זעקה מהרחם

אנחנו מבינים אותך ומצטרפים אליך!

אנחנו זוג נשוי כ 13 שנים ומנסים כל הזמן הזה להביא תינוק לעולם שימלא את הבית בצחוק, בשמחה ובהתרגשות... הספקתי לספור את ההפריות שעשינו (אני לא מייצרת בייציות ולכן נתרמנו בכל פעם מחדש, לפעמים מהארץ ולפעמים מחו"ל)... אני מצליחה להכנס להריון ולהתרגש ממנו מקסימום 8 שבועות (זה הזמן הכי ארוך שהריון החזיק אצלי) ולפני כחצי שנה אבדתי את ההריון היחיד שהיה נראה אמיתי ומציאותי . הרופא שלנו המליץ לנו להתחיל לחפש פונדקאית כי הזמן עושה את שלו ואנחנו לא נהיים צעירים יותר. לעולם לא חשבתי שיקרה לי משהו כזה! אני?! מגיל 12 אני עובדת בגני ילדים, קשורה אליהם ואוהבת אותם כאילו הם שלי ופתאום שאני רוצה להביא ילד משלי לעולם אני לא יכולה!? זה לא יכול להיות.. זה מה שחושבים אבל לאט לאט מתרגלים למחשבה וחיים איתה וזה כואב! אבל בשבועות האחרונים אני ובעלי מוצאים נחמה בפורומים האלו (של הפונדקאות),שואבים כוחות מנשים אמיצות שעוזרות ומזוגות שמקבלים את החלום שלהם סוף סוף ואני מקווה שגם החלום שלי יתגשם! זה כל מה שאני מבקשת- ילד... לכל כך הרבה זוגות המילה "תינוק" לא עושה הרבה אם בכלל, אני אישית מכירה נשים שנכנסו להריונות פעם אחר פעם ועשו הפלה כי הרגישו לא מוכנות , ובכלל כל הנשים שיולדות את התינוק הראשון שלהן וזורקות אותו לפח... מי היה מאמין !? המשפט המפורסם "ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים" כל כך נכון ... מצאנו פונדקאית מיועדת והיא החליטה שהיא צריכה לברר לפני שהיא נקשרת אלינו וכרגע זה נראה חסר תקווה ...

מיקי1212

New member
והסיפור שלנו הוא כזה ...

נשואים כארבע שנים ... נישאנו ובתמימות התחלנו לנסות להרות כדי לחבוק את ילדינו ... זה היה ונשאר כל מבוקשינו ...): אבל ניסיון ועוד ניסיון ועוד ניסיון וכך חלפה לה שנה של ניסיונות אך התקווה עדיין בערה. התחלנו בהזרעות, שוב אחת ועוד אחת ועוד אחת ... באזור הרביעית התחיל ליפול האסמיון שמשהו אינו כשורה , התחלנו בסדרת ברורים שכל ממצאיה נמצאו תקינים ומאז התווית של "אי פיריון מסיבה שאינה מוסברת" אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ... הרי ברור שיש בעיה אבל המדע עוד לא מצא את הדרך לגלול אותה ולכן בוודאי שגם לא את התרופה ... וטוב והגענו להזרעה תשיעית וכלום ואז הרופא אמר זהו, עוברים להפריות. יופי , תקווה חדשה ניצתה אך שוב הפריה רודפת הפריה ועוד בירורים ועוד זריקות ועוד הורמונים ועוד הרדמות והייאוש שהולך וגדל יחד עם הריק ... ההתנתקות המחברים (שדרך אגב רובם לא יודעים כמעט מדבר) , הבושה ...כל העדרויות מהעבודה (ושעובדים עם צוות זה די פוגע ) , הכעסים , הבכי והעצב שלוקח את כל שמחת החיים ... וזהו חיים כצל עכשיו בדרך להפריה מספר 9 ... עשרות אלפי שקלים שנשפכו ו...עדיין רוצים את הדבר הבסיסי ביותר ... בסך הכל ילד ): ... אז זהו , זה הסיפור שלנו , כבר מסוגלים לדמיין מישהי נושאת את ילדינו ...אך הסכום העצום ???? אלוהים ???? איך זוג צעיר מסןגל לעמוד בכזו הוצעה ???? איך ???? למה אין עזרה מהמדינה או איזשהי עמותה ???? הרי זוהי מחלה לכל דבר !!! למה אין שום עזרה ???? למה ההפקרה הזו ???? מקווה לאיזשהי תגובה מהגורמים המתאימים זה המינימום שהם יכולים לעשות , לפחות שיראות התייחסות ואיזשהו צפי לעתיד. בברכה מיקי

