but man

New member
זה לא עניין של גיוון

לפעמים יש לנו סקס מדהים ומטריף וזה מה שתורם להרגשת התסכול שלי אם לא היה לנו סקס כזה מדי פעם או שהיא לא מצליחה להנות מהסקס אז הייתי מבין אותה ומרים ידיים עוד קודם אבל בגלל שהיא מאוד אבל מאוד נהנית גם בסקס הרגיל אני לא מצליח להבין.

גארוטה

New member
למה לוותר?

חשבת אולי לפנות לטיפול זוגי כדי שבעזרת איש מקצוע תוכלו לעלות על הסיבות להימנעות שלה מסקס? אתה יודע, לפעמים נשים משתמשות בסקס כסוג של שליטה וכוח ביחסים הזוגיים, אתה מתחנן ויוזם ומנסה ומחזר, והיא מחליטה מתי כן ומתי לא, ולא משנה בכלל אם היא נהנית או לא. קשה קצת להבין מדבריך מה בעצם מכעיס אותך, חוסר הגיוון, העובדה שרק אתה יוזם והיא לא, הדחייה שלה שפוגעת בך פעם אחר פעם ויוצרת בשטח עובדה שהיא זו שקובעת מתי כן ומתי לא בלי קשר אליך ולרצונותיך, או שהכל ביחד? האם היא כזו גם בשאר תחומי החיים - לוקחת את השליטה בידיה מבלי להתחשב בזולת? חבל שאתה מרים ידיים בגיל כל כך צעיר.

but man

New member
הגיוון פחות מטריד

העניין שסקס ביננו הוא בסוף רשימת "המטלות" שלה מכעיס אותי שרוב הפעמים שאני יוזם אני נדחה. ואם אני אחכה ליוזמה ממנה היא תבוא רק פעם בחודש במקרה הטוב. אהבה יש ביננו ורבה מאוד. אני יודע שיש הרבה אנשים שפשוט הליבידו שלהם נמוך מאוד מאוד וזה לא תמיד קשור למשקעים או חסמים אלא פיזיולוגי. מאחר ושאר הדברים שאינם קשורים לסקס הם טובים מאוד אז בחרתי לוותר ולא להיכנס למאבקים. ולתסכולים תשוקה לאישתי מביאה אותי לרוב לתיסכול לכן משנה לשנה הכעס הלך ודעך וכבר לא איכפת לי כן נשכב לא נשכב. אינטרנט מספק הזדמנויות לבגידה אבל כרגע בחרתי שלא.

גארוטה

New member
מצטערת לומר לך

שיש מעט סתירה בעיני בין המשפט "אהבה יש בינינו ורבה מאד" לבין התסכול הרב שלך שכשאתה רוצה ליזום אקט של אהבה ונדחה על ידה. מה זאת אהבה אם לא קודם כל נתינה, הכלה אחד של השני, צורך לעשות טוב זה לזו, פשרה וקירבה במקום דחיה? חבל שאתה נמנע מלצאת ל"מאבק" על משהו שהוא כל כך חשוב לזוגיות ומעדיף לוותר על חלק חשוב וגדול מאד בזוגיות, להישאר בתסכול עד שעוד שנה שנתיים ימאס לך ותחליט לבחור להשתמש בהזדמנויות לבגידה שנקרות בדרכך ואז יחכה לך המאבק של החיים...

pinki27

New member
ומה עכשיו?

חיי התנזרות? איך אתה מתמודד עם זה? איך אתה לא מרגיש "כלוא"? ואיך אתה מצליח שלא להסתכל לצדדים ולבחון מה יש שם?

but man

New member
זה קצת מורכב

בשעת קושי (תרתי משמע) תמיד עבודת יד מרגיע

seeyou

New member
חשיבות הסקס במסגרת הנשואים

לדעתי,הוא במקום ראשון-למרות שישנם "חריגים" הסקס אמור להיות סדיר או מסודר
,,מפנק
ומספק
(פחות או יותר
) ברור שתדירות יחסי המין משתנה בציר הזמן בגלל סיבות רבות. כפי שאת ציירת את התמונה
אין לך הרבה ברירות(טיפול זוגי-טיפול מיני,....)להקדים את המאוחר, אלא להתגרש ולנסות את מזלך במסגרת חדשה. קחי בחשבון שתמיד יהיה פער בין הרצוי למצוי-במיוחד בתחום המיני בהצלחה יוסי

Litalxo

New member
העניין שלי נראה מדאיג פה, שהם נשואים

"רק" שלוש שנים! זה עוד השלב שהם אמורים להתנפל אחד על השנייה.. נראה שיש פה בעיה מעבר לעניין המיני. האפשרויות שלך הן באמת יעוץ זוגי, משהו שיעלה על פניהשטח את הבעיה ודרכים להתמודד איתה, או שכל אחד ילך לדרכו

seeyou

New member
"הם אמורים להתנפל אחד על השנייה"../images/Emo13.gif..

הם כבר עושים את זה-לדעתי מתנפלים אחד על השנייה
-בטענות
בדרך כלל לא מטפסים על ההר בריצה
צריך לעשות תכנות-חשיבה בוגרת על הצרכים-רצונות-יכולות של כול אחד וגם על הרף ההתפשרות. אין לנו מידע על מצבו הרפואית של הבעל אבל לפי מה שהיא מתארת יש הדרדרות בתיפקודו הגברית זה יכול להיות בגלל עייפות מחיים כפולים או בגלל סיבות רפואיות בכול מיקרה המין שלהם לא ישתפר עם הזמן.

I C E M A N 7

New member
את לא יודעת כמה זמן הם ביחד

3 שנים הם רק נשואים. ואת חיה בסרט, לא מתנפלים אחד על השנייה אחרי תקופה כזאת. לא אצל 90% לפחות. הדעיכה שהיא מתארת היא נורמלית לגיל שלו, על אף כל הסקרים והמחקרים (אלה שמדווחים שזוגות נשואים עושים את זה יותר מרווקים ולפחות פעם בשבוע). מסכים איתך שיש בעייה מעבר לעניין המיני. לדעתי זה שהוא לא עובד זה נקודה חשובה. חוסר סיפוק מקצועי אצל הגבר לרוב מוצא את דרכו לליבידו.

Litalxo

New member
גבר בן 34 נמצא בדעיכה??

זה אומר שלבעלי נשארו בקושי 4 שנים טובות
ומשום מה, היה לי הרושם שבשנות השלושים עושים אפילו יותר סקס מבשנות העשרים. ושהמין אף משתבח בעשור הזה... וגם שברוב המקרים אם כבר, זה הפוך, האישה היא זו שדוכעת ולא הגבר.

למעלה