זוכרים אותי?

זוכרים אותי?

רק קפצתי לספר לכם שהמשכתי בחיים שלי, כמו שיעצתם לי לעשות, ניסיתי להכיר בחורות אחרות, ניסיתי לצאת בשידוכים... אבל שום דבר לא עזר, היא עדין נמצאת עמוק עמוק בלב, אני לא מסוגל להתחבר למישהי אחרת, הלב שלי רוצה אותה. מה אתם מיעצים עכשיו?

ארטיימר

New member
נשמע

שאתה יודע מה אתה רוצה שניעץ. אתה כמעט שם לנו מילים בפה. ויחד עם זה, אתה לא שלם עם הפתרון. אז תהיה כנה עם עצמך ותלך עם ההחלטה בלב שלם. כשזה יהיה בלב שלם, לא תהיה התלבטות. ולפעמים צריך לעבוד קצת כדי שההחלטה תהיה סופית ובלב שלם

ולפעמים,

גמאני אני תוהה על כך. מרגישה שאני משתדלת, אבל רואה את התשובה או את הדחייה והסירוב והחסימות ו.... כל התירוצים הפסיכולוגיים והמנחמים והרציונליים והרגשיים ו..... דייי...איפשהו זה נמאס. ומתוך הנמאס והבעסה, מוצאת את עצמי חושבת "למה אני בכלל צריכה את זה?!", הייתה לי חתונה מקסימה...ו...זהו...כאן זה נגמר... והכרתי אותו, וקרוב קרוב זה נגמר... אז אולי דיי? בסה"כ, זה יותר ממה שיש או היה להמון אנשים. אז למה לא להסתפק בזה??? לומר שעשיתי את שלי ופשוט להמשיך הלאה??? כי זה כאב מידי... וללב יש לב משלו. כשהוא יחלים- הלב ייפתח מעצמו. לא. אני לא מוצאת טעם בלומר שצריך לתת הזדמנות וסיכויים על ימין ועל שמאל. צריך פשוט לקחת את הזמן, לעכל את מה שהיה ולחשוב על מה שעוד נכון... לחשוב על מה שבאמת מגיע לנו... עם הזמן והשלמת התהליך המסוים של ההשלמה עם הפרידה ומה שהיה, לאט לאט יהיה עיבוד המצב הנוכחי וקביעת המטרות להמשך הדרך, וזה יקרה מעצמו... "וזה יבוא, אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל להיות שלם...עם עצמו..." מאחלת לך דרך צלחה.

קליט

New member
כדי לשכוח מישהיא אז

הקשר הראשון צריכה להיגמר סופית . #צריך זמן . אם הכרת את הראשונה שנתיים אז זה אמור לקחת לך (פחות או יותר) שנה כדי לשכוח את השניה . #צריך לעבד להבין ולהשלים את ה"מצב" העכשוי , אתה יכול לעשות את זה ע"י שיחה עם חברים ומשפחה , אתה גם פונה ליעוץ מאיש פיקח ומנוסה , ואם זה לא עוזר אז אתה פונה ליעוץ מקצועי . #אל תכריח את עצמך לשכוח אותה , זה היה חויה נפלאה שלימדה אותך "משהו" על החיים !! . . . #בדרך הטבע, אם תבין שהקשר הראשון נגמר אז הנוכחות של הקשר הראשון תלך ותחלש . זה יקרה . אם לא מחר אז מחרתיים . בהצלחה !

ואני מדבר עם ניסיון חיים...

גם שלי וגם של אחרים. אני גם יעצתי להרבה אנשים ב"ה בהצלחה, אבל המצב שלי שונה, לצערי.

קליט

New member
נכון

יתכן שאצלך יש נתונים שלא מתאימים למה שכתבתי . אולי זו אי נעימות קלה שתחלוף עם הזמן, וככל שתתרגל לקשר החדש -גם תמצא את עצמך אוהב אותה יותר ויותר . יתכנו הרבה דברים שמשנים את התמונה

קליט

New member
אני לא חושב שבבסיס אתה שונה מכל אדם אחר

יתכן שאת מאוהב בה עד מאוד, אבל תהיה בטוח שאי שם קיים המפתח לפיתרון הבעיה שלך .

ארטיימר

New member
למה זה קשור?

נניח מצב שנוצר מגע, הרי תאורטית גם עם הבחורה הבאה זה עלול לקרות. ואז מה ההיקשרות לראשונה עדיפה מההיקשרות לשניה? שמתי לב שלפעמים אתה שואל את השאלה הזו כאילו זו התשובה למצבים שקשה להתנתק רגשית. יודע מה? היה לי איזשו שידוך שלקח לי כמה חודשים לצאת ממנו. ומעולם לא נגעתי באף 1. אז מה זה אומר? לפעמים יש מה שנקרא חיבור ומרגיש טוב שנמצאים יחד. למה זה דוקא קשור למגע?

ארטיימר

New member
הספיקו לנו

2‏ פגישות כדי להבין. הוא טען שבשבילו הספיקה אחת. סהכ עשינו 5 פגישות. זה ירד על השקפות. ואני אומרת לך שכשיש חיבור בינ אנשים, לא צריך מגע שיקשר וזה מספיק חזק בפני עצמו. כך אני חושבת. בכולופן, אולי מגע משנה עוד דברים, כנראה, אני בטוחה שכן. אלא שסתם כתבתי כדי לומר שיכולים להיות מצבים שקשה להתנתק ואין מגע בכלל, רק חיבור פנימי בין אנשים

שםאנילא

New member
זה לא סותר...אני לא רוצה לעורר מהומה...בד"כ כ

כלל כשיש נגיעה והלאה ליחסים מה שנקרא זה גורם לדברים לא טובים ולמחשבות שקשה מאוד להוציא אותם ולכן נוהגים לא לערב רגשות בפגישות על מנת שלא יהא נזק בהמשך כמו שתיארת... הבחור בכוונה מתחמק מתשובה אמיתית כיוון שהוא כנראה יודע שיש משהו בדבריי לכן היה כאן מקרה מצער של גברת שנשואה לאחר כרגע וחושבת מחשבות על גבר קודם וגם לא הכחישה שקיימה איתו יחסים...

ארטיימר

New member
אתה

רץ רחוק. הגיוני שבחור הרגיש טוב בסביבתה גם בלי כל זה. כשיש חיבור מספיק חזק, זה מספיק כדי להקשר

למעלה