זעקה מהרחם

night mistress

New member
אם הבנתי נכון..

המאבק בא על מנת למצוא מימון לתהליך ע"י גורם חיצוני? ובאמת חיבוק ענק לכל הפונדקאיות, כפי שכבר אמרתי לא אחת..הן אלה שעוזרות לי להמשיך לנשום

night misteress ../images/Emo24.gif

המאבק בא על מנת למצוא מימון לתהליך ע"י גורם חיצוני-אמן!!! ננסה כולנו להתאחד יחד כגיבורות ונבקש עזרה. סיפורך עצוב והרגשתי צורך לחבק אותך חזק שקראתי אותו. את גיבורה-חיבוק- בהצלחה בהגשמת החלום

אני חייבת להתערב כאן

הזעקה שלך חוזרת על עצמה שוב ושוב וזה נשמע כמו תקליט שבור. לצערי, כאן זה לא המקום להשמיע אותה. אני חושבת על העתיד ... גם אנו רוצים עוד ילד/ה ואני בהחלט משמיעה את זעקתי ואשמיעה היכן שניתן להשפיע . בתקווה להקל על זוגות כמונו ואחרים .

חובקים חלוםם כנסי..../images/Emo13.gif

הזעקה היא לא רק שלי, היא של כולנו <או של כל אחת שרוצה להשמיע>. דבר שני אני שלחתי לפחות ל-150 אנשים <בלי לציין שמות> את ההודעה הזו במייל מהבוקר ויש תגובות לכך ויש הפניה לפורום שלנו לשמוע ולקרוא את בקשתנו. אף אחת כאן לא באה בציפייה שתבוא העזרה והישועה- אבל מי שמביע- משפיע
. מצטערת שאני נשמעת כמו תקליט שבור- אני עושה את זה בשביל כולנו.

הסיפור שלי

אני בת 27, ומזה קרוב לעשר שנים אני מודעת לעובדה הכואבת שאני סובלת מתיסמונת רוקיטנסקי, שמשמעה בעיקר - העדר רחם, או מציאותו של רחם בלתי מפותח ולא מתפקד כלל. פירושו של דבר, שהורות מבחינתי יכולה להתבצע רק בדרך של פונדקאות, היות שביציות יש לי ברוך השם, אבל דרך לשאת את ההריון - לצערי ולגודל כאבי - אין. לבעלי מספר ילדים, שאנו מכלכלים אותם (אימם נפטרה), והוצאות המחייה היומיומית הן עצומות. כעת עלינו להוסיף להוצאות השוטפות סכום אגדי של 40,000$, על מנת להגשים את חלום האימהות וההורות שלי, ולזכות לילד באמצעות פונדקאית. מיותר לציין שאין לנו אפילו את הדולר הראשון מתוך הסכום הזה, והשנים הבאות (ואולי כל החיים) עלולות להפוך לסיוט כלכלי עבורנו, בשל תשלומי ההלוואות שנאלץ לקחת על עצמנו. אם זעקתנו תישמע, אולי עשויה להמצא דרך כלשהי, ממשלתית או פרטית, דרך פעילות פוליטית או פרטית בעמותות שונות, לסייע לנו ולזוגות העומדים במצבנו במימון חלקי של התהליך. וגם אני מצטרפת להבעת ההערכה והכרת התודה לכל הפונדקאיות הנפלאות שבמסירות נפש מעמידות לנו את רחמן על מנת לשאת את ילדנו. וכן לעוסקות במלאכת הקודש במרכזי התיווך, שבאמצעות שירותיהם אנו נגיע להגשמת החלום.

אירית51 כנסי../images/Emo13.gif

25000$ עולה פונדקאית+נסיעות+ביגוד בערך../ + 8000$ דמי תיווך שמלווה את הפונדקאית במשך כל ההריון+הלידה+ עוד הטבות שחובכות לנו כאבי ראש <במי שבוחר בתיווך כמובן>. + הטיפולים גם עולים כסף נשמה +הבדיקות שבהריון- השקיפות, הסקירות+המי שפיר ומוסיפים נסיעות וכו' אירית51 נראה לי שדברים השתנו מאז שאת עשית את התהליך. אני כל כך שמחה בשבילכם שאתם אחרי
גם אני רוצהההההה

מירבי*

New member
ריננית- תיקון

הסכום שגובה המרכז כולל בתוכו את כל ההוצאות על פסיכולוגים, עורכי דין, איתור פונדקאית, הכנתה לתהליך, השתתפותה בקבוצות התמיכה, והכי חשוב: הזוג לא ישם שוב במידה והפונדקאית שלו תפסל בועדה!! ההוצאות האלה יהיו מנת חלקם של הזוג בכל מקרה! גם אם ילכו באופן פרטי.

