זקוקה להכרעתכם

אם אני לא חושבת כמוך,משמע אני לא קיימת?

לרגל יום עמצאות זה יש לחשוב,האם תכונה נפלאה וישראלית זו(חוסר יכולת לקבל את האחר)
היא חלק ממה שהביא אותנו להיות כזאת חברה מקסימה ומקבלת

למה להניח שאני לא אשה?

מה אני אגיד,ההתמסכנות הזאת על חוסר הצדק שמגיע לי ולא קיבלתי...לא עושה לכן כזה שירות טוב

למשל ,כששאלתי במקומות עבודה מדוע משכורתי נמוכה מזו של מקבילי בתפקיד,נאמר לי"כי מתי שהו את תלדי"
וכנל גם במקומות המקשרים לעבודה או מספקים עבודה,ובמידה ואת אשה בגילאים מסויימים,יתאימו
לך משרות (אוטומטית) שתווח השעות שלהן הוא 8-4...וכשתתהי למה,התשובה ההזויה שתקבלי היא
"כי את צריכה להוציא את הילדים מהגן"

הבעייתיות היא לא באם היא צריכה לנוח או לא...הבעייתיות היא בכל ההסטריה ההתבכיינות וההתמסכנות
שקורת כשמישהו דורש ממנה אחרת,בין אם הדרישה מוצדקת או לא

זה לר המה,זה האיך

ובנוגע לטבלאות אקסל על מטלות בית...נתקלתי בהרבה כאלה דווקא,זה די נפוץ
לדעתי זה סנדרום האנשים שלא סובלים מבעיות אקוטיות בחיים(חובות גדולים,מחלה,בעיות יחסים) וחסר להם עניין,אז הם
מחפשים דברים לסבול מהם באופן מלאכותי

s EsH

New member
אני אנסה לענות לך ברצינות

למרות שבתחושה שלי את בעיקר מנסה להיות פרובוקטיבית בדרך שבה את מתנסחת.

העובדה שמתייחסים לנשים ככה בעולם העבודה לא נובעת מכך שנשים מתמסכנות אלא מכך שהחברה יוצאת מנקודת הנחה שנשים הן המטפל העיקרי בילדים. בחברה מתוקנת שמתנהלת בצורה שוויונית, גברים ונשים היו מקבלים יחס זהה בעולם העבודה כי משניהם היו מצפים להיות הורים טובים (להוציא את הילד מהגן חלק מהשבוע למשל, אם להשתמש דוגמאות שנתת).

חברה שכ"כ מעודדת ילודה ומנגד פוגעת כלכלית ביולדות (נותנת משכורת נמוכות יותר בגלל "שתלדי") זאת חברה שפוגעת בנשים. להטיל אחריות על נשים ולטעון שהן מתבכיינות זאת פגיעה כפולה.

את מזכירה לי את האמא הפולניה שלי

"את לא רצינית,אבל אני בכל זאת אתיחס אליך כי אני אדם גדול יותר"

בחברה מתוקנת,בחירתו של אדם להוליד\לאמץ ילדים\לחיות בקומונה\כת לא יודעת מה,או לחיות עם עצמו
בשלום עם זה שהוא הומו\עקר\ערפד,השד יודע מה,היא קדושת פרטיותו
זה גובל באונס,לחדור בצורה כזאת לפרטיותו של אדם בלשאול בכלל בראיון עבודה אם יש לו ילדים וכמה
ולבסס החלטות על בסיס השערות....אנחנו לא חברה מתוקנת

בחברה מתוקנת לא קיים שיוויון,מאחר וכל אחד שונה,ולכן כל מקרה לגופו
את חיה בחברה חולה שמנכסת סטראוטיפים משפילים לבני אדם על מזבח מילים יפות,כגון שיוויון ,אחווה,הדדיות

מאחר ונשים מהוות 50 אחוז מהחברה,50 אחוז מהאחריות על ההתנהלות הקלוקלת של החברה שאת חיה בה
היא באחריותן הבלעדית....יש לכן מנטליות של קורבן

רגע,שאני אבין...

כל כך לחץ לך להכניס לי שאני "ארגיש טוב"...שהשתמשת ביוזר אחר...ניחא...

חזרת עם היוזר שלך להגיד שזאת את, שלא יהיה ספק שהשנינות החדה הזאת הגיעה ממך,שאני אדע
שאיתך לא מתעסקים...וגם הוספת "בהצלחה"

"וואי וואי איך הכנסתי לה...כתבתי לה בהצלחה!
יענו אני מפרגנת ..אבל לא"

את מאלה שאוהבות להגיד את המילה האחרונה,נכון?

s EsH

New member
אני מאלה שמעדיפות לא לבזבז זמן בדיונים

עם אנשים שלא באמת מעוניינים להקשיב אלא בעיקר להשמיע.

את מכלילה את כל הנשים הישראליות ויוצרת איזשהי תמונה שבעיני היא מעוותת לחלוטין. אני יודעת שדיון איתך לא יוביל לשום מקום מעצם הצורה המתריסה והלא נעימה שבה את מתנסחת.

זאת ההודעה האחרונה שבה אני מגיבה לך פשוט כי לא בא לי להיגרר אחרייך לחילופי אש מגוחכים שאין בהם שום תועלת.

