אני החלקתי לה
את נושא המתנה לחתונה.למרות שההורים שלי (במיוחד אמא שלי שממש חיה על הקצה) נתנו מתנות יפות.
ואפילו שהיא באה לבקר בבית חולים אחרי הלידה או אצל אמא שלי אצלה התארחתי אחרי הלידה ולא הביאה שום כלום לא לי, לא לנכדה ואפילו לא זר פרחים למארחת.
מה שהטריף אותי (וגרם לי לסכסוך אדיר עם הבן שלה) היה שבמסיבה להולדת הילדה המשפחה שלי שילמה חצי ואנחנו את החצי השני, היא לא הביאה מתנה,אף אחת מהבנות שלה לא הביאה מתנה (אחת הבנות הגיע עם בן זוג) והתכנון היה שמאחר ואנחנו כרגע מתארחים אצל אמא שלי, את המנות שנשארות בגלל אורחים שלא מגיעים אמא שלי לוקחת שיהיה לנו אוכל לספש (האירוע היה בשישי בצהרים) בנוסף על כך, לאמא שלי שותקה יד ימין ביום רביעי בערב.
ובעוד אני נפרדת מהאורחים לשלום, אמא שלי מגיעה אלי בריצה, שחמותי לקחה את כל האוכל (כולל סלטים ודברים שהיו על השולחנות!!) והיא מעמיסה את זה אצלה באוטו.
בלעתי רוק על זה שהיא אפילו לא טרחה לשאול את הזוג ששילם על האוכל אם הוא מאשר לה כזה דבר והסברתי לה את ההגיון שמאחורי ההחלטה שלנו, היא סרבה להחזיר את האוכל או להעביר את המנות הסגורות לאמא שלי והזמינה את כולם לבוא לאכול מזה בשישי בערב.
אמא שלי לא רצתה לעשות סצנה, אני היתי על עקבים 4 שעות לא היה לי כח לנשום, אז הלכנו כולנו אליה בערב, ובשבת אכלנו סנדביצים. מאותו רגע "סימנתי" אותה.
כשהיא המשיכה ב3 וחצי השנים האחרונות לא לתת מעולם כולם, לרבות כאמור איזה דובי לציון צאריך כלשהו, פשוט החלטתי גם לתת כמה שפחות בחזרה (בזמן עם הילדה, בביקורים וכן הלאה)