זוכרים אותי?

מהי

רמת הרגש שנוצרה בינך לבין האחרות שנפגשת איתן לטענתך, היה פונטציאל? היה משהו קטן קטן?

שםאנילא

New member
וכגון זה נאמר "אל תגע פן תיפגע..." למה שיהיה

לך רגש אליהם? רגש אליהם יבוא לך עם הזמן בהנחה שאתה תכבד ותוקיר אותה ותעניק לה כמו שצריך אם אתה חושב שכל אחת שאתה נפגש איתה יהא לך קשר רגשי אליה אתה טועה...זה ענין של זמן שזה נבנה... מספיק שהיא מוצאת חן בעיניך ולא דוחה אותך בהצלחה

נכון.

לא ביקשתי להיקשר רגשית כמו שנקשרתי לחברה שלי. אבל משהו.. משהו קטן.. משהו שקרה לי כשפגשתי איתה לראשונה.

אוקי, הקשב

זה שאתה משווה בינן זה ברור, אין בזה בעיה. אבל מכיון שהרגשת משהו `שכלי` קטן מבחינתך, זה כבר מספיק להראות שאתה בתוך התהליך של היציאה, ההשלמה, וההתקדמות הלאה. המשך כך. אף אחד לא מצפה שזה יהיה קל מההתחלה.

אתה צריך לעבור תהליך אבל מלא.

באבל יש כמה שלבים, מצטערת שאני לא זוכרת אותם במדויק, כדאי שתשאל איש מקצוע. בכל אופן אחד השלבים הקריטיים והקשימ הוא שלב ההשלמה, שלא כולם עוברים אותו נכון. אתה צריך להגיע לכך שתחיה במודעות לאבדן ולא תקרוס כל פעם שתיזכר בזה. עושים את זה על ידי תהליך מחשבתי. לעמוד מול הזכרונות, לשחזר את הרגעים היפים, את הרגעים הקשים מכל, לבכות ולהבין שהכאב הזה הוא בריא ורצוי. להאמין שיש רק מישהו אחד בעולם שאוהב אותך באמת והוא השם, והוא עושה זאת לטובתך ויותר מכך, מתוך אהבתו האמיתית לך. להבין שהיא תמיד תהיה חלק ממך, ולהרפות בינתים מאהבות אחרות, כי כרגע אתה לא מחפש אהבה, אתה מחפש מישהו שיקשיב לך ויכיל אותך. אחרי שתמצא מישהו כזה, תוכל להתפנות לחפש אהבה חדשה.

מקווה שאוכל לעזור במשהו...>>>>

תראה... אני לא בדיוק מבין בדברים האלה.. אבל מנסה לחשוב בהיגיון... מתאר לעצמי זוג הכי מאושר שיש בעולם.. אתה אוהב אותה היא אוהבת אותך... ככה אתם משדרים אתזה נון סטופ.. מאמין גם, שדברתם על עתיד ביחד ובטח גם על ילדים... (על אי שמירת נגיעה אנלא מדבר כי זה כבר יכניס את הסיפור למחשבה רגשית.. שכמה שאכתוב לא ישנה כלום.. אבל לפי איך שהבנתי אתה רוצה שכלית איך היא משתחררת לי מהראש...) התשובה לדעתי שכך מיזה... היא לא תשתחרר לך מהראש...!!! איך אתה רוצה שבחורה שאהבת אותה, ובנית עליה להמשך חיים.. וכבר בדמיוןן שלך ראית את הילדים שלכם קופצים בגינה... האחד מלוכלך עם כתם ענק של שוקולד על החולצה.. והשני חוזר מלא חול לבית... איך בדיוק אפשר לשכוח מבחורה כזאת??? נכון לעכשיו אין מצב!!! כולם ממליצים שתכיר עוד בחורה... זה בדיוק כמו לקחת אקומול לכאבים... הכאבים נשארים.. אך אתה לא מרגיש אותם! כנ"ל אהבה שלך איתה תשאר עמוק אצלך.... אם עד עכשיו אתה מבין ומזדהה איתי תקרא את השורות הבאות... אם לא סגור את ההודעה שאני רושם לך בבקשה.... הבחורה הזאת תשכח לך מהראש... 1. ביום שאתה תבין שהיא לא כל החיים עבורך.. 2 שהיא לא זו שמסמנת את התמרור העצור לחיים שלך... (היא אמנם בחורה נפלאה.. ולחיים שלכם יחד היה יכול להיות עתיד פורח ומלבב.. אך זלא מסמן את האדום בקצה הדרך) מתי תגיע לדבר הזה?! זה יהיה ביום שתראה את הילדים שלכם קופצים במציאות בגינה... האחד מלוכלך עם כתם ענק של שוקולד על החולצה.. והשני חוזר מלא חול לבית... אז אז בדיוק אפשר לשכוח מהבחורה הזאת!! נכון לעכשיו אין מצב!!!

איזו תשובה...

להתמוגג.... ניהנתי לקרא!! אבל אני חייבת להוסיף.... שבשביל שהוא יבין את 1 ו-2 הוא צריך להחדיר לו למח את זה שוב ושוב.... לסלוח לה.. להגיע למצב של סליחה גם אם היא לא פגעה בו אני בטוחה שהוא מרגיש כעס... גם אם לא עליה אז זה על המצב.. דבר ראשון זה לסלוח... נפרדתי בעבר מבחור גם מאותם סיבות שהם נפרדו... והבחור כמוהו לא יכל להשתחרר במשך שנתיים ממני!!! הוא סבל ודיבר בדיוק כמוהו... בסופו של דבר כיום הוא מאורס 1 ו-2 יכנסו אליו לתודעה רק כאשר הוא יכניס אותם...

נכון לחלוטין....

ני עכשיו חושב שבעצם המכשול בלהתקדם נלאה בחיים, זה לסלוח! בלי לסלוח א"א לשכוח!

Hada6

New member
אני מבינה אותך

זה קשה.מנסים לחזור לשיגרה להיפגש אבל הזיכרון כואב מידי. אין לי מה לייעץ לך חוץ מזה שתתפלל ושוב תתפלל. ושהאחת שבאמת שלך תגיע,אז הזיכרון יתאדה כלא היה ובמקומו יתמלא ליבך יותר מתמיד. בהצלחה.

למעלה