הייתי רק בניצנים../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif
ממ, נדמה לי שאני זוכרת את האיש שחיבק את החבר שלו.. אבל שיהיה. היה ממש כיף! כל הפוגואים יצאו שאני צמודה אליהם לגמרי, אז היה גם מפחיד.. האיש הגדול הזה באמת היה מבדר
הייתי ב3 הופעות אבל אחת הייתה אחרי מוניקה בכפ"ס שהייתי מותש ואני לא זוכר כ"כ ת'הופעה עצמה, אבל היא הייתה ממש מצחיקה, ואז עוד לא הכרתי אותם כ"כ ובעצם שם התחלתי לאהוב אותם.. אחת הייתה בניצנים, שהייתה אדירה אבל עם פחות שטויות מהרגיל וגם קצרה:X ואחת הופעה מלאה בכפ"ס שדיסטורשיין בוודאי זוכרת
אין ספק שהזיכרון הכי גדול שלי מההופעות היא ההופעה באינדיקה בנימינה... היא הייתה...מיוחדת
אממ בואו נראה כמה הייתי: 1.חימום של היהודים בקונגרסים,פורים שנה שעברה,חיפה (פעם ראשונה שראיתי את אינפקציה, ניר עם כובע מכשף ומטמור נדמה לי עם צעיף נוצות ורוד) 2.ניצנים. 3.אינדיקה בנימינה. 4.חיפה-ה(י)פינוער. 5.כאן הייתי אמור לכתוב רוק עצמאות אבל זה לא נחשב כי הנהג הביא אותנו באיחור ופיספסנו את אינפקציה. וואלה הייתי רק ב 4?!
זה היה הככיייי מרגיז בארץ! היו אמורים לעלות ב11. הגעתי ב11 וחמישה וזה כבר נגמר. סעמק. רוק עצמאות מפגר, אחרי זה נתנו הופעות של להקות צעירות (איזה חרדל משהו?) של חצי שעה כל אחת אז מכרתי ת'כרטיסים ביותר יקר ממה שקניתי אותם והלכתי הביתה.. ח..=\
הוא היה אחרון וגם אז כולם הלכו כי לא היה להם כוח חחחחח היה אחרי זה את זבל(שניסו להיות כמו סליפקנוט משו) ואחרי זה היה עוד מלא-הם בכלל היו בין הראשונים אז די הפסדת הרבה אמנים סבבה..... לא נורא שנה הבאה(הזאת?)