זקוקה לעצה

chenby

New member
אומרים

שגבר מגיע לשיאו המיני בגיל 18 ואישה בגיל 40.. אז אמורים.. בכל מקרה, הרושם שאת מקבלת הוא לא רלוונטי אלייך לעולם - כי את לא רוב המקרים - המקרה שלך הוא שלך.. אם תתחילי להכנס ללחץ בגלל סיפורים של אחרים, בטוח שזה ישפיע על הקשר.. זה לא אומר על בעלך כלום וזה לא אומר עלייך כלום. את יכולה להחליט שאצלכם הסקס רק הולך ומשתבח, וזה יהיה נכון לכם. הכל בידיים שלך זה בטוח.

I C E M A N 7

New member
בוודאי

אבל רק בזוגיות ארוכה ומונוגמית. תאמיני לי, אם פינקי הייתה מביאה חברה שלה למיטה כתוספת, היא הייתה מופתעת עד כמה החשק של בעלה היה מתרומם אל על.. אין מה לעשות, תהני מבעלך כמה שאפשר. נצלי כל יום וכל לילה, את על זמן שאול
(ושבעלך יודה לי בהזדמנות, בלי לחץ)

seeyou

New member
הגיל הקלנדרי לא אומר הרבה../images/Emo13.gif

יש צעירים שבקושי מתפקדים ויש מבוגרים ש"חוגגים"
כול החיים. בקשר לבעלך קשה לדעת בוודאות אבל מניסיונם של "זקני הכפר"
אצל חלק מהגברים יש גיל ש"נכנס" כפי שפעם היה "יוצא"
עוד פרט חשוב
האישה לא היא זו שדוכעת אם היא "אישה" ולא לא סתם נקבה או במילים אחרות
היא דועכת אך הגבר מתדרדר אישה יכולה לקיים יחסי מין אפילו עם רגל בקבר

talila16

New member
משום מה הודעות אחרות

היתה כאן הודעה אחרת על גבר ש-10 שנים לא שכב עם אשתו כי היא לא רצתה משום מה מזכיר לי. האם לא כך זה מתחיל? מאחר ואין ילדים לפי דעתי זה הזמן לבחון את העניינים כשיש תסכול בסקס זה נכנס לעוד תחומים בזוגיות. בכל מקרה לא הייתי עושה ילדים לפני שהייתי מבררת את הסוגיה.

seeyou

New member
הסיפור של הגבר ש-10 שנים לא שכב עם אשתו

זה יוצא דופן אצלו האהבה היתה כול כך חזקה שהסכים וכיבד את רצונה. האם כאישה לא היו לה צרכים באותה תקופה? קשה לדעת או להאשים על חיים כפולים המיקרה שלנו הוא שונה לחלוטין הוא הפסיק לתפקד בגלל סיבה מיסטורית יוסי

talila16

New member
כן, אבל

לדעתי זה לא משנה מה הסיבה, בעיקר כשאין ילדים ברקע. זה הזמן הכי טוב לבדוק את העניינים. גם וזה שאלה לפונה - האם ניסית לדבר איתו על זה? להסביר לו שלך זה לא מספיק? לא יודעת מצד אחד אי אפשר להכריח, מצד שני אי אפשר לחיות בתסכול

pinki27

New member
ניסיתי

אבל הוא רק יותר מסתגר ואומר שאני לוחצת עליו

seeyou

New member
"לדעתי זה לא משנה מה הסיבה"?../images/Emo12.gif?

כמה כייף להיות אישה

itamarnt

New member
האם ניסית את הפיתרון הבא?

את רוצה יותר והוא רוצה פחות. אז: 1. יום אחד תעשו אחד לשני. 2. יום אחד תענגי את עצמך לבד. 3. יום אחד פשוט תוותרי. ככלל אני מסכים עם הצעות אחרים כאן בפורום שכנראה ותאלצי לפרק את החבילה (דהיינו גירושין). אל תיכנעי לדיכוי של הייצר שלך. זה ייצא בדרכים אחרות ומכוערות יותר (ריבים לא מוסברים, תמצאי את עצמך עושה לו "דווקא" וכו'). אם טיפול זוגי לא יעזור. תגידי לו יפה "שלום ולא להתראות". פיתרון אחר הוא למצוא משהו מהצד. כך תגבירי את מה שאת רוצה והוא יוכל להשאר במצבו. החליטי ועשי לפי שיש ילדים. עם ילדים המצב מסובך שבעתיים. בהצלחה איתמר

למעלה