זוהי הודעה רישמית ! ! !

kalm

New member
איזה הלם!!!!

קודם כל, מזל טוב ענק. אני מאחלת לכם 8 חודשים שקטים ומאושרים עד לידת ילד/ה בריא/ה ומתוק/ה. יש לי שאלה. אחרי שבישרו לכם על השלילי, הפסקתם לקחת תמיכה, כלומר, אוטרוגסטן? או, אולי לא קיבלתם תמיכה בכלל. אם כן הפסקתם, אז אולי בגלל זה היה דימום. מחר, אני עושה בטא ואני מקווה שאצלי זה יצא חיובי בלי טעות!!! עוד פעם, מזל טוב ובהצלחה, קרן

בהצלחה מחר קרן.

מחזיקים לך אצבעות. (עצה טובה) - אם יוצא לך בטא 6, תבקשי בדיקה חוזרת, כי ליבו פועם בעוצמה רבה אצלינו. חגית וחגי

ziziub

New member
מזל-טוב, מחר גם אני בבטא והלוואי...

שגם אצלי היתה טעות בבדיקת ההריון הביתית והבטא תצא חיובית, אצבעות בבקשה - סיגלי

מיקי 2

New member
המון המון מזל טוב, איזה כיף.....

למרות שאנחנו לא מכירים, מאחלת המון המון מזל טוב ושיהיה לכם הריון קל ומשמעמם, (במובן החיובי של המילה). אז שוב....המון מזל טוב ובהצלחה.

לילךפ

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifאיזו התרגשות

המון המון מזל והצלחה והמשך הריון תקין מה שלא הבנתי מה זאת אומרת חודש אחרי תשובה שלילית?! אמרו לכם תשובה שלילית ובסוף אתם בהריון???לא הבנתי בכל מקרה המון מזל טוב והמשך תקין 9 חודשים

אכן כן

הודיעו לנו ביום ה- 12 להחזרה שהתשובה שלילית לאחר מכן קיבלתי מחזור רגיל. במהלך השבועיים האחרונים דיממתי לכן חזרתי לבדיקה לוודא שאין בעיות כמו מיומה או ציסטות, ואז התגלה להם באולטרסאונד שיש עובר עם דופק, שוב קשה לי לתאר את ההלם שחשתי ואת הבכי ההיסטרי שאליו נכנסתי על שולחן הבדיקה, ואת התאונה שחגי כמעט עשה כשבישרתי לו על ההריון. חגית

שריתית

New member
וואו!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל הכבוד!!!! מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!! איזה כיף לשמוע בשורה כזו הלוואי שנישמע עוד שיהיה היריון תקין באהבה שרית

אולה *

New member
פשוט וואוווו! ../images/Emo49.gif

עכשיו הבנתי את פשר השטיקה
מאחלת הריון תקין וכייפי!

אולה פשר השתיקה לא היה בגלל זה

פשוט במהלך כל סוף השבוע הרגשתי רע הקאתי והייתי עיפה, הבטחתי לעצמי היום ליצור קשר והנה היום התבשרתי על המתנה הנהדרת הזו. הייתי מופתעת ובכיתי כמו תינוקת על שולחן הבדיקה. חגית

רינתילה

New member
וואו! איזה שלילי חיובי!!!!

כל-כך שמחה בשבילכם!!!! שיהיה הריון קל וחלק! רינת.

טלי2

New member
שמחה בשמחתכם ../images/Emo13.gif

כמה כיף לקרוא... מאחלת לשניכם שהמזל הטוב ימשיך ללוות אתכם מעכשיו והלאה, שההריון יתפתח ויגדל עד ללידה מוצלחת. וכמובן הרבה אושר! טלי2

למעלה