mymay

New member
איך יכול להבין מה אנחנו עוברות מי ש

שלא נתבשר את ההודעה הנוראית שקוטעת את מהלך החיים התקין- "הרחם שלך הוא מדבר צחיח"..."את לא תוכלי להכנס להריון", "את לא תוכלי ללדת ילדים...". אני בת 31, בעלי בן 35- נשואים כמעט 3 שנים. גם אני משמיעה קול זועק לשמיים, למי שיכול לשמוע- קול כואב ומלא בעצבות, קול שמביע אופטימיות שהתרסקה, אך קול מלא תקווה, מלא עוצמה- שלא מוכן לוותר על החלום להפוך למשפחה, להגשים את ייעודו הגנטי.. לי הפסיק המחזור פתאום. 4 רופאים שונים אמרו לי להמשיך לקחת גלולות למניעת הריון, שזו תופעת לוואי של הגלולות. הפסקתי לקחת אותן רק כשהרגשנו בשלות להפוך להורים. איזו החלטה כיפית זו הייתה. איזו תמימות. אחרי כמה חודשים שהמחזור לא הגיע- פניתי לרופא, רופא הוביל לרופא, ניתוח לניתוח, טיפולים לטיפולים. סיוט, גהנום!!! רירית הרחם שלי פגומה. היא אינה מתעבה- נשארת דקה מדי בשביל להשריש עובר. אני מודה בכל יום על נשים שמוכנות לתת את המתנה היפה מכל- לעזור לנשים אחרות שלא יכולות. פשוט לא יכולות רוצות כ"כ- אבל לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fridman1

New member
אני טלי

לפני הכל, רננית את פשוט מדהימה. ישר כוח. מצטרפים אליך לזעקה הגדולה והלוואי שישמעו אותנו ונתחיל להזיז משהו!!! אנחנו נכנסנו לעולם הפונדקאות בשנתיים האחרונות והיום אנחנו בתחילתו של התהליך. לפני כמעט 5 שנים ילדתי את בתנו המקסימה בלידה קיסרית. לאחר הלידה היו סיבוכים שגרמו לנזקים בלתי הפיכים והריון לא ניתן לקיים ברחם שנשאר. עברנו אין סוף טיפולים מכל הסוגים והמינים, 2 ניתוחים לנסות לשקם את הרחם וההשלמה עם הידיעה שאין באפשרתנו להרות יותר היתה ועדין כואבת מאוד. לקח לנו שנתיים לעכל ולהשלים ולהבין שהדרך של הפונדקאות היא הדרך בשבילנו. הפונדקאיות המלאכיות הן האור בקצה המנהרה, הן אלה שמאירות את האור ומאפשרות לכולנו להגשים את ה חלום. יש בי תסכול רב שהרפואה הקונבנציונלית במו ידיה התערבה ואולי אף הרסה ואף גורם לא עוזר, מכיר או תומך. עד הלידה ועד היום אנחנו מבוטחים בכל הביטוחים האפשריים משלמים המון כספים כדי לבטח למקרים כאלו, כך חשבנו, וכשצריך אנחנו פשוט לבד! ההתמודדות עם התהליך היא גם כך קשה מאוד ובנוסף על המשפחה לשאת לבדה את העול הכלכלי מבלי שום הכרה או עזרה. צריך לעשות מעשה ולהביא את זה לידיעת הציבור ולכל מי שיכול לעשות משהו כדי לשנות או להקל. אני חושבת שהדרך היא באמת לברר עם עמותות, ממשלה, הצעות חוק כל דבר שישנה את העולם שלנו! בכדי להביא את זה לידיעת הציבור הרחב את זעקת ההורים, התקשורת היא הדרך הטובה לעשות זאת. אני מחזיקה אצבעות לכולנו שהתהליך יעבור בהצלחה ובמהירות האפשרית. אם יש למשהו רעיון איך ניתן לקדם את הזעקה שלנו הלאה אשמח לשמוע ולעזור. חיבוק חזק לכולם. זה לא פשוט אבל זה אפשרי! טלי.

