דעתי
שלום לכם,
אני קוראת את הפורום כבר הרבה זמן.
(אני כמו הילד שלא דיבר עד גיל 3, ואז קרא להעביר לו את המלח. והסביר זאת שלפני כן לא היה לו משהו חשוב להגיד
)
הגעתי לפורום בשלהי חייה של גילי ז"ל, כך שלא הכרתי את הדרך בה ניהלה את הפורום.
זה גם לא ממש משנה.
כי העובדה היא שגילי לא מנהלת את הפורום יותר. וזה המצב.
אין טעם לעשות שום השוואות.
כל מנהיג, מבצע בצורה אחרת את הדרך בה הוא מנהיג, בהתאם לאופיו ותכונותיו.
ועכשיו רונית כאן.
ולעניות דעתי, רונית, את עושה את המיטב שאת יכולה.
מהיכרותי עם פורומים אני בהחלט חושבת שאת מנהלת היטב את הפורום.
תקווה אברהם אומרת שהסביבה שלנו משקפת אותנו. את הדברים הלא טובים בנו. אלה שאנו רוצים לתקן.
אם יש מלחמה סביבנו, היא משקפת מצב של חוסר הסכמה בתוכנו.
אם יש מישהו שמעצבן אותנו, הוא הדמות שאנחנו זימנו לעצמנו כדי "ללחוץ לנו על הכפתורים" ולשקף לנו התלבטות ובכך לעזור לנו לבחור את האפשרות הטובה ביותר עבורנו.
ברגע שנקבל את אותה דמות - היא כבר לא תציק לנו. לפחות לא בסיטואציה הספציפית בה היא מטרידה אותנו. היא תוכל להמשיך לעשות זאת בתחומים ובסיטואציות אחרים. עד שגם אותן נפתור.
הדמות המעצבנת יכולה להיות הורים, בני זוג, ילדים שכנים וגם כנראה משתתפים בפורומים.
כמתבוננת מהצד, ראיתי עד לתקופה האחרונה הרבה סטטוס קוו בין המשתתפים בפורום. כולם פחות או יותר מסכימים עם כולם. יש הרמוניה. אחלה
ומה שקרה לאחרונה זה שהגיעה דמות (או כמה דמויות או שזו אותה דמות עם כינויים שונים) שמתנסחת (לעניות דעתי) בצורה תרבותית ובשפה גבוהה. אך תוכן דבריה לא תואם לסטטוס קוו שהיה כאן. היא מעלה שאלות וקושיות בענייני המיסטיקה. היא לא מוכנה לקבל דברים כפשוטם.
וזה מעצבן חלק מהאנשים כאן.
אני חושבת שכל זמן שאותה דמות לא פוגעת באופן אישי בשאר הכותבים (ולא ראיתי זאת כאן) אין שום סיבה לחסום אותה.
זכותה המלאה לכתוב את תגובתה.
כשמעלים פוסט ומצפים לתגובות, לפעמים חלק מהתגובות יהיו לא אוהדות. זה חלק מהסיכון שלוקחים כשכותבים ומפרסמים. (גם אני לוקחת את הסיכון הזה עכשיו
)
אם מישהו העלה פוסט ולא מוצאת חן בעיניו אחת התגובות, כמו שגור כתב - הוא יכול להתעלם.
אם כולם יתעלמו, אותה דמות יכולה להחליט שאין לה מה לעשות בפורום הזה וללכת.
אבל אני מציעה שתחשבו שאולי היא גם מעלה דברים נכונים, שבגלל שהם גורמים ספקות לכל אחד מאיתנו, בגלל זה הם מעצבנים.
שורה תחתונה
רונית, לדעתי את עושה עבודה טובה
אני לא בעד חסימות
ותתעלמו ממי שמרגיז אתכם, או שתלמדו להשלים איתו אפילו שיש לו דעה שונה משלכם
תודה למי שקרא ו
שלום לכם,
אני קוראת את הפורום כבר הרבה זמן.
