זקוקה לדעתכם

susony

New member
חחחח..... את כל כך חיה בלהלהלנד שלך

עד שזה פשוט מצחיק

תמשיכי, תמשיכי,
אני נהנה מהשטויות שאת כותבת

אני עוד אתחיל לצטט אותך בפינת ההומור שלי

יופי. חוש ההומור שלך בבטחה מעודן משלי

שכן אינני מצליחה להבין מה בדברי הצחיקך

לו הייתי בנעליך - הייתי בונה טיעון נגדי מפריך, או מחרישה, או מודה "נראים דבריך מדברי", אולם אני מהמרת כי זה לא יקרה כאן...

גור42

New member
למען ההגינות, היא צודקת בדבר אחד

האנשים שקוראים פה לחסימתה עושים זאת בדיוק מהסיבה שהיא כתבה, ולא בגלל הסגנון שלה או אי-ההקשבה שלה. אותם האנשים היו שמחים גם אילו היו חוסמים אותי, את גל סופר, את קגומה, ועוד כמה חבר'ה שאוהבים את המיסטיקה שלהם עם קורטוב של היגיון.

הרי אתה זוכר איזה עליהום היה פה עליי רק לפני כמה ימים, נכון? רק אחרי שאותם החבר'ה הבינו שיש לי אפס סבלנות למשחקים ולשטויות (ואחרי שהם הבינו שרונית הגונה וישרה מכדי לתת יד למה שהם ניסו לעשות) אז זה הפסיק.

אז עכשיו אותם אנשים מפנים את חיציהם ללאה, פשוט כי היא מטרה הרבה יותר קלה. האנשים פה טמנו לגברת פח שתפור בדיוק לפי מידותיה, והיא משתפת פעולה בשמחה. וכך היא ההפכה לחברת הפורום שהרבה כאן אוהבים לשנוא, למרות שבמציאות ההתנהלות שלה אינה גרועה יותר מההתנהלות של אותם אנשים שקראו לחסימתה.

אינני חשה כי נפלתי בפח כלשהו.

אני רק חשה כי ה"קבועים" מחוללים לצלילי חליל כלשהו שאינני שומעת (ואשר אולי אינו קיים כלל)

גור42

New member
ובדיוק בגלל זה את מטרה כל-כך קלה עבורם

את אפילו לא שמה לב שהם מובילים אותך באף.

את לא מבינה, שהפכת להיות השעיר לעזאזל של אותם אנשים? הפכת להיות מין "אויב" שהם אוהבים לשנוא. בטבעיות ובלי לשים בלב בכלל, החלקת אל תוך התבנית של דמות "הספקן הרע הארכיטיפוסי שחושב שהמדענים יודעים הכל" שרק חיכתה לאדם בשר ודם שימלא אותה.

זה בערך כאילו שהיית נכנסת לפורום של פונדמנטליסטים נוצרים, ולוקחת על עצמך את תפקיד האנטי-כריסטוס. לא רק שזה ממלא את הפורום באנרגיות שליליות, אלא שזה גם הופך אותך לפיון במשחק שהצד שהפאנאטים בצד השני קבעו את כלליו. האם זה מה שאת רוצה?

יפה לך להגיד ש-היא-

הפכה מטרה קלה.. בזמן שאתה עצמך מתחיל לתעייף מהחוסר יכולת שלה להקשיב ומעוד כמה דברים

גור42

New member
היא מלכתחילה היתה ככה. זה נכון.

העניין הוא, שיש פה אנשים שנורא נוח להם לשתף עם זה פעולה, ואז נוצר פה מעגל קסמים שמזין את עצמו.

ולגבי חוסר הקשבה, בואי אני אגלה לך סוד: רוב האנשים בעולם הם כאלה. קצת בגלל טבע האדם, וקצת בגלל שבקצב החיים המהיר של המאה ה-21 אנשים הפכו להיות טורדים מכדי להקשיב לאחרים. אז אילו הייתי מתרגש מכל בן-אדם שלא מקשיב, הייתי משתגע כבר
מזמן

אגב, אין שום חוק שאומר שצריך לדבר עם כ-ו-ל-ם ולענות לכל אדם שפונה אלייך. אם מישהו "מעייף" אותך, אפשר גם להתעלם ממנו לפעמים (ואני לא מדבר על איזה אקט ילדותי של "להחרים" מישהו, אלא פשוט לקחת את הצריכים שלך בחשבון, ולהבין שהבחירה אם לענות ואיך לענות היא רק שלך)

במקרה הספציפי הזה

האנשים שמשתפים פעולה זה אנשים שמכירים את הנפש הפועלת וכבר למדו שאין הרבה דרכים אחרות..
ונורא קשה לא להגיב לצורת התבטאות הזאת.. זה מין דחיקה לפינה והוצאת המילים מהקשרם שגורמת לך פשוט לרצות לגונן על עצמך ולא משנה באיזה צד אתה או מה אתה אומר.. כך שזה נורא קשה והדיונים איתה ספציפית לא מועילים
ואני אישית לא מכירה אנשים שגם מתעקשים ברמה הזאת לשאול שאלות וגם מתעקשים שתחזור על התשובות שלך שוב ושוב ושוב ובסוף גם לא מקשיבים
אולי אני הבעיה כאן חחח אני לא רגילה שאין הקשבה בסיסית בשיחה

נו, ענין אחד לפחות השגתי (אני חושבת).