הוי אלוהים

את כל העולם בראת במו ידיך, ידעת לתת לנו את הטוב והרע, ידעת ללמדנו את סודות התורה, הגברת בתודעתנו את גבולות הרצון, ותמנת בנו את כוח ההמון, תן לנו להגשים תפילה שתגרוף את ההמון להגשים משאלה להרבות זרעך בכל ישוב ועיר ואת היצר הטוב להנחיל ולהגביר. הלוואי ותשמע זעקת נשים כמו זעקת רחל, ושרה האמהות שזכו לחבוק בגופן תינוקות. תזכה אותנו לראות עולל שעיננו ידמעו מאושר מהולל. תרווה את צמאוננו בחדווה והבנה ותיתן למיועדות ברכה איתנה לשמוע את בכיו של התינוק, שרוצה בסך הכל חיבוק או לינוק, תבין אני את ברכתך קיבלתי, ורוצה מאד שגם הן יקבלו ואם בכל זאת שכחת אותן להפרות אז תן לנו את הגורל לשנות, ואנו כנשים נשואות וגיבורות לתת באהבה הרבה תינוקות. ממני מעיין עם נשמה גדולה כולי תקווה שתאשר את התפילה.

night mistress

New member
בנות, אני קוראת אתכן ומתרגשת..

אף פעם לא שמתי לב עד כמה אני לא לבד באותה סירה.. אתן מחזקות אותי עם הסיפורים שלכם. המון אהבה
מאיה

מעיין כרגיל את מרגשת אותי כל פעם..

את זכישרון מבוזבז... תודה שאת כותבת כל כשך יפה !!! תמשיכי לרגש אותנו עם הכתיבה המההימה שלך..ש

הסברים על הכתיב..

כתבתי את הדברים האחרונים בסיטואציה קשה !!! מצד אחד המקלדת שלי ובצד השני מורן מניע את המקלדת של הקומפי שלו שמסתבר משפיעה על המקלדת הראשית... והתוצאה - תוספות מביכות של אותיות לא קשורות....

../images/Emo36.gifעדכון../images/Emo26.gif

בנות יקרות, המאבק והזעקה של כולנו! אני יכולה לספר לכם שקיבלנו תגובה מבית הנשיא ובקשה לדבר עם אחת מאיתנו בטלפון. קיבלנו גם הצעה לראיון בתוכנית בוקר. קיבלנו הצעה לכתבה באחד האתרים. לי לפחות אין ציפיות גדולות לגבי העזרה שנקבל- אלא תקווה אחת גדולה
אתן מוזמנות ליצור איתי קשר במסר/מייל/טלפון בכדי שכל אחת תתרום לזעקתנו. ריננית היחידה

ואוו ריננית !!! את גדולה.

זו הדרך כנכונה, אני מאושרת לשמוע. נזכרת בשיחת הטלפון רק אתמול בבוקר ובה היית קצת סקפטית לגבי ההענות בפורום .... שמחה שצדקתי !! לכולם אכפת, כולנו רוצות את אותו הדבר.. אבל כנראה הגורל שלנו הפגיש אותך איתנו כדי שתוכלי לקחת את השרביט !! בית הנשיא.. ואוו עכשיו צריך לעשות עוד מאמץ ודרכו להגיע לבית המחוקקים. אתקשר אליך בערב לשמוע עוד פרטים ולהשמיע עוד רעיונות. מחר יש כנס של הפורום השכן, אני הולכת להציג את הזעקה שלנו שם ולרתום את כול הזוגות שיגיעו לעשייה !! בהאהבה גדולה !!!

אמא של מורנו../images/Emo140.gif

ממליצה לכולן להוריד ציפיות בכדי לא להתאכזב. אומנם יצרו איתי קשר במייל עם בית הנשיא, אבל עדיין לא קיבלנו הזמנה או משהו כזה. הכל מורכב ואיטי , אבל אני מאמינה שדבר ראשון יש להביא את נושא הפונדקאות לידיעת הציבור. מוזמנת תמיד להתקשר

rc11

New member
תומכת ומחזקת את ידיכן

יש אגודה שאפשר לתרום בה כסף? פניתם לח"כיות? שלי יחימוביץ' שמתיימרת לתמוך בנשים? מפלגות למינהן? כתבי חדשות? מה עם סחרור מייל עם הבקשה של ריננית? כזה שיגיע להרבה אנשים? יכול להיות שכבר עשיתן הכל. שיהיה המון בהצלחה

rc11

New member
בכיף../images/Emo140.gif

ושוב שואלת - יש היכן לתרום כסף?

רשמתי הודעה בנפרד../images/Emo13.gif

"מתפטרת" מהתפקיד להקים זעקה. למען ההגינות והיושר מעכשיו אני מקדמת את עצמי בלבד לאור מסרים של האשמות וחוסר תמיכה של הבנות. יש 3-4 זוגות בלבד שתומכים בי וזה מעט מאוד . מי שרוצה להמשיך מכאן שתיצור איתי קשר במסר ואתן לה את כל הפרטים- את כל המקומות ששלחתי מיילים+התגובות שהיו. רק בבקשה לא להשתמש בסיפור האישי שלי יותר, בזה אקדם את עצמי. בהצלחה ומהפורום אני לא זזה
אוהבת את כולכן

למעלה