זכירוּת זה מונח מעולם הפרסום/שיווק. מישהו יודע מה המונח המקביל באנגלית?
א א י ל ה New member 20/6/06 #1 זכירוּת זה מונח מעולם הפרסום/שיווק. מישהו יודע מה המונח המקביל באנגלית?
א א י ל ה New member 21/6/06 #3 תודה ../images/Emo39.gif יש לך מילון מונחים ע-א אינטרנטי טוב בנושא, במקרה?
H hazelnut New member 21/6/06 #4 בשמחה! אין לי מילון לצערי. אבל כעת תרגמתי איזה 300 עמודים בנושא, אז אני מכירה חלק מהמונחים. תרגישי חופשיה לשאול שאלות, גם במסר אם מעדיפה, ואם אדע את התשובות אשמח להשיב.
בשמחה! אין לי מילון לצערי. אבל כעת תרגמתי איזה 300 עמודים בנושא, אז אני מכירה חלק מהמונחים. תרגישי חופשיה לשאול שאלות, גם במסר אם מעדיפה, ואם אדע את התשובות אשמח להשיב.
א א י ל ה New member 21/6/06 #7 ../images/Emo26.gif דיור מוגן ?Protected housing אולי Protective? ואולי בכלל זה תרגומית ויש לזה שם אחר לגמרי?
../images/Emo26.gif דיור מוגן ?Protected housing אולי Protective? ואולי בכלל זה תרגומית ויש לזה שם אחר לגמרי?
ס סו גולדיאן New member 22/6/06 #28 לא protected ולא protective, אלא sheltered housing. המונח המקובל כיום בעידן ה-PC הוא assisted living, אאל"ט.
לא protected ולא protective, אלא sheltered housing. המונח המקובל כיום בעידן ה-PC הוא assisted living, אאל"ט.
א א י ל ה New member 21/6/06 #8 ../images/Emo26.gif יזמי הפרויקט וחשוב לי שיישאר ככה, ולא יהפוך לסתם "היזמים".
מ מיכאלה היחיד1 New member 22/6/06 #20 לא נראה לי - יזם פרויקטים לא רק יוזם - יותר בכיוון של PROJECT DEVELOPER. אבל יבואו חכמים...
א א י ל ה New member 21/6/06 #10 ../images/Emo26.gif לשפר עמדות "בכוונת יזמי הפרויקט לשפר עמדות" מול גורמים שונים. זה כל ההקשר שיש לי.
../images/Emo26.gif לשפר עמדות "בכוונת יזמי הפרויקט לשפר עמדות" מול גורמים שונים. זה כל ההקשר שיש לי.
א א י ל ה New member 21/6/06 #13 ../images/Emo26.gif השוּק התל אביבי או הקהל הירושלמי או השוק החיפאי - להשאיר את שם העיר כמו שהוא? The Tel-Aviv market? כי Tel-Avivian market, נגיד, נשמע ממש נורא, לא?
../images/Emo26.gif השוּק התל אביבי או הקהל הירושלמי או השוק החיפאי - להשאיר את שם העיר כמו שהוא? The Tel-Aviv market? כי Tel-Avivian market, נגיד, נשמע ממש נורא, לא?
א א י ל ה New member 21/6/06 #15 ../images/Emo26.gif עסקת קומבינציה או מו"מ קומבינציה... כשמם כן הם?? <מה זה אומר בכלל?>