זכיה בלוטו

mevaser

New member
זכיה בלוטו

שבעה אנשים שיתחילו בקרוב לבשר את המסרים האמיתיים של אלוהים עומדים לזכות מחר בפרס הראשון בלוטו כדי להתחיל ליצור את הקרקע לגאולה העולמית לצדק ולאהבה.

s.r.

New member
מסר-דאג שאלי ישי יעביר מחר

עשרת אלפים-10,000- בחורי ישיבה לשירות במשמר האזרחי, זה יותר חשוב - זה פיקוח נפש !!!

mevaser

New member
אחרית הימים

כשכל בני האדם בעולם יהיו שוים ובני אותה דת לא תצטרך יותר משמר אזרחי

ראובן10

New member
זה לא יקרה למרות שכל האנשים

נולדו שווים אבל חלקם שווה לתחת [שמאלנים]

אהבתי../images/Emo39.gif

כל הכבוד-סוף כל סוף במדינה הזאת מעזים להרים ראש לא רק השמאלנים אלא גם השפויים. מחזקת את ידיך

ראובן10

New member
השמאלנים הם מיעוט מבוטל

שעדיין שולט בתקשורת בגין העובדה שאנשי ימין בהגיעם לשלטון מנקים לנקות האורוות- הרבה חרה של סוסים נשאר שם

mevaser

New member
מחושך לאור

8 דקות לפני ההגרלה המספרים הזוכים הם 7 14 21 28 35 42עם האות ה ובחרתם בחיים ולא במוות

אלוני.

New member
לקידום החינוך בישראל- תנסה במוצ"ש

10 27 34 5 21 25 הנוסף 23 האות : ד´

mevaser

New member
מבחן התוצאה

אתם צדקתם ואני טעיתי אבל לקבל את הרעה כמו את הטובה זה אומר לקחת בקלות כל דבר רע שקורה .טעיתי בבחירה הספציפית שעשיתי אבל אני לא חוזר בי ממילה שכתבתי כאן בחודש האחרון בנושאים המהותיים.

אבו-דני

New member
מבשר ...למי נבואה ניתנה?

-- לדני רופ ולא לך...מחר יהיו ממטרים קלים לילה טוב וחלומות נעימים...רות -סוף

mevaser

New member
לסיכום

טעיתי בכך שניסיתי לגייס אנשים בעזרת כסף ולא בעזרת רעיונות ואידיאולוגיה גם אם היינו זוכים במקום לחשוב ביחד איתי הם היו אומרים אמן על כל מה שהייתי אומר בטח לא כשווים אלי כמו שהייתי רוצה כי הם היו מרגישים חייבים לי.אין בחיים קיצורי דרך אבל גם מי שנכשל בטסט בסוף מקבל רשיון.

mevaser

New member
גזענות ואפליה

מדינת ישראל תביא לחיסולה בגלל צורת ההתיחסות הנוראה כלפי כל מי שאינו יהודי ונמצא בתוכה ערבים תאילנדים רומנים אנשים מיבשת אפריקה ושאר עובדים זרים את ששנוא עליך על תעשה לרעך וכל מי שלא הבין בדיוק על מה אני מדבר מוזמן לבקר במקומות מגוריהם ובבתי המשפט שם יש דין לתאילנדי ודין לישראלי היהודי בעיקר אם הוא בעל ממון ושורשיו מהמקום הנכון במלחמה הקרובה עומד להיהרס בית המשפט ברחוב ויצמן בתל אביב ואתם אני משוכנע תבינו למה.

mevaser

New member
שרב כבד

כל אלה שאיבדו אחרי אתמול את האמון בי די בצדק יקבלו אותו חזרה אני מקווה אחרי שרב כבד ביותר ביום העצמאות הקרוב את מה שאלוהים כן נותן לי לא תוכלו לקחת ממני.ודע שהאדם צריך לעבור על גשר צר מאוד מאוד והכלל והעיקר שלא יתפחד כלל.

למעלה