משוכנעתני ששיכנעתיך כי נשמה היוצאת ל- OBE, או למסע אסטראלי - אינה יכולה לקרוא פתקים שעל שולחנו של נסראללה, או להבדיל, על שולחנו של גור42, ולא משנה אם גורילה מתרוצצת בין הפתקים, אם לאו

שכנוע אחד בשבוע, כשמדובר בך - בהחלט מספק אותי

אין ספק שאת

רואה את המציאות כפי שאת רוצה.. גם אם אין לה קשר למציאות חחח
תורידי את ההישג הזה מהרשימה שלך כי המציאות ממש שונה לא שיכנעת אותי בכלום
רק חפרת לי

אה, אז את בכל זאת סבורה כי "נשמה" יכולה לראות

עצמים ממשיים בעת OBE או בעת "מסע אסטראלי".
רשמתי זאת לפני

אגב, מדוע להקליד string ארוך של האות "ח" לציון LOL, במקום להשתמש ב-
?

אני סבורה

שאת מעייפת אותי.
מעבר לזה נמאס לי לחזור על עצמי.
שיהיה לך המשך נעים בפורום

לא, החקירה המדעית אינה יודעת הכל,

ועדיין קיימות תעלומות טבע רבות בלתי פתורות, אולם קשה לקבל טענת OBE או טענת מסע אסטראלי כל עוד לא נרשם מקרה אחד של "נוסע" שהצליח לקרוא פתק מן הפתקים שעל שולחנו של נסראללה או, להבדיל, פתק מן הפתקים שעל שולחנך, וקשה לקבל טענה של אדם כי הוא מסוגל לשוחח עם נשמות נפטרים כל עוד לא נרשם מקרה אחד של איתור גופת נעדר באמצעות שיחה עם נשמתו, וכל עוד לא פוענח פשע בלתי פתור הודות לכך שנשמת נרצח נקבה בשם רוצחה

אינני חשה כי שיחקתי לידי מישהו, או כי נפלתי בפח שטמן לי מישהו, או כי אני "שעיר לעזאזל" של ה"קבועים", ואינני "מרגישה רע" על שאין חשים לי חיבה.
לעומת זאת, אני מוכת הלם ואלם על מה שקורה לאנשים, ועל תפישת העולם שאימצו להם

לא מענין אותי מה חושבים עלי, או מה כותבים עלי, כל עוד מאייתים את שמי כהלכה

רותי 11

New member
גם אני מסכימה עם גור אפשר להתעלם

ואז בעצם מוציאים את העוקץ מכל אותם
כאלה שבאים ללעוג או להציק או לא
משנה מה

If you want to shoot - Shoot. Don`t talk

talk talk talk

מנהיגות לוקחים לא מקבלים

מקשיבים..הקשבת לכולם ...שואלים...שאלת את כולם.
בית בית בבל'ת.....תחליטי מי מנהל הבית, או שיחליטו במקומך.

אל תתרגשי....טווסים ללא נוצות משלהם...מנופפים בשמלות לא להם.

תודה נובה מקסימותק שכמותך

אך אצלנו לא נהוג לירות, זה הרי הכי קל,
ואם תראי לפי התגובות
הדעות חלוקות,
והפורום הרי מעולם לא היה מטווח
ולא ירינו או חסמנו אנשים.

snoopytush

New member
...

כמו שאמרתי גם אם תחרגי ממנהגך ותחסמי
ניסיון העבר מוכיח שהוא יחזור בכינוי אחר....
לכן לכל הדיעות אין טעם לחסום...

מה הבנת?...לא הבנת

להחליט!....לא בקשר לחסימה, לא מעניין אותי

להחליט לכאן לכאן, כי לא ייתכן דיונים סביב העניין שוב
הרי כבר שאלת בעבר, למה שוב? הרי אין דעה אחת לכולם זה כבר ידוע

כמו שאביב אמר...למה את שואלת שוב , מה העניין עם זה?

להיות החלטית בניהול שלך, ולא להתרגש מףאחד, גם לא מצילי וגילי
כי אם לא...יחליטו בשבילך לאן פני הפורום שאת מנהלת.....

למעלה