"זכרונותיה של גיישה"

גאיה ק

New member
מאחלת לביתך לידה קלה

ושהכל יעבר בשלום!!!!!

ben3211

Member
איחולי הלבביים לכל הסבתות.../images/Emo186.gif

ולכל הסבתות שבדרך, לי יש כבר שתי נכדות בגילאי 7-5 כשאני מתקשר לבתי והנכדה עונה, אני תמיד מתעלף מצחוק כשהנכדה שואלת מי זה? ואני עונה סבא, עדיין לא התרגלתי לרעיון של להיות סבא.

גאיה ק

New member
../images/Emo22.gifאכן מגלגל..

אני עדיין משוחררת ויכולה להרגיש כמעט ילדה..חחחחח

ben3211

Member
אל יתהלל חוגר כ..... גאיה גם יומך

יגיע...את לא רק תהי סבתא.. אלא גם זפטה.

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifזפטה?אייי,ממשששש לא!!!

לא נבהלת.שיגיע.וכשנגיע לגשר....בכייף ושמחה בלב!

גם אני סבתא גאה ../images/Emo9.gif

לשני מתוקים נכד בן 4 ונכדה בת שנה וחצי.הריצה שלהם לחיבוק שווה זהב. והאהבה אליהם מיוחדת.טוב........לא מטפלים בהם 24 ש'
.

ben3211

Member
נחמד לשמוע שיש לכולנו נכדים ../images/Emo13.gif

שיווו איך שהזמן רץ, עוד מעט נינים.....תעצרו את הפורום אני רוצה לרדת

גאיה ק

New member
../images/Emo22.gifטוב שאינך רוצה לעצור את העולם

ולרדת... אז מה?אני במיעוט?למי עוד אין עדיין נכדים?(אם אפשר לשאול?לא מוכרחים לענות...)

ben3211

Member
חחחחח באמת תהיתי כיצד נהג הקטר

מסוגל לראות משהו, לא פלא שיש כל כך הרבה תאונות רכבות בהודו.

mamaWitch

New member
../images/Emo51.gifיקיריי

אני כבר חסרת סבלנות. אפילו כבר סורגת, השמיכה בשלבי סיום... אם היא לא עושה זאת מהר - יהיה לו ארון מלא סריגים... מה אני רוצה ממנה? רק בשבוע הראשון של תשיעי... ואשר לחשוב שהיא רוצה לשמור אותו בפנים
מתכוננת

גאיה ק

New member
בן,כולם וכל המתעניינים ומעוניינים

להפגש. מאד שמחה לראות פה את המוטיבציה של חלק מאיתנו לפחות, להפגש!!! מבחינתי אין קשר בין היציאה המשותפת לסרט לבין מפגש.... הסרט הינו יוזמה ספונטנית שנוצרה...וכל מי שיגיע..זה יהיה נפלא!! קדימון/טיזר למפגש...חחח מפגש הינו התארגנות שונה ומקווה שלא תהיה מסורבלת מידי...

ben3211

Member
שמחתי לשמוע, גאיה. ../images/Emo13.gif

היכן לדעתך כדאי? בתל אביב? או משהו בסביבה? כדי שנוכל לחפש מקום חמוד ונעים, לשבת בצותא.

גאיה ק

New member
רגע..

מדובר בסרט שעדיין איננו יודעים היכן הוא מוקרן..עדיין לא הספקתי לבדוק זאת היום,אך בקלות ניתן לבדוק העיניין בTV,אעשה זאת כבר מחר. ואם לא מסתדר,אבל למה שלא הסתדר...,נחשוב על אלטרנטיבה אחרת. סרט ו/או בית קפה או להיפך...בית קפה ו/או סרט. ושוב,כולם מוזמנים להציע ו/או להצטרף לכשתהיה החלטה!

למעלה