אתם צדקתם ואני טעיתי אבל לקבל את הרעה כמו את הטובה זה אומר לקחת בקלות כל דבר רע שקורה .טעיתי בבחירה הספציפית שעשיתי אבל אני לא חוזר בי ממילה שכתבתי כאן בחודש האחרון בנושאים המהותיים.
טעיתי בכך שניסיתי לגייס אנשים בעזרת כסף ולא בעזרת רעיונות ואידיאולוגיה גם אם היינו זוכים במקום לחשוב ביחד איתי הם היו אומרים אמן על כל מה שהייתי אומר בטח לא כשווים אלי כמו שהייתי רוצה כי הם היו מרגישים חייבים לי.אין בחיים קיצורי דרך אבל גם מי שנכשל בטסט בסוף מקבל רשיון.
מדינת ישראל תביא לחיסולה בגלל צורת ההתיחסות הנוראה כלפי כל מי שאינו יהודי ונמצא בתוכה ערבים תאילנדים רומנים אנשים מיבשת אפריקה ושאר עובדים זרים את ששנוא עליך על תעשה לרעך וכל מי שלא הבין בדיוק על מה אני מדבר מוזמן לבקר במקומות מגוריהם ובבתי המשפט שם יש דין לתאילנדי ודין לישראלי היהודי בעיקר אם הוא בעל ממון ושורשיו מהמקום הנכון במלחמה הקרובה עומד להיהרס בית המשפט ברחוב ויצמן בתל אביב ואתם אני משוכנע תבינו למה.
כל אלה שאיבדו אחרי אתמול את האמון בי די בצדק יקבלו אותו חזרה אני מקווה אחרי שרב כבד ביותר ביום העצמאות הקרוב את מה שאלוהים כן נותן לי לא תוכלו לקחת ממני.ודע שהאדם צריך לעבור על גשר צר מאוד מאוד והכלל והעיקר שלא יתפחד כלל.