angel Mom

New member
ריננית ../images/Emo24.gif

את מדהימה! את רק מוכיחה לכולנו כמה את חזקה וכמה תלחמי עבור החלום שלך ושל בן זוגך ילד/ים משלך/ם זה מזכיר לי את הסיפורים על הלביאה , בת זוגתו של האריה ועל האופן שבו שמרה על ילדיה בקנאות... מפני כל אויב... את חזקה , ובעלת כוחות גדולים יותר משנדמה לך...
חזקי ואמצי!

panicmom

New member
שלום לכולכן - עצוב לי.

סתם ככה נכנסתי להודעות, כי הן היו בעמוד הראשי... אח"כ, סתם ככה - מאותו עמוד ראשי, הצבעתי לסקר "האם הייתי מוכנה לשמש אם פונדקאית". עניתי שכן בלי לחשוב פעמיים, לחצתי על "תוצאות" וציפיתי לראות שרוב הנשים חושבות כמוני... כמה הפתיעה אותי התוצאה!!! עצוב לי בשבילכן על התוצאה הזו.

אפשר לקבל את הלינק בבקשה?

אל לך להיות עצובה בשבילנו- אנחנו גיבורות!!! אנחנו לא מסכנות. תודה שהגבת
את יכולה בבקשה לספר לנו איפה ראית את המודעה ואיפה היה הסקר? תודה

ריננית מתוקה, וכל השומע/קורא

אני חגית, בת 40.5, עברתי טיפולים 13.5 שנים קשות. הפריות=19, ניתוחים = 4, בעלים=2, נזק כספי כולל התהליך = דירה. פשוט 400,000 ש"ח, כולל כל הטיפולים, הפריות, אישפוזים בחו"ל, פונדקאות. לא נשאר לי שקל בחסכון/ק. השתלמות/ת. ,ואני עובדת מגיל 20 באותו מקצוע בתפקיד טוב. התאומות המדהימות שלי הולכות לגן נעמ"ת, הגשתי כבר בקשה לסיבסוד גבוה יותר, אין לנו רכב חוץ מרכב מהעבודה של איל שלי, גרים בדירה 76 מ"ר בחיפה קומה ג'. מה אוסיף, הלוואות מכל כיוון, חנוקים עד השמיים, ההורים קונים טיטולים ומטרנה, וזה למרות שאנחנו מרוויחים שפוי, אבל התהליך גמר אותנו כלכלית, הריבית על ההלוואה שלקחנו הורסת פשוט, תנאים איומים.חושבת שהדרך הנכונה זו הלוואה כמו במימון דירה מהמדינה בתנאים מועדפים כמו לאנשים חולים. לא פיללתי ולא האמנתי שאחרי כל השנים האלו, אני אתן לתאומות שלי מעמד כלכלי כ"כ רעוע, אז נכון אנחנו עובדים כמו חמורים אבל זה לא מספיק.לא מבינים שלפונדקאות כבר מגיעים עם חור בבנק מכל הטיפולים באסותא,אלישע וכו' וכל התרופות וההעדרויות מהעבודה. היום אני כבר אחרי אבל בהחלט יש עלי עול ל15 שנה, טוב נו אז עוד 15 שנה אולי אתחיל לחסוך לחתונות שלהן.... כבר אהיה כמעט בפנסיה...

עָנת

New member
ואני ענת

חמישה חודשים לאחר התהליך,ממנו נולדה רומי. מצטרפת לזעקה שחייבים לבוא לקראת המיועדים לממש חלומם. איך שהוא הצלחנו לגרד הכסף לפונדקאות,לקחנו מלא הלוואות. יש להתחשב בעובדה שיש זוגות העושים סבב ב' של הפונדקאות,לאחר שסבב א' נכשל,וכך יוצא שההוצאה גודלת.

