זכרונות מהופעות!

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
זכרונות מהופעות!

עלו לי עכשיו פלאשבאקים מהופעות קודמות של אינפקציה.....אז..שכל אחד יספר על ההופעה הכי טובה שהוא היה בה..חוויות בלה בלה בלה....

zoe5

New member
וכמובן שכחתי שבא לי לתחיל

אוקי! זה היה בשנה שעברה,סביבות פורים,הופעה משותפת של מוניקה סקס ואינפקציה(לא משותפת,אחד אחרי השני) היו שתי הופעות מטורפות של איזה 4 שעות נראה לי. זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי א אינפקציה חחח היה מגניב!!!! בשלב מסויים הייתי סחוטה מהאנרגיה שהוצאתי על לצאת מפוגואים ולרקוד הלכתי לשבת....וכמה בנים שם ניסו להוציא ממתקים ממכונה שהייתה שם! והם הצליחו! והם אפילו נתנו לי כמה חעחעחעחעחעחעחע! היה שולט! יום מעולה לכולם:)

idanmeirson

New member
פעם ראשונה שהייתי

בהופעה זה היה בברבי בכפר סבא והגענו לפני הפתיחה אז הלכנו לקנות סיגיות ובדרך היינו ליד כספומט ואז פתאום עוצרים לידנו 2 מכוניות וכל חברי הלהקה יצאו משם! עכשיו אני לא ידעתי איך הם נראים אבל ידידה שלי עושה לי זה ניר טרטר זה ניר טרטר!!!!! וכזה עמדנו במקום והם הולכים לידנו חחחח בסוף שאלתי אותם אם הם יודעים איפה יש קיובק אבל הם לא ידעו.. היה אחלה הופעה גם!!!

heaven is here

New member
ההופעה הראשונה../images/Emo9.gif

והיחידה
שורה ראשונה, היו דחיפות מאחורה והיה כל כך משעשע וניר כל כך הזוי! והיו פוגואים וניסו להרגיע אותם או משו
וזהו:p

פרקשון

New member
ניצנים! בחור גדול מאוד מאוד

נכנסתי לפוגו של בקבוק עליי נפלתי חבר שלי שלא ראיתי הרבה זמן הרים אותי פתאום הביא לי חיבוק ופתאום היצור הזה בתמונה משך אותי מהשיער אני חושב שהייתי קצת באוויר התמונה לקוחה מאינפקציה בהיידפארק אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בדבר העצום הזה! הוא בערך 2 מטר גובה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif XDDDDDD !!!!

מאיפה מצאו תמונה שלו לעזאזל!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! אני זוכרת את זה, ואני זוכרת אותו! נשבעת לך שפחדתי!!

פרקשון

New member
חחחחחח כן יש לו מזל שהייתי רגוע!!

למה אם לא הייתי רגוע הייתי מפוצץ אותו מכות

ManRed

New member
נכון עידן

עידן גם צייר בצייר כל מיני תוספת מצחיקות לתמונה אבל הוא מפחד להעלות את זה לאינטרנט כי השמן ירביץ לו שוב...

moshit1

New member
עם אינפקציה...

הייתי באיזה שלוש הופעות לגמרי בטעות (חימום ליהודים, ניצנים ואחרי מוניקה, בארבי כפ''ס) ועוד איזה שתי הופעות בכוונה. אחת מהן זה ההששקה ל'בכיף'- שהייתה בתתתזונה. והשניה..... לא זוכרת מתי, בבארבי בת''א- שהייתה פשוט מדימה
אבל.. בעיקר בעיקר בגלל האנשים...
. כל הופעה של אינפקציה טובה
.

../images/Emo7.gif

ואם אני אגיד שהייתי רק בהופעה אחת?
וזו היתה בניצנים... והזיכרון הכי טוב שיש לי זה ציקי בעין הנמר והגונזילה..

הייתי בניצנים ואני לא זוכרת שום

גונזילה. לעומת זאת את ציקי אני זוכרת, ולא ידעתי שהוא מפורסם בכלל! אבל הוא היה מגניב. היו פעמיים שקיבלתי הופעות של אינפקציה ב'מתנה', פעם ליומולדת (שהיה ממש כיף, בבארבי ת"א) ופעם אחד- טוב זה סוד, אבל שלפו אותי מאמצע שום מקום כהפתעה וזה היה הכי להיט בארץ! וההופעה בכפ"ס עם סיפור 'כולם צוחקים עליי' שדיברנו כאן, היתה הכי טובה של אינפקציה שהייתי בה, נראה לי, אבל ההופעה שאזכור הכי הרבה מכולן היא איזה ערב מטאל באשקלון עם פוגואיסטים מזדיינים שכמעט שברו לי ת'יד וגרמו לי לרצות לשמוע פופ לנצח (זה עבר מאז.) בשניה שתהיה הופעה של הבילויים ללכת אליה, אני מבטיחה לשכוח את אינפקציה לנצח וכל ההופעות הקודמות בטלות ומבוטלות! תנו לי בילויים לורידים!

וואלה

גם רוק עצמאות. אבל אני לא ממש זוכרת, כי באותו זמן פחות שמעתי אינפקציה ולא ממש הכרתי אותם וחברות שלי לא רצו לבוא איתי לקהל

צלילוש3

New member
הייתי רק בניצנים ונהנהתי בטירוף...

אבל אני מקווה שהשנה תהיה מלאה בהופעות של אינפקציה וטובים אחרים...

למעלה