זקוקה לעצה דחופה

chenby

New member
תעשי לי טובה

אם בעלה היה אלים, לפי הכותרות בעיתונים, כבר היה קרב יריות או דקירות.
הבעל ראה את המאהב, גם אם לא היה סקס, בעיניים שלו זה המאהב, והוא עף עליו, בתוך כל הדרמה וסערת הרגשות שהיתה בין כולם כל הערב הזה.
זה ממש אבל ממש לא אומר שהוא בן אדם אלים בהרגלים שלו.

רפסודיה

New member
בסערה הגדולה אי אפשר לראות או לשמוע כלום

התגובות שלו הן התגובות שלו. מה זה מספר לו עליה ועל הנישואין שלהם?
במקום להתעסק בשאלת הכפרה על מה שקרה עדיף לה לגלות למה הגיעו למקום שהגיעו.

שילה1

New member
מה הקשר ר לכותרות עיתונים?

מבחינתי,ועל סמך נסיון חיי ונסיוני המקצועי,בבעלה יש נטיות אלימות.אךו לא עוברות מן העולם ככה סתם.
אל תקבלי את דעתי,בהחלט מותר לך.

chenby

New member
איזה ניסיון מקצועי?

בדקת אותו? הם היו מטופלים שלך?
לאבחן פה דפוסים של אדם שנכתב עליו בגוף שלישי בפורום מפילטרים של מישהי שהכניסה את עצמה לברוך, יקירתי, זה ממש לא מקצועי. זה וירטואלי. וזה תמיד ישאר וירטואלי. לא את ולא אני ולא אף אחד יכול לקבוע אם הוא באמת אלים או לא - בטח לא לפי הסיפור שהיא סיפרה.
ובכלל לא האלימות שלו זה הסיפור. הרצון שלה לשקם את הקשר אחרי שהיא הפרה את האמון כמה פעמים - זה הסיפור.

שילה1

New member
הסיפור הוא הפחד שלה ממנו,והתגובות-בהתאם.

וכן-התגובות שלו ליכו ויעצימו,וכך הפחד שלה.
וכן-זה דפוס של אישה מוכה,שרוצה אבל פוחדת להשתחרר.
וכל שאר הערותיך-ביקורת לא בונה,צינית ומיותרת בעליל,מבוססת על הנחות שאינן נכונות.

זה אפשרי!

אבל עלול לקחת זמן רב ודורש עבודה רבה.
אחד מאבני היסוד של מערכות זוגיות הוא אמון. כאשר הוא נפגע כל המערכת מתערערת ונדרשת עבודת תיקון יסודית.
אין לי עצה מהספר בשבילך אבל במקרה כזה אני חושבת שחשוב לערב גורם חיצוני ולו רק כדי להתוות דרך/מסגרת לתהליך השיקום. יש מספר שאלות שאולי יעזרו לך: איך תיראה מערכת יחסים משוקמת? מה לדעתך התהליך שאת/הוא צריכים לעבור בדרך? מה את מוכנה לקחת על עצמך?
מאחלת לך הצלחה גדולה
חלי

misty10

New member
לדעתי הלא מקצועית...

אין לך דרך, הכאב קרוב מדי, וקשה כנראה אם הוא כל הזמן רוצה להיפרד...
תני לו ללכת... אם לא היום ילך מחר...
כדאי שקשיבי למילים של השיר : כאן
לדעתי כדאי שתקחו פסק זמן, יכול להיות שהוא מרגיש שהוא לא יכול לסמוך עליך, את תהיי כל החיים במצב של מגננה, וגם זה לא פיקניק...
ההצעה שלי: תעשו פסק זמן... אחרי כמה ימים/שבועות/חודשים וכו'... (את הזמן אתם תחליטו, ואמת היא שהחיים כבר יחליטו בשבילכם), את הזמן הזה תקדישי בלהבין מה את רוצה מהזוגיות שלך (עם בן זוגך הנוכחי, או עם גבר אחר) ואח"כ יהיה אפשר להתחיל לנסות להבין איך לעשות מה...
כי כרגע כמו שזה נראה את במצב של קורבן (והכח שלך הוא בבכי שלך) והוא במצב של מתעלל נפשית (גם אם הוא לא ממש רוצה להיות אחד כזה... הוא פשוט נשאב לזה...) ומהמצב הזה אי אפשר לצאת לבד, כשנמצאים בתוך הסערה לא רואים שום דבר חוץ מהסערה...

לפי התגובה של בעלך הוא לעולם לא יסלח לך! ולא

ישכח. גם אם תמשיכו יחד זה יצוץ, כי בכל הזדמנות הוא יטיח בפניך את "חטאך", את תצטרכי ללכת על קצות האצבעות בבית, שום יעוץ זוגי לא יעזור, מעט גברים סולחים לנשותיהן אם העזו "לפלרטט" עם זר גם אם זה אפלטוני לחלוטין כמו שאת מעידה על המקרה שלך.

רוב הגברים לא שוכחים ולא סולחים.

למעלה