זילות השואה

E טי

New member
ממש רחמים על החיילים...

ושוב, ההשוואה היא על עצם הגירוש ולא על שום דבר מסביב. המקום הקרוב ביותר שבו גירשו יהודים בגלל יהדותם הוא גרמניה.

סלוניק

New member
המתנחלים פונו בגלל יהדותם

או בגלל שהתגוררו בשטח כבוש? תגיד, עולים שיהדותם מוטלת בספק נשארו בגוש קטיף?

E טי

New member
"שטח כבוש"?

אם תוכל להגדיר את המושג... כי אם הכוונה "שטח שנכבש" אם כך כל תושבי מדינת ישראל יושבים ב"שטח כבוש", אז אין סיבה לפנות דווקא אותם. מה גם שתושבי גוש קטיף ישבו על שטחים ריקים שהיו שייכים למצרים, ובכלל לא היו מיושבים, בניגוד להרבה מהיישובים בארץ. ואם הכוונה, שטח שבו יש תושבים פלסטינים אז אתה טועה. תושבי גוש קטיף ישבו בבידוד מוחלט מהפלסטינים. כבישים נפרדים, ישובים נפרדים. לא היו "עולים שיהדותם מוטלת בספק" בגוש קטיף. אבל אני ישאל אותך משהו אם היו ערבים ישראלים בגוש קטיף, היו מפנים אותם?

סלוניק

New member
שטח כבוש הינו שטח שלא סופח

אך נשלט צבאית. גם ערבים ישראלים יש לפנות מגוש קטיף, מה הנקודה?

לא ריחמתי על החיילים,

אבל הסברתי לך שיש הבדל גדול בין הגירוש של הנאצים יימח שמם, לבין החילים שפינו את המתנחלים. וגירשו את היהודים מעוד מקומות חוץ מגרמניה.

iknow

New member
זאת הטקטיקה החדשה?

לצחוק בתגובה לכל הודעה ובכך להגחיך, כביכול, את יריבך לויכוח?

Continuum

New member
ROFL

"להגחיך" האמת שזו טקטיקה שונדטה פיתח וסלוניק הביא לשלמות. הבעיה היא שצריך, כמו שסלוניק עושה, להשתמש בזה בטיב טעם ורק כשזה באמת מתאים (ראה "התגובה הגאונית של סלוניק לטענה 'אביב גפן זמר טוב ואמן מוכשר!!' של חמדונה" בזמנו), אחרת זה נהרס. פשוט שחקו את זה כבר.

טוב שלא הגזמנו והפתכת את סלוניק

לאליל המונים. אבל כמובן אעריך זאת אם תלנקק לתגובה הגאונית.

Continuum

New member
מבחינתי

הוא עדיין סלוניק הנודניק. (עם הטעמה על ההברה האחרונה של נודניק) אבל אני מעריך כל אחד על התרומה שלו. לינקוק ידרוש ממני הרבה מאמץ.

Continuum

New member
הנה, הנה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=237&msgid=65098586 אבל חשוב לציין: ההודעה לא תיראה לך כזאת גאונית, וכשאמרתי את זה התכוונתי לשימוש המושלם בטכניקה הנ"ל. אבל אולי כדאי לעבור על כל השרשור.. יש בו פנינים פה ושם. תגידי לי את אם זה היה שווה את זה.

המ.

לא הבנתי. דוד עקץ את אי-טי על נטייתו המוגזמת להראות מבודח יתר על המידה, קונטי (וסלח לי אם אני לא קורא לך בשמך המלא והפורמלי, אני פשוט מרגיש מספיק קרוב אליך) חזר על המילה "להגחיך", כאילו דוד התכוון להצחיק מישהו על ידי השימוש בה, ואת מדברת על סלוניק. אני מתקשה להבין את רצף ההתרחשויות.

למעלה