זכרונות מהופעות!

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
אם זה משפר את ההרגשה שלך

הייתי בשתיי הופעות רשמיות ואחת שברוק עצמאות וזאת הייתה חרא הופעה אז היא לא נחשבת.

NimaZ

New member
הייתי רק בניצנים../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

ממ, נדמה לי שאני זוכרת את האיש שחיבק את החבר שלו.. אבל שיהיה. היה ממש כיף! כל הפוגואים יצאו שאני צמודה אליהם לגמרי, אז היה גם מפחיד.. האיש הגדול הזה באמת היה מבדר
[,או מפחיד.. תלוי במצב ברוח
]

הייתי רק ב 2 הופעות ../images/Emo10.gif

ברוק עצמאות שזה לא כ"כ נחשב כי הם ניגנו איזה 5 שירים וזהו.. וגם לא כ"כ התפרעתי. כי אף אחד מהאנשים שהייתי איתם לא הכיר את אינפקציה
ואחת בניצנים! שהיה ממש טוב!

ס ט י י ק

New member
זכרונות...המ...

בהופעה באינדיקה שהייתה די הופעה גרועה דרך אגב ניר התחיל ללעוס נענע ולירוק אותה
והתחיל לזרוק זיתים על הקהל ולנסות לקלוע לפה שלהם משעשע

orkerist

New member
בעקרון

הייתי ב3 הופעות אבל אחת הייתה אחרי מוניקה בכפ"ס שהייתי מותש ואני לא זוכר כ"כ ת'הופעה עצמה, אבל היא הייתה ממש מצחיקה, ואז עוד לא הכרתי אותם כ"כ ובעצם שם התחלתי לאהוב אותם.. אחת הייתה בניצנים, שהייתה אדירה אבל עם פחות שטויות מהרגיל וגם קצרה:X ואחת הופעה מלאה בכפ"ס שדיסטורשיין בוודאי זוכרת

zqz

New member
לצערי הייתי רק...

בניצנים הקיץ וזו הייתה הופעה אדירה ממש נהנתי שם והגודזילה הזה באמת הפחיד אותי אבל... ניפגש בבארבי בקרוב...

AvtipuS

New member
פוף.

אין ספק שהזיכרון הכי גדול שלי מההופעות היא ההופעה באינדיקה בנימינה... היא הייתה...מיוחדת
אממ בואו נראה כמה הייתי: 1.חימום של היהודים בקונגרסים,פורים שנה שעברה,חיפה (פעם ראשונה שראיתי את אינפקציה, ניר עם כובע מכשף ומטמור נדמה לי עם צעיף נוצות ורוד) 2.ניצנים. 3.אינדיקה בנימינה. 4.חיפה-ה(י)פינוער. 5.כאן הייתי אמור לכתוב רוק עצמאות אבל זה לא נחשב כי הנהג הביא אותנו באיחור ופיספסנו את אינפקציה. וואלה הייתי רק ב 4?!

מפגרים שעלו ראשונים@!!

זה היה הככיייי מרגיז בארץ! היו אמורים לעלות ב11. הגעתי ב11 וחמישה וזה כבר נגמר. סעמק. רוק עצמאות מפגר, אחרי זה נתנו הופעות של להקות צעירות (איזה חרדל משהו?) של חצי שעה כל אחת:( אז מכרתי ת'כרטיסים ביותר יקר ממה שקניתי אותם והלכתי הביתה.. ח..=\

zoe5

New member
לא הפסדת כלום!

הייתה הופעה קצרה תחת,וגם לא השירים הכי טובים........ ובאמת למה לא נשארת לשאר האמנים? טוב לפחות עשית בשכל ומכרת את הכרטיס ביותר כסף. ערב טוב לכם:)

zoe5

New member
איך הגעת לאביב גפן?

הוא היה אחרון וגם אז כולם הלכו כי לא היה להם כוח חחחחח היה אחרי זה את זבל(שניסו להיות כמו סליפקנוט משו) ואחרי זה היה עוד מלא-הם בכלל היו בין הראשונים אז די הפסדת הרבה אמנים סבבה..... לא נורא שנה הבאה(הזאת?)

zoe5

New member
אז........בסדר......לא נשארת לא קרה

כלום חחחחחחחח........ תיהיו בריאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרקשון

New member
חרדל ניסו להיות סליפנוט!

הם גם עשו גירסא חדשה ל"כמה יוסי" של ברי וקימל הבסיסט של זבל ניסה להקפיץ את הקהל (ולא הצליח חחח)

למעלה