ורדה מביטוח לאומי
New member
אם אני לא חושבת כמוך,משמע אני לא קיימת?
לרגל יום עמצאות זה יש לחשוב,האם תכונה נפלאה וישראלית זו(חוסר יכולת לקבל את האחר)
היא חלק ממה שהביא אותנו להיות כזאת חברה מקסימה ומקבלת
למה להניח שאני לא אשה?
מה אני אגיד,ההתמסכנות הזאת על חוסר הצדק שמגיע לי ולא קיבלתי...לא עושה לכן כזה שירות טוב
למשל ,כששאלתי במקומות עבודה מדוע משכורתי נמוכה מזו של מקבילי בתפקיד,נאמר לי"כי מתי שהו את תלדי"
וכנל גם במקומות המקשרים לעבודה או מספקים עבודה,ובמידה ואת אשה בגילאים מסויימים,יתאימו
לך משרות (אוטומטית) שתווח השעות שלהן הוא 8-4...וכשתתהי למה,התשובה ההזויה שתקבלי היא
"כי את צריכה להוציא את הילדים מהגן"
הבעייתיות היא לא באם היא צריכה לנוח או לא...הבעייתיות היא בכל ההסטריה ההתבכיינות וההתמסכנות
שקורת כשמישהו דורש ממנה אחרת,בין אם הדרישה מוצדקת או לא
זה לר המה,זה האיך
ובנוגע לטבלאות אקסל על מטלות בית...נתקלתי בהרבה כאלה דווקא,זה די נפוץ
לדעתי זה סנדרום האנשים שלא סובלים מבעיות אקוטיות בחיים(חובות גדולים,מחלה,בעיות יחסים) וחסר להם עניין,אז הם
מחפשים דברים לסבול מהם באופן מלאכותי
לרגל יום עמצאות זה יש לחשוב,האם תכונה נפלאה וישראלית זו(חוסר יכולת לקבל את האחר)
היא חלק ממה שהביא אותנו להיות כזאת חברה מקסימה ומקבלת
למה להניח שאני לא אשה?
מה אני אגיד,ההתמסכנות הזאת על חוסר הצדק שמגיע לי ולא קיבלתי...לא עושה לכן כזה שירות טוב
למשל ,כששאלתי במקומות עבודה מדוע משכורתי נמוכה מזו של מקבילי בתפקיד,נאמר לי"כי מתי שהו את תלדי"
וכנל גם במקומות המקשרים לעבודה או מספקים עבודה,ובמידה ואת אשה בגילאים מסויימים,יתאימו
לך משרות (אוטומטית) שתווח השעות שלהן הוא 8-4...וכשתתהי למה,התשובה ההזויה שתקבלי היא
"כי את צריכה להוציא את הילדים מהגן"
הבעייתיות היא לא באם היא צריכה לנוח או לא...הבעייתיות היא בכל ההסטריה ההתבכיינות וההתמסכנות
שקורת כשמישהו דורש ממנה אחרת,בין אם הדרישה מוצדקת או לא
זה לר המה,זה האיך
ובנוגע לטבלאות אקסל על מטלות בית...נתקלתי בהרבה כאלה דווקא,זה די נפוץ
לדעתי זה סנדרום האנשים שלא סובלים מבעיות אקוטיות בחיים(חובות גדולים,מחלה,בעיות יחסים) וחסר להם עניין,אז הם
מחפשים דברים לסבול מהם באופן מלאכותי