liatha

New member
מצטרפת לזעקה, לעזרה מהמדינה

אני בת 29 ולפני כ-8 שנים בסיום שרותי הצבאי אזרתי אומץ ללכת לרופא נשים ולבדוק מדוע אין לי מחזור חודשי, משם עברתי מס' בדיקות ובסופו של דבר הודיעו לי בצורה חד משמעית שנולדתי עם תסמונת רוקיטנסקי לא ידעתי מאיפה זה נפל עליי ולמה. תסמונת רוקיטנסקי אינה גנטית ואינה תורשתית וזה נפל עליי כמכה קשה במסלול חיי השלווים. תסמונת זו משמעה מערכת רבייה לא מפותחת שגורמת בעיקר להיעדר רחם או קיום רחם לא מלא ואי קיון וגינה או וגינה בגודל קטן. את בעיית הוגינה ניתן לפתור ורובנו, בעלות תסמונת זו מצליחות לפתור בעיה זו. בעיית הרחם מובילה אותנו כל חיינו. במקרה שלי יש לי שרידים של רחם, כמעט אין רחם בכלל. ויש רק שחלה אחת. כלומר........כל בעלות תסמונת זו אינן יכולות להביא ילד לעולם שנוצר מרחמן מאחר ואין רחם. הפתרון היחיד עבורנו הינו פונדקאות. כלומר נוכל בעלי ואני (שבזמן גילוי התסמונת היה חברי) להביא את ילדינו לעולם רק בעזרת פונדקאות ע"י הפריית ביצית שלי בזרע של בעלי ברחמה של הפונדקאית. בעלי ואני נמצאים בתחילת הדרך בתהליך הפונדקאות. מתפללים ומקווים שנזכה במהרה לחבוק ילד שלנו, משפחה קטנה ומאושרת זו בקשתינו היחידה יחד עם זאת חוששים ומקווים שאיכשהוא נצליח לגייס את הסכום העצום הנדרש מאיתנו. ברצונינו לפנות למדינה לסיוע כלשהוא. שהרי רצונינו ורצון כולם פה אינו מותרות ואינו נעשה מבחירה. בסה"כ רוצים משפחה, ילד, פרי אהבתינו. אין לנו ילדים, כפי שציינתי אנו זוג צעיר אני בת 29 ובעלי בן 31. נכנסנו לתהליך עם הרבה אמונה ותקוה ונחישות להגיע למטרה. מיותר לציין שאין בידינו הסכום הדרוש לתהליך. אם המדינה, הממשלה החדשה תשים עינה גם על אנשים כמונו הזקוקים לסיוע נוכל להביא את ילדינו לעולם מאושר יותר, יציב יותר ושקט יותר. אני בטוחה שאם לנציגה אחת בממשלה הייתה בעיה דומה היו עושים משהו בעניין אז אולי הגיע הזמן שתקשיבו, תשימו לב גם למצוקות האנושיות, הקיימות במדינה כולי תקוה שזעקתינו וזעקת כולם כאן תישמע ותעיר את ליבם, שכלם, רגישותם של מי שצריך לנושא וגם אני מצטרפת להבעת ההערכה והכרת התודה לכל הפונדקאיות הנפלאות שבמסירות נפש מעמידות לנו את רחמן על מנת לשאת את ילדנו. וכן למרכזי התיווך, שבאמצעות שירותיהם אנו נגיע להגשמת החלום. "אין אהבה בעולם כמו אהבה של.....אמא" ליאת.

milamark1

New member
מצטרפת גם לזעקה

אני גם עם רוקיטנסקי. והדרך היחידה בשבילנו להביא ילד לעולם זו פונדקאות. אני בתהליך הזה כבר 4 + שנים. בהתחלה חיפשנו לבד וכל פעם זה נעצר איזהו שלב עוד לפני הוועדה. אחרי נשנתיים של תסכולים עברנו למירב. לצורך התהליך לקחנו שתי הלוואות מהבנק. עם פונד. הראשנה שלנו עברנו החזרה אחת שלא הצליחה. אחרי תקופה קצרה נפרדנו מסיבות נפשיות שלה. בשבילנו זה היה סוף עולם. קיבלנו את זה קשה מאוד. אחרי תקופה של כמה חודשים החלטנו להמשיך את התהליך. לצורך זה לקחנו עוד הלוואה מ"אגודה להלוואות ללא ריבית" שבירושליים. (אגב ממליצה על הלוואה שלהם. נכון שהסכום הוא רק 5000$ וזה לא מספיק לכל התהליך, אבל תשלומים קלים יחסית) נכון לעכשיו אנו משלמים שלוש הלוואות וזה לוקח את הרוב מהמשכורות שלנו.לדעתי חשוב שמדינה תדע ותשים ליבה על אנשים כמונו. היום אנו בתוך התהליך עם פונד. ס' היא מדהימה, אכפתית ואנושית. שזה החשוב ביותר. אנו ביחד מתפללות שנצליח בתהליך הקשה הזה. נכון שלא נראה עושר, אבל מכל הלב מאחלת לכולם להגיע לשלב סיום עם אושר הכי גדול בעולם ונגדל אותו בבריאות, שלווה והצלחה.
.אמן,אמן, אמן!

למעלה