היי רגועה. כתבי עוד הודעה אחת והמילים האחרונות יהיו שלך.

מספיק

אם את מחפשת פרטנרים למלחמות נגד טחנות רוח, תחפשי בבקשה במקום אחר.

סליחה?הדיון לא היה לגיטימי?

האם החברה שלנו סובלת או לא סובלת מהתקרבנות יתר?(ואפס סבלנות למי שחושב\נראה\חי אחרת ממך,אבל זה לא הדיון)

אני לא אשמה שזאת מעלי החליטה להפוך דיון לגיטימי להתעסקות באיזה אדם גדול נדיב חכם ואף שנון היא
וכמה שהיא מעולה בלהקשיב לאחר(עד שהיא שכחה לגמרה מנושא הדיון...כנראה שזה היה חשוב..)

גם העובדה שהבעתי את דעתי לגבי דיון הספונגה ואותה גברת לטא הסכימה איתי,לא באחריותי...
אם לא אמרתי לה אוי ממי מסכנה את נשואה למפלצת,דעתי אינה קבילה
רצח אופי שלם עשיתן לבעלה..

סביר להניח שזאת בעית תקשורת,לא בעיה שנובעת מבורות חוסר התחשבות או רוע

ששת השבועות של משכב הלידה מוגדרים רפואית כששה שבועות מסיבה מסויימת שלא ממש קשורה
למידע החצי מוטעה שניתן בתור הסבר למה בוועדת זנבה הוחלט חרם על אדם שפותח עינים על אשה
אחרי לידה

n0vemberain

New member
בעלי קרא את הדיון

ועושה רושם שכאשר אנשים שלא מכירים אותנו מופתעים
זה משכנע אותו שבאמת יש בעיה מסויימת.

שוב מודה על ההענות

יופי, שמחה שהוא קרא והבין שיש בעיה

בהתנהלות. נשמח אם שניכם תישארו עימנו בפורום

מסמויה לסמויה 2

לדעתי אם זה התפוצץ ככה, סימן שהבעיה הרבה יותר עמוקה, בלי קשר ללידה.
אני שמחה שפתחת אותה ושמת לו מראה מול הפנים.

ואני כמובן מאוד מבינה אותך ואת הגישה שלך
המון מזל טוב.

כבשה200

New member
נבוט לראש!!!

הכי טוב. מה זה הדבר הזה. מלוכלך - שינקה הוא בעצמו.
או יותר טוב, אם הוא רוצה ללדת, אז בכיף שיהיה לו... :p

dify

New member
בדיוק! בואי נשכנע אותו שהפעם תורו

להיכנס להריון! הרי הוא במצב גופני יותר טוב ללידה

aurora0

New member
הזדמנתי לפה במקרה ואני שמחה על כך: משכב לידה

מעבר למה שציינו על קושי בהתנהלות בין שניכם,
אני רוצה להאיר נקודה שאני, לצערי לא ידעתי כשילדתי את בתי.

יש חשיבות מאד מאד גדולה לתקופה של מנוחה לאחר לידה, שנקראת משכב לידה.
מדובר ב6 שבועות בהן היולדת בכלל ורצפת האגן בפרט מתאוששת, וגם אם הלידה הייתה קלה והיולדת מרגישה טוב, זה לא אומר שאפשר לחזור לעשות הכל ועדיין צריך לנוח.
יש שם שרירים שעשו המון עבודה מיוחדת במינה והם צריכים לחזור לעצמם בשכיבה!
למי שרוצה לדעת יותר מומלץ ללמוד על רצפת האגן, אבל בגדול, פיזיותרפיסטית רצפת-אגן ששמעתי את דבריה פשוט הגדירה שבששת השבועות הראשונים צריך לנוח כמה שיותר, לתת תמיד עדיפות לשכיבה על פני ישיבה, וישיבה על פני עמידה.
זאת כדי לעזור לאיזור הזה (שלא "מרגישים" מה מצבו כנראה) להתאושש, ולמנוע בגיל יותר מבוגר דברים כמו בריחת שתן, לידות יותר קשות ועוד מיני צרות.

s EsH

New member
לא מצליחה להבין איך אישה אמורה

גם לשכב בתקופה הזאת וגם לטפל בילד במקביל (כשהיא רוב היום איתו כי היא זאת שלוקחת חופשת לידה).

aurora0

New member
בהחלט קשה. בגלל זה בהרבה חברות (מסורתיות)

מקובל בתקופה הזאת שהאמא של היולדת\חמותה או נשים אחרות בשבט נמצאות איתה ומטפלות בה.
גם בארץ הרבה נשים "הולכות לאמא" אחרי הלידה.
ואם אי אפשר, אז פשוט להיות מודעת לזה שבתקופה הזו "מורידים הילוך".
לא שוטפים את הבית, דואגים עוד לפני הלידה להקפיא אוכל ורק להפשיר במיקרו בשבועות האלה (או מזמינים), לא יוצאים הרבה מהבית, מניקים\מאכילים בשכיבה (בגיל הזה רוב התינוקות בעיקר ישנים ויונקים).
חשוב לי להגיד שזה גם מאמץ של הזוג ביחד, ואני חושבת שגם לבעל ולאבא של התינוק זה חשוב - שרירי רצפת אגן תקינים חשובים גם ללידות בעתיד, וגם ל

למעלה