(אני כמו הילד שלא דיבר עד גיל 3, ואז קרא להעביר לו את המלח. והסביר זאת שלפני כן לא היה לו משהו חשוב להגיד
הגעתי לפורום בשלהי חייה של גילי ז"ל, כך שלא הכרתי את הדרך בה ניהלה את הפורום.
זה גם לא ממש משנה.
כי העובדה היא שגילי לא מנהלת את הפורום יותר. וזה המצב.
אין טעם לעשות שום השוואות.
כל מנהיג, מבצע בצורה אחרת את הדרך בה הוא מנהיג, בהתאם לאופיו ותכונותיו.
ועכשיו רונית כאן.
ולעניות דעתי, רונית, את עושה את המיטב שאת יכולה.
מהיכרותי עם פורומים אני בהחלט חושבת שאת מנהלת היטב את הפורום.
תקווה אברהם אומרת שהסביבה שלנו משקפת אותנו. את הדברים הלא טובים בנו. אלה שאנו רוצים לתקן.
אם יש מלחמה סביבנו, היא משקפת מצב של חוסר הסכמה בתוכנו.
אם יש מישהו שמעצבן אותנו, הוא הדמות שאנחנו זימנו לעצמנו כדי "ללחוץ לנו על הכפתורים" ולשקף לנו התלבטות ובכך לעזור לנו לבחור את האפשרות הטובה ביותר עבורנו.
ברגע שנקבל את אותה דמות - היא כבר לא תציק לנו. לפחות לא בסיטואציה הספציפית בה היא מטרידה אותנו. היא תוכל להמשיך לעשות זאת בתחומים ובסיטואציות אחרים. עד שגם אותן נפתור.
הדמות המעצבנת יכולה להיות הורים, בני זוג, ילדים שכנים וגם כנראה משתתפים בפורומים.
כמתבוננת מהצד, ראיתי עד לתקופה האחרונה הרבה סטטוס קוו בין המשתתפים בפורום. כולם פחות או יותר מסכימים עם כולם. יש הרמוניה. אחלה
ומה שקרה לאחרונה זה שהגיעה דמות (או כמה דמויות או שזו אותה דמות עם כינויים שונים) שמתנסחת (לעניות דעתי) בצורה תרבותית ובשפה גבוהה. אך תוכן דבריה לא תואם לסטטוס קוו שהיה כאן. היא מעלה שאלות וקושיות בענייני המיסטיקה. היא לא מוכנה לקבל דברים כפשוטם.
וזה מעצבן חלק מהאנשים כאן.
אני חושבת שכל זמן שאותה דמות לא פוגעת באופן אישי בשאר הכותבים (ולא ראיתי זאת כאן) אין שום סיבה לחסום אותה.
זכותה המלאה לכתוב את תגובתה.
כשמעלים פוסט ומצפים לתגובות, לפעמים חלק מהתגובות יהיו לא אוהדות. זה חלק מהסיכון שלוקחים כשכותבים ומפרסמים. (גם אני לוקחת את הסיכון הזה עכשיו
אם מישהו העלה פוסט ולא מוצאת חן בעיניו אחת התגובות, כמו שגור כתב - הוא יכול להתעלם.
אם כולם יתעלמו, אותה דמות יכולה להחליט שאין לה מה לעשות בפורום הזה וללכת.
אבל אני מציעה שתחשבו שאולי היא גם מעלה דברים נכונים, שבגלל שהם גורמים ספקות לכל אחד מאיתנו, בגלל זה הם מעצבנים.
שורה תחתונה
רונית, לדעתי את עושה עבודה טובה
אני לא בעד חסימות
ותתעלמו ממי שמרגיז אתכם, או שתלמדו להשלים איתו אפילו שיש לו דעה שונה משלכם
תודה למי